Germania – Spania Tip, pronosticuri și cote EuroBasket 16.09.2022

Home » Germania – Spania Tip, pronosticuri și cote EuroBasket 16.09.2022

EuroBasket 2022, Semifinala, Vineri, 16.09.2022

Germania vs. Spania este unul dintre cele două meciuri din semifinalele ediției din acest an a EuroBasket 2022, care nu numai că intră în faza fierbinte, dar este deja foarte aproape de punctul de fierbere absolut!

Pentru că atmosfera care domnește în acest moment la acest Campionat European este greu de crezut!

După ce echipa DBB a reușit o mare surpriză în sferturile de finală împotriva elenilor, mulți pasionați de baschet se întreabă acum dacă și echipa antrenorului național Gordon Herbert poate ajunge în finală.

Între timp, în pontul meu de pariere Germania – Spania, mă dezvălui ca fiind cineva care este acum chiar ferm convins că echipa națională de baschet a Germaniei poate deveni din nou campioană europeană pentru a 2-a oară din 1993 încoace.

Este o nebunie ce se întâmplă în acest moment în baschetul din Germania! Mercedes-Benz Arena a tremurat în urmă cu doar câteva zile, când echipa DBB a reușit să elimine din competiție una dintre favoritele absolute, Grecia.

Cu o cotă de 1,55, cei mai buni furnizori de pariuri sportive erau încă optimiști înainte de startul meciului că elenii – a căror echipă este plină de vedete din Euroligă și de superstarul NBA Giannis Antetokounmpo – vor rămâne învingători. Dar nici pe departe!

Pariorii curajoși ar fi putut chiar să încaseze o cotă frumoasă de aproximativ 2,55 pentru o victorie acasă a favoritului publicului. Și fără prea multă dramă, pentru că echipa Germaniei a câștigat în cele din urmă cu un relativ categoric 107:96!

Acum, bineînțeles, ne așteaptă favorita absolută, cu spaniolii! Dar, la fel ca în meciul cu elenii, germanii se vor putea baza pe sprijinul zgomotos al fanilor de pe Mercedes-Benz Arena.

Avantajul terenului propriu și atmosfera bombastică pot și vor da, în opinia mea, un impuls enorm selecționatei DBB. Dar echipa convinge și pe teren cum rar s-a mai întâmplat.

Principala diferență față de ultimul Campionat European este că o mare parte a echipei germane este acum sub contract în străinătate și, prin urmare, poate concura cu națiuni precum Grecia, Lituania și chiar Spania.

Franz Wagner, de exemplu, este un atacant extrem de talentat care joacă la Orlando Magic. Urmează Daniel Theis de la Pacers și, bineînțeles, playmaker-ul Dennis Schröder, care – dacă nu ar fi dat cu piciorul la pokerul salarial – ar fi încă sub contract cu Lakers.

Johannes Thielmann, de la Alba Berlin, și Andreas Obst, de la Bayern, sunt ceilalți doi jucători care, alături de legionarii din NBA, au făcut diferența în fața Greciei și au făcut posibilă, în primul rând, calificarea în semifinale.

Atmosfera de pe Mercedes-Benz Arena este, așadar, de top, calitatea remarcabilă și, de asemenea, cotele Germania – Spania ale furnizorilor germani de pariuri oferă din nou motive întemeiate pentru a paria pe selecția DBB.

Va fi o afacere palpitantă, dar pot să accept cu siguranță favoritul actual de 1.50 pentru Germania pe piețe!

În plus, după cum știm cu toții, comparațiile încrucișate sunt întotdeauna puțin jalnice. Dar nimic din ceea ce am văzut până acum de la iberici în acest turneu nu mă face să cred că selecționata DBB va duce o luptă pierdută vineri.

Ambele echipe au câștigat meciul cu Lituania în prelungiri, Germania încă în faza grupelor, Spania, însă, în optimi.

O rundă mai târziu, Espana s-a impus în fața Finlandei cu 100:90, dar numai datorită remarcabilului Willy Hernangomez și a celor 27 de puncte ale sale, jocul cu scandinavii nu s-a mai apropiat.

Pe scurt, nu au fost meciuri ușoare pentru iberici până acum – cu excepția partidei cu muntenegrenii. Cel târziu după surprinzătoarea înfrângere cu 73:83 în faza grupelor împotriva Belgiei, Spania este orice, dar nu imbatabilă pentru mine!

Summary: Împotriva Greciei, o mulțime masivă de 14.073 de spectatori a transformat Mercedes-Benz Arena din Berlin într-o atmosferă de „Basketball Maracana”.

Personal, nu aș exclude nimic cel târziu de acum încolo, deoarece această selecție DBB și-a depășit deja cele mai nebănuite așteptări și poate învinge vineri, în fața decorului berlinez, pe „oricine”, în starea de spirit potrivită.

Având în vedere cotele pentru Germania-Spania, un pont îndrăzneț pentru victorie pe eroul local rămâne singura opțiune pentru mine, mai ales că până acum nu am fost tocmai uimit de iberici!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.