Berankis – Nadal Tip Wimbledon 30.06.2022

Home » Berankis – Nadal Tip Wimbledon 30.06.2022

Wimbledon, turul 2, joi, 30.06.2022

Nu este el atât de în formă pe cât se credea, până la urmă? Rafael Nadal a avut un început destul de turbulent și problematic la Wimbledon. Accidentarea de la picior îl handicapează foarte mult, astfel că se pune problema și în turul 2:

Pot analgezicele să rezolve cu adevărat totul? Bet365 nu vrea să știe nimic despre o senzație, dar bineînțeles că adversarul său își face speranțe.

Citește în pontul meu Berankis Nadal de ce aș paria pe un număr relativ mare de game-uri!

Au fost multe presupuneri în jurul lui Rafael Nadal. A câștigat al 22-lea său titlu de Grand Slam la Roland Garros, dar performanțele mixte au alternat cu adevărate performanțe de gală. Motivul: analgezicele.

Accidentarea de la picior îl afectează pe spaniol de ani de zile și recunoaște deschis că își face injecții pentru a se pune în formă. După Roland Garros, el s-a retras și, pentru o lungă perioadă de timp, nu a fost clar dacă va mai zbura la Londra.

A făcut-o, dar a anunțat: De data aceasta nu vor fi analgezice pe margine. Nu este clar dacă va continua cu adevărat să o facă. A intrat în meci cu 6-4, 6-3, 3-6, 6-4 împotriva lui Francisco Cerundolo și a fost destul de norocos.

Argentinianul ar fi putut conduce cu 4-1 în setul al patrulea, dar în cele din urmă Nadal a reușit să împiedice egalarea. Deosebit de izbitoare au fost numeroasele ocazii de break pe care bătrânul campion le-a irosit.

A încasat 18 goluri de la Cerundolo, dar acesta din urmă a reușit să profite doar de patru. Acesta a fost și unul dintre punctele slabe ale lui Nadal, care a transformat doar șase din cele 14 șanse pe care le-a avut.

Poate fi iertat pentru aceste slăbiciuni, deoarece nu a mai jucat pe iarbă de trei ani. O semifinală în 2019 este ultimul său rezultat la Wimbledon. Au trecut deja 11 ani de când Nadal a ajuns ultima dată în finală aici.

Partea bună pentru el este că Matteo Berrettini este bolnav de Corona, Hubert Hurkacz este eliminat, Alexander Zverev este accidentat, iar Daniil Medvedev este suspendat. În afară de Novak Djokovic, care a avut și el probleme, doar câțiva favoriți de top par să fie prezenți.

Majorcanul a jucat deja împotriva lui Ricardas Berankis la Melbourne, la începutul acestui an, câștigând aici cu 6-2, 7-5. Oricâte probleme a avut în turul 1, încă nu există două păreri în rândul caselor de pariuri testate de noi.

Nici măcar 1.05 nu este disponibil în medie pentru o victorie a favoritei. Ricardas Berankis va fi urmărit îndeaproape tot ce a încercat Frencisco Cerundolo. Ar trebui să știe: Nadal este la pământ!

Din cauza interdicțiilor impuse sportivilor ruși și bieloruși, numărul 106 a fost lăsat să înceapă direct pe tabloul principal. Aici a arătat o performanță pe care nu toată lumea o aștepta de la el.

S-a impus cu 6-4, 6-5, 6-3 în fața lui Sam Querrey, un start excelent. El nu a cedat niciun break și a câștigat 85% din primele sale puncte de serviciu. Lituanianul are doar 1,75 m înălțime, dar servește surprinzător de puternic.

Este pentru a patra oară când ajunge în turul al doilea la Wimbledon, dar nu a mers niciodată mai departe. Tsonga, Cilic, Lopez, a pierdut în fața acestor trei jucători în ultimii ani, de două ori în mai mult de trei seturi.

My Berankis Nadal Tip

Predicerea meciurilor lui Rafael Nadal este extrem de complicată în aceste luni. Bineînțeles, nici eu nu știu cum va fi piciorul lui joi. Dar problemele din prima rundă erau deja evidente.

Ricardas Berankis a surprins cu o prestație excelentă, iar serviciul său a fost de asemenea de top. Bineînțeles, îl favorizez în continuare pe Nadal, dar pontul meu se îndreaptă în continuare într-o direcție care nu prevede o victorie în grabă:

WVezi mai mult de 28.5 jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.