Cressy – Fritz pont ATP Eastbourne 25.06.2022

Home » Cressy – Fritz pont ATP Eastbourne 25.06.2022

Turneul ATP de la Eastbourne, Finala, sâmbătă, 25.06.2022

În timp ce majoritatea vedetelor din tenis sunt deja plecate la Londra, câteva dintre ele mai au încă o treabă de făcut înainte de începerea turneului de la Wimbledon. Maxime Cressy și Taylor Fritz vor juca finala ATP la Eastbourne.

Sâmbătă, casele de pariuri prevăd un meci strâns. Va avea Bet365 dreptate să le dea o șansă la amândoi? În pontul meu despre Cressy Fritz, vă dezvălui de ce pontul meu merge în continuare în direcția favoritului.

Taylor Fritz a fost cap de serie numărul trei la Eastbourne, așa că intrarea sa în finală nu a fost deloc surprinzătoare. Cu atât mai mult cu cât americanca din SUA este campioana în exercițiu aici, având un singur set pierdut în 2021.

Acest lucru ar putea fi considerat de bun augur: În urmă cu un an, el l-a învins în finală pe compatriotul său Sam Querrey, care la vremea respectivă era surprinzător de bine plasat pe locul 79. De data aceasta, adversarul său este Maxime Cressy, clasat pe locul 60 și care nu era nici el printre favoriți.

Fritz a avut nevoie, evident, de ceva timp pentru a-și găsi o simpatie pentru iarba verde. A dezamăgit la Hertogenbosch, precum și la Queens, cedând imediat în fața lui Tim van Rijthoven și Jack Draper.

La Eastbourne, a reușit un start relativ încrezător, cu 7-5, 6-3. De asemenea, în sfertul de finală următor a arătat că și-a îmbunătățit continuu performanțele. Cu 6-2, 6-3, s-a impus fără mari probleme în fața lui Alexander Bublik.

În semifinale îl aștepta în sfârșit o sarcină foarte grea. Înainte de duelul cu Alex de Minaur, casele de pariuri nu prea aveau un favorit, iar rezultatul a fost la fel de strâns în final. În cele din urmă, Fritz s-a impus cu 6-1, 6-7, 6-3.

El a respins toate cele șase șanse de break ale lui de Minaur. Nu este o surpriză, pentru că: De asemenea, Bublik și Monteiro nu au avut voie să ia nimic din jocul său de serviciu. Înainte de a se confrunta cu un adversar foarte pretențios, Lorenzo Musetti, în primul tur de la Wimbledon, el va juca primul meci împotriva compatriotului său Cressy.

Cotele sugerează un meci relativ echilibrat, toți furnizorii de pariuri pe care i-am testat având o medie de 1,50 la 2,40. Cressy nu se va supăra că este defavorizat, pentru că oricum nimeni nu se aștepta la el în această finală.

Dar cel mai târziu, când a sărbătorit o victorie zdrobitoare cu 6-3, 6-1 împotriva lui Reilly Opelka în primul tur, ar fi trebuit să fie clar pentru toată lumea de ce este capabil numărul 60 mondial. Daniel Evans a fost de asemenea învins fără probleme, 7-6, 6-4.

Tânărul în vârstă de 25 de ani a mers mai departe, învingându-l și pe Cameron Norrie, principalul favorit. 7-5, 7-5, și-a păstrat cumpătul în momentele decisive. La fel ca în thrillerul din semifinală.

Împotriva lui Jack Draper, un alt britanic, s-a desfășurat un meci rapid. 7-6, 6-7, 6-3, după mai multe raliuri, Cressy a reușit. A permis două break-uri în patru meciuri, deși adversarii săi au fost foarte puternici.

La Halle, el a arătat deja de ce este capabil, luându-i un set viitorului campion Hubert Hurkacz. Acum se află în pragul celui mai mare succes al carierei sale, cei 1,98 m ar trebui să-l ajute să câștige primul titlu al carierei sale.

My Cressy Fritz Tip

Mulțimea de la Eastbourne și-a dorit o finală engleză, dar Maxime Cressy a eliminat toate speranțele la titlu.

Taylor Fritz a adunat rezultate ceva mai amestecate, dar: Aproape totul este nou pentru Cressy sâmbătă, în timp ce Fritz a obținut deja un Masters în acest an. Punctul meu de vedere se referă la experiență în acest caz, motiv pentru care ghicesc:

Fritz câștigă împotriva lui Cressy!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.