Stuttgart – Union Sfat, pronosticuri și cote – 09.10.2022 Bundesliga

Home » Stuttgart – Union Sfat, pronosticuri și cote – 09.10.2022 Bundesliga

VfB Stuttgart vs. Union Berlin

În încheierea celei de-a 9-a etape din Bundesliga, VfB Stuttgart va primi duminică seară vizita liderului surpriză al campionatului, Union Berlin, dar cel mai probabil nu va mai intra în joc ca lider la ora de start a meciului, 19:30. Chiar dacă Freiburg, ocupanta locului doi, va aluneca pe Olympiastadion din Berlin, câștigătoarea clasamentului german (click aici pentru ponturi la pariuri Bayern vs Dortmund) îi va depăși temporar pe berlinezi. TSG Hoffenheim și Eintracht Frankfurt ar avea șanse la primul loc doar dacă ar câștiga detașat.

Cu toate acestea, Union are apărarea primului loc în propriile mâini cu o victorie împotriva lui Stuttgart. Este impresionant cât de repede s-a dezvoltat clubul din estul Berlinului în ultimii ani. Totul a început odată cu meciurile de retrogradare după sezonul 2018/19, în care un 2:2 și un 0:0 împotriva viitorilor adversari de la Stuttgart au fost suficiente pentru promovare. Duminică, Berlinul se întoarce pentru a treia oară în locul unde a jucat ultima dată un meci ca echipă de divizia secundă.

Stuttgart – Informații despre sindicat:

– Data și ora: 09.10.2022, ora 19:30.
– Locul de desfășurare: Mercedes-Benz Arena (Stuttgart)
– Competiție: Bundesliga, etapa a 9-a
– Emisiune TV: DAZN

Stuttgart Formular &; Verificarea soldului

VfB Stuttgart continuă să aștepte primul sentiment real de reușită din acest sezon. După cinci remize în primele șase meciuri, aveam impresia că era de fapt doar o chestiune de timp până când echipa lui Pellegrino Materazzo ar putea în sfârșit să câștige un meci strâns. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, tendința a fost descendentă. După a treia remiză consecutivă la FC Bayern (2:2), VfB a pierdut atât în penultima zi cu Eintracht Frankfurt (1:3), cât și în weekendul trecut la VfL Wolfsburg (2:3).

Înfrângere nefericită la Wolfsburg

Suabii vor fi deosebit de supărați de înfrângerea de la Wolfsburg. Deși VfB nu a fost net superioară, a fost echipa mai activă în general și a meritat cel puțin următoarea remiză. Dar, până la urmă, fotbalul este un sport de rezultate, iar faptul este că VfB Stuttgart este încă fără victorie după opt zile de joc, pentru prima dată în Bundesliga.

În preajma meciului, este foarte puțin probabil ca prima victorie mult așteptată să vină în fața actualului lider al campionatului. Dintre echipele actuale din Bundesliga, Stuttgart a câștigat doar împotriva lui Union Berlin (trei egaluri, o înfrângere) și RB Leipzig (două egaluri, șapte înfrângeri). În plus, VfB a câștigat doar unul din ultimele 18 dueluri cu un actual lider din Bundesliga.

Stuttgart fapte și; analiză

– 5 puncte din 8 meciuri
– Ultima dată a pierdut cu 2:3 la Wolfsburg
– Fără victorie pentru prima dată în istoria Bundesligii după 8 zile

Formularul sindical și cecul de sold

Nu există aproape nimic pozitiv de raportat despre 1. FC Union Berlin în acest sezon. În ciuda recentei înfrângeri cu Eintracht Frankfurt (0:2), echipa continuă să conducă în mod surprinzător în clasamentul Bundesligii, iar în Europa League, de asemenea, a obținut în sfârșit primul succes la Malmö joia trecută.

Deși au fost în inferioritate numerică timp de 45 de minute și au avut doar 28% din posesie la final, berlinezii au marcat primele trei puncte printr-un contraatac în minutul 68, în stilul clasic al Unirii. Din păcate, meciul a fost umbrit de revoltele fanilor care au dus la mai multe întreruperi. Dacă nodul s-a rupt cu adevărat la nivel internațional și dacă Union mai are șanse să avanseze se va vedea doar în următoarele săptămâni.

V

W

Dar mai întâi, atenția se îndreaptă din nou spre Bundesliga, unde berlinezii sunt disperați să înscrie din nou după prima înfrângere a sezonului la Frankfurt. Experiența concentrată a celor de la Eisernen ar putea juca un rol important, mai ales împotriva tinerei echipe VfB. Cu Stuttgart și Union, cea mai mică (23,9) și a doua cea mai mare (28) medie de vârstă din Bundesliga se vor întâlni duminică.

Fapte sindicale și analiză

– 17 puncte din 8 meciuri
– Ultima înfrângere 0:2 la Frankfurt
– Niciodată nu a marcat mai mult de 2 goluri în ultimele 7 meciuri competiționale

Ligătorie preconizată – ultima actualizare la 7 octombrie 2022

Pentru VfB, Tiago Tomas, Lilian Egloff și Nikolas Nartey ar putea fi și ei în unsprezece de start, candidați la transferuri ar fi Atakan Karazor sau Naouirou Ahamada. Josha Vagnoman și Jordan Meyer lipsesc din cauza unei accidentări

Andras Schäfer a fost eliminat în Europa League, dar poate juca în continuare în campionat împotriva lui Stuttgart și probabil că o va face. Cu Jannik Haberer și Genki Haraguchi, însă, există două alternative bune pentru pozițiile centrale. În apărarea centrală, Danilo Doekhi și Timo Baumgartl sunt alte opțiuni.

Stuttgart – Union Direct comparison & Statistici

Curios, șase din cele opt întâlniri s-au încheiat la egalitate. În sezonul trecut, cele două echipe au remizat de două ori, scor 1-1, Union câștigând precedenta confruntare cu 2-1 în fața propriului public. Singura victorie a lui VfB a venit în 2. Bundesliga.

– Media de goluri marcate într-o confruntare între VfB Stuttgart și Union Berlin este de 2,2.
– În urmă cu un an, Union Berlin se afla pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte. În prezent se află pe poziția 1 (17).
– Știați că Union Berlin marchează 33% din golurile sale între minutele 31-45?
– Cel mai des întâlnit rezultat între VfB Stuttgart și Union Berlin este 1-1. 3 meciuri s-au terminat astfel:

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.