Altmaier – Ymer Tip Wimbledon 27.06.2022

Home » Altmaier – Ymer Tip Wimbledon 27.06.2022

Wimbledon 2022, turul 1, luni, 27.06.2022

Luni, 27/06 – a sosit momentul, începe Wimbledon 2022! La cel de-al treilea Grand Slam al anului, va trebui să ne descurcăm fără vedeta de top Alexander Zverev din perspectiva Germaniei. Cu atât mai mari sunt speranțele că altcineva în negru, roșu și auriu poate surprinzător să intre în breșă.

Ce zici de Daniel Altmaier, de exemplu? La prima sa apariție pe tabloul principal, primește un adversar la egalitate cu el în turul 1.

Șansa unui câștigător german la Wimbledon, s-a scufundat spre zero în urmă cu câteva săptămâni. După accidentarea gravă, ceilalți trebuie să scoată cărbunii din foc, dar foarte puțini experți se așteaptă la turnee cu adevărat puternice.

Prin urmare, Daniel Altmaier nu are nimic de pierdut pe terenul sacru de la Londra, dar are totul de câștigat. Anul trecut a participat pentru prima dată la calificări, dar a eșuat în turul al doilea în fața lui Benjamin Bonzi.

Acum a sosit momentul să joace pentru prima dată pe tabloul principal. Și, desigur, fără să se califice, la urma urmei, a urcat pe locul 64 în clasamentul mondial. Benjamin Bonzi, menționat mai sus, este, de asemenea, un indiciu al formei actuale a lui Altmaier.

La Mallorca, jucătorul de 23 de ani s-a impus în fața lui Dusan Lajovic și a lui Sebastian Baez, în timp ce Bonzi a fost eliminat în sferturile de finală. El a avut deja evoluții bune la Halle și Stuttgart, deși a fost eliminat în turul 1.

Nick Kyrgios a avut mult de muncă, pierzând ambele tie-break-uri în fața lui Oscar Otte, ulterior semifinalist. Ce se întâmplă atunci când Altmaier își atinge potențialul maxim la un Grand Slam s-a văzut la French Open 2022.

Printre alții, Jan-Lennard Struff și Matteo Berrettini au fost învinși aici, iar abia în optimi de finală, împotriva lui Pablo Carreno Busta, a pus punct. De ce nu ar fi posibile astfel de performanțe și pe iarbă?

El nu a jucat niciodată împotriva lui Mikael Ymer, actualul său rival. Suedezul este cu exact trei zile mai în vârstă și se află la 24 de locuri în spatele lui Altmaier în clasament. Așadar, sunt relativ apropiate, ceea ce reprezintă probabil unul dintre motivele pentru care companiile de pariuri germane nu se pot decide.

Ambele jucătoare au o medie de 1.85 la 1.95. Se așteaptă un meci de la egal la egal, așa că Ymer este într-o dispoziție bună în acest moment? Anul trecut, jucătorul de 23 de ani a făcut prima sa apariție pe tabloul principal la Wimbledon.

Apoi a luptat cu Jo-Wilfried Tsonga în cinci seturi, apoi a făcut o figură bună în meciul cu Felix Auger-Aliassime, scor 1:4. La Eastbourne, Ymer a vrut să se pregătească pentru terenul de iarbă de la Wimbledon, dar, din păcate, nu a reușit.

El a ratat deja calificarea în fața lui James Duckworth. De la Open Sud din Franța, care a avut loc la începutul lunii februarie, a trecut doar de primul tur la Openul Franței.

În toate celelalte turnee a fost eliminat direct în turul 1. Faptul că a câștigat împotriva lui Daniel Evans la Roland Garros a făcut senzație. Acum, însă, suedeza va trebui să servească pe un teren de iarbă mult mai rapid.

My Altmaier Ymer Tip

Chiar și fără Alexander Zverev, vedetele germane din tenis vor să convingă. Cu Daniel Altmaier se poate vorbi cu siguranță de o formă stabilă, în ultimele săptămâni a deranjat mulți jucători care se află în fața lui în clasament.

Deși casele de pariuri văd un meci echilibrat împotriva lui Mikael Ymer, eu cred că Altmaier va câștiga. Rezultatele suedezului din ultimele patru luni și jumătate au fost subterane, cu excepția Openului Franței, motiv pentru care pariez:

WAltmaier trece în turul 2!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.