Ivashka – Tsitsipas pont ATP Mallorca 22.06.2022

Home » Ivashka – Tsitsipas pont ATP Mallorca 22.06.2022

Turneul ATP de la Mallorca, optimi de finală, miercuri, 22.06.2022

Stefanos Tsitsipas va da rezultate la Wimbledon? La turneul ATP de la Mallorca, grecul este cap de serie numărul doi și doar din acest motiv este unul dintre marii favoriți la titlu. Dar este cu adevărat posibil să excludem orice scăpare?

La urma urmei, el este cunoscut doar pentru consecvența completă într-o măsură limitată. În meciul din turul 1, îl va înfrunta pentru a treia oară în acest an pe numărul 40 mondial

Câteodată puternic, câteodată bine, câteodată slab – ce vom vedea de la Stefanos Tsitsipas în Mallorca? Numărul șase mondial a slăbit puțin în ultimele săptămâni, nereușind să obțină rezultate importante.

La Halle, prestația sa nu a fost rea, dar a pierdut totuși în fața lui Nick Kyrgios în trei seturi, în optimi de finală. Înainte de asta, la Stuttgart, a câștigat de asemenea un singur meci, pierdut în fața lui Andy Murray.

Oare Tsitsipas nu știe să joace pe iarbă? Dacă te uiți la cifrele de la Wimbledon, pentru care se pregătește în prezent, poți fi destul de sceptic. La urma urmei, ultima dată a eșuat de două ori la rând în turul I la Londra.

Tsitsipas știe cât de mult se așteaptă de la el. Și, de asemenea, că actualul său adversar din runda 1 nu mai este o necunoscută. Este deja a treia oară în 2022 când îl va înfrunta pe Ilya Ivashka!

La Rotterdam, favoritul s-a impus clar cu 6-4, 6-1, iar mai apoi grecul a ajuns chiar în finală. Cu toate acestea, a pierdut finala împotriva lui Felix Auger-Aliassime. Puțin mai târziu, la Barcelona, a avut ceva mai multe probleme, 6-1, 4-6, 6-2.

Belarusul își poate concentra toată energia pe turneul de la Mallorca, pentru că, din păcate, nu are voie să participe la Wimbledon în 2022. Spre deosebire de Tsitsipas, el are deja în spate meciul inaugural de pe insula spaniolă.

6-4, 6-1, a început fără probleme cu această victorie categorică împotriva lui Emil Rusuuvuori. A respins toate cele trei șanse de break pe care le-a cedat și va trebui să fie la fel de presat și împotriva lui Tsitsipas.

La Halle, Ivashka l-a eliminat pe Jan-Lennard Struff, dar a fost învins la limită de Daniil Medvedev puțin mai târziu. La Hertogenbosch, tot rusul a fost cel care i-a provocat eliminarea, tot după un rezultat strâns, inclusiv la tiebreak.

În șapte din ultimele opt turnee, Ivashka a fost eliminat în trei seturi, singura înfrângere categorică fiind un 5-7, 5-7 în fața lui Joao Sousa. Așadar, belarusul este cu siguranță un jucător cunoscut pentru meciurile strânse și intense.

V

W

Stefanos Tsitsipas nu a fost întotdeauna convingător în analizele recente. Conform pontului meu actual, grecul poate fi favorit, dar iarba rapidă nu este suprafața sa preferată.

Ilya Ivashka a atras atenția la Hertogenbosch și Halle, pierzând la limită de două ori în fața lui Daniil Medvedev. Rezultatele sale au fost apropiate timp de luni de zile, inclusiv multe lovituri de departajare. Deoarece Tsitsipas este un server puternic, trimit următorul pont în cursă:

Vom vedea cel puțin un tiebreak!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.