Sakkari – Maria Tip Wimbledon 01.07.2022

Home » Sakkari – Maria Tip Wimbledon 01.07.2022

Wimbledon, turul 3, vineri, 01.07.2022

Sărbătoare germană la Wimbledon! Cine ar fi crezut că în proba de simplu feminin vor fi trei jucătoare în turul 3 și că vor surprinde atât de pozitiv fanii? Fie că sunt tinere talente sau veterani, Londra pare să li se potrivească.

Probabil că cea mai mare surpriză este că nu este nici măcar cap de serie în top 100. Vineri, ea se va confrunta cu una dintre cele mai bune din lume. Bet365 nu crede că are prea multe șanse, dar în pontul meu pentru Sakkari Maria vă spun de ce pariez pe multe raliuri!

Tatjana Maria va împlini 35 de ani în câteva săptămâni, dar nu pare să se gândească încă la retragere. De ce? Așa arată la Wimbledon în aceste zile! Jucătorul de pe locul 102 mondial tocmai a intrat pe tabloul principal și se dă în spectacol aici, într-un mod deosebit.

Ea a pierdut primul set al turneului cu 4-6 în fața lui Storm Sanders, dar a revenit mai puternic cu 6-3, 6-4. Ea și-a dat și un mic răgaz în primul tur, câștigând cu 6-3, 1-6, 7-5 în fața Soranei Cirstea, care este clar poziționată deasupra ei.

Era Maria atât de puternică sau adversarii ei atât de slabi? Probabil că a fost un amestec de ambele, pentru că statisticile ei în ceea ce privește pauzele și serviciul sunt într-adevăr la ele acasă doar la mijlocul terenului.

Nu este atipic pentru meciurile feminine să existe numeroase pauze și reprize. Maria a cedat douăsprezece șanse în turul doi, probabil că nu i se va mai permite să facă asta împotriva Mariei Sakkari.

Tânăra de 34 de ani este cunoscută pentru că mușcă din meciurile sale, de obicei rezultatele sale fiind caracterizate de trei seturi. Turneele sale recente au implicat aproape invariabil meciuri mici sau chiar întâlniri ITF.

O singură dată în cariera ei de un an a ajuns în turul al treilea la un Grand Slam: la Wimbledon 2015! Deci, acum a stabilit acest succes, dar acum are de-a face și cu o adevărată vedetă de top.

Ea a întâlnit-o deja pe Maria Sakkari la ediția din acest an a Australian Open și a avut o prestație respectabilă, scor 4-6, 6-7. Faptul că a învins-o deja pe Sakkari nu ar trebui să mai conteze, la urma urmei, ea a câștigat deja în 2014.

Ce spun casele de pariuri, văd șansele Germaniei de a câștiga? Mai degrabă mai puțin, în medie văd o medie de 1,10 la 6,30. Nu e de mirare, la urma urmei, grecul este acasă, pe locul cinci în clasamentul mondial.

Dar numai acest lucru nu o face covăsneancă, pentru că pregătirea ei nu a adus succesul dorit. La Nottingham nu a reușit să o învingă pe Beatriz Haddad Maria, iar la Berlin pe Belinda Bencic.

După această semifinală, ea a călătorit pe insulă, a concurat la Eastbourne și a trebuit să facă față unei înfrângeri în fața Anhelinei Kalinina încă din primul tur. Nu se poate distinge o linie clară în performanțele sale.

La Wimbledon, ea a avut noroc la tragerea la sorți până acum. 6-1, 6-4 cu Zoe Hives și 6-4, 6-3 cu Viktorija Tomova, Tatjana Maria poate ține cu siguranță pasul cu acest duo într-o zi bună!

Jucătoarea de 26 de ani a folosit doar zece din cele 26 de șanse de break, lucru care poate fi îmbunătățit. Și pentru ea este adevărat că nu a trecut niciodată de turul al treilea la Wimbledon. Doar dacă își va putea arăta în mod constant potențialul pe teren va putea să o învingă pe Maria cu o diferență clară.

My Sakkaria Maria Tip

Germancele conving din nou, în sfârșit, la un Grand Slam, Tatjana Maria este o fire luptătoare, trei seturi și tie-break-uri, chiar și împotriva celor mai bune, nu sunt ceva neobișnuit aici.

În cazul Mariei Sakkari, au fost destul de multe înfrângeri în fața unor adversari inferiori, grecul pur și simplu nu este suficient de stabil. Deși ea este favorita mea datorită calității sale individuale, eu cred în continuare într-un schimb deschis de lovituri și pariuri:

WVezi mai mult de 18.5 jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.