Cerundolo – Nadal Tip Wimbledon 28/06/2022

Home » Cerundolo – Nadal Tip Wimbledon 28/06/2022

Wimbledon, turul 1, marți, 28/06/2022

Este cel mai de succes jucător de Grand Slam din toate timpurile, dar acum trebuie să-și părăsească iubita zgură. De luni, de la startul turneului Wimbledon 2022, se va ridica din nou o întrebare: cât de în formă este cu adevărat Rafael Nadal?

Până de curând, nu era clar dacă va concura măcar la Londra. Este clar că este foarte popular și la Bwin. Toată lumea se așteaptă la o victorie clară în prima rundă. În pontul meu pentru Cerundolo Nadal, vă dezvălui de ce recomandarea mea de pariere merge tot în această direcție!

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Rafael Nadal a obținut al 22-lea său titlu de Grand Slam la Roland Garros, și a făcut-o cu ușurință, într-o victorie rapidă în fața lui Casper Ruud. Spaniolul s-a retras apoi.

Multă vreme, oamenii s-au întrebat cum va fi sănătatea lui. Nu mai este un secret că bărbatul de 36 de ani își face regulat injecții pentru a se menține în formă. Participarea sa la Wimbledon a rămas mult timp deschisă, dar Nadal a decis în cele din urmă: „Voi juca!

În spatele principalului favorit, Novak Djokovic, el este doar a doua opțiune a caselor de pariuri pentru victoria finală. Dacă doriți să plasați acest pariu riscant la Bet365, puteți obține deja o cotă de 8.00.

Nadal nu a mai fost în finală aici, la Londra, de 11 ani, când a pierdut în fața lui Novak Djokovic. În 2010 și 2008, el a câștigat singurele sale două titluri, dar în comparație cu trofeul de la Paris, acest randament este, firește, cam mic.

Campionul a anunțat deja: La Wimbledon, nu i se va face o injecție de la meci la meci împotriva disconfortului de la picior. Așa că, dacă nu rezistă, probabil că turneul se va încheia.

Puțini sunt cei care cred că își va atinge limitele în fața lui Francisco Cerundolo. Unii dintre ei nu reușesc nici măcar să obțină 1,05, în timp ce argentinianul este cotat cu un mare 13,00.

Cerundolo știe, bineînțeles, că oricine îl învinge pe Rafael Nadal în primul tur al unui Grand Slam va fi înregistrat în statistici pentru totdeauna. El este pe locul 41 în lume, deci cu siguranță nu este un jucător rău.

Numai de două ori a fost pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, dar recent, la Paris, a fost eliminat direct. Marți, el își va face debutul la Wimbledon. Bineînțeles că are planuri mari, dar este forma sa actuală atât de bună încât să poată surprinde cu adevărat?

La Queens și la Eastbourne a vrut să se pregătească pentru primul duel cu Nadal, dar nu i-a ieșit nimic. A câștigat un singur meci, pierzând în fața lui Ryan Peniston și Tommy Paul.

Desigur, ne putem întreba: cum ar putea argentinianul să țină pasul cu Rafael Nadal? Jucătorul de 23 de ani a atras cu adevărat atenția abia la Mastersul de la Miami, în urmă cu câteva luni.

Pe atunci, el a luat cu asalt turneul, eliminându-i pe Tallon Griekspoor, Reilly Opelka, Gael Monfils, Frances Tiafoe și chiar Jannik Sinner. Doar Casper Ruud a reușit să-l oprească, chiar cel care a pierdut fără șanse finala de la Roland Garros în fața lui Nadal

My Cerundolo Nadal Tip

Spaniolul este convins: Este apt. În cazul în care chiar este, Francisco Cerundolo nu ar trebui să aibă nicio șansă.

Și pentru că rezultatele sale din 2022 nu sunt înfricoșătoare, cu excepția turneului de la Miami. Am încredere că Nadal va fi din nou în formă și, prin urmare, pariez:

WVezi mai puțin de 32.5 Jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.