Galan – Koepfer Tip Wimbledon 28.06.2022

Home » Galan – Koepfer Tip Wimbledon 28.06.2022

Wimbledon, turul 1, marți, 28.06.2022

Cum se numește speranța germană pentru Wimbledon 2022? Echipa a călătorit la Londra fără Alexander Zverev, dar și-ar dori ca măcar unul dintre ei să ajungă departe. Dominik Koepfer nu este unul dintre cei care se așteaptă să facă saltul.

După accidentarea suferită, nu-și intră în ritm și va trebui să se lupte pentru a ieși din turneu în turul 1.

Australia Open, Indian Wells, Miami și Hertogenbosch – Dominik Koepfer nu a fost nevoit să își facă bagajele prea des în ultimele șase luni. Corpul său a intrat în grevă, iar după Miami Open a luat o pauză lungă.

S-a întors la Hertogenbosch, dar nu a avut succes. A pierdut cu 1-6, 4-6 în fața lui Kamil Majchrzak, nu a vrut să părăsească terenul ca un învins. El a căzut pe locul 117 în clasamentul mondial și a câștigat doar două meciuri în acest an.

Și totuși, casele de pariuri îl văd în postura de a trece de primul tur la Wimbledon. 1,60 la 2,20, nu este cu mult în fața rivalului său Daniel Galan. Columbianul este chiar cu opt locuri mai sus în clasamentul mondial.

În urmă cu un an, Koepfer a reușit să surprindă în turul inaugural la Londra, când l-a învins pe Reilly Opelka în trei seturi. El a fost eliminat în turul 3 împotriva lui Roberto Bautista Agut și nu a ajuns încă în optimi.

După o primă jumătate de an 2022 foarte dificilă, aproape niciun expert nu are încredere în el că va ajunge foarte departe la Wimbledon. Mai mult, el intră în duelul cu Daniel Galan cu 11 centimetri mai puțin în înălțime.

La Hertogenbosch a reușit doar 53% la primul serviciu și cu un asemenea scor este puțin probabil să reușească marți. Pentru Galan, este o mare șansă de a ajunge în turul 2 pentru a doua oară consecutiv.

În 2021, a câștigat în fața lui Federico Coria, dar apoi a pierdut în fața lui Lorenzo Sonego. Jucătorul de 26 de ani nu reușise deja să se califice la Roland Garros și nu a impresionat prea mult pe iarbă după aceea.

A jucat trei turnee challenger și a câștigat doar două meciuri. Anul său 2022 poate fi rezumat foarte simplu. Atunci când participă la challengerii slabi, obține uneori rezultate bune.

Dar atunci când se confruntă cu jucători foarte puternici, este terminat după unul sau două meciuri. Cu toate acestea, el nu a obținut rezultate remarcabile pe iarbă, ceea ce ar putea fi punctul nevralgic al problemei.

Kopefer și Galan nu s-au întâlnit niciodată în mod direct. Apropo, columbianul a intrat automat pe tabloul principal doar pentru că nici participanții din Rusia și nici cei din Belarus nu sunt acceptați la Wimbledon.

Sfatul meu Galan Koepfer

Cât de puternic este Dominik Koepfer deja după accidentare? Repetiția generală de la Hertogenbosch a fost foarte sobră.

În ceea ce-l privește pe Daniel Galan, cu greu am putut găsi indicii că este mai presus de Koepfer. Cu toate acestea, încă nu am încredere că germanul îl va învinge pe rivalul său fără să piardă vreun set. Prin urmare, presupunerea mea finală este:

Vedem cel puțin patru seturi!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.