Hurkacz – Auger-Aliassime Tip ATP Halle 17.06.2022

Home » Hurkacz – Auger-Aliassime Tip ATP Halle 17.06.2022

Turneul ATP de la Halle, sferturile de finală, vineri, 17.06.2022

Se caută patru semifinaliști! La turneul ATP de la Halle, se desfășoară faza finală fierbinte a turneului. Nu ne putem plânge de lipsa de vedete în runda celor mai buni opt.

Vineri seară, două jucătoare despărțite doar de trei locuri în clasamentul mondial vor juca în ultimul sfert de finală.

În pontul meu Hurkacz Auger-Aliassime voi explica acum de ce nu aș lua în considerare un singur pariu ca primă opțiune. Și, de ce îmi pot imagina un meci foarte lung și intens la final!

Felix Auger-Aliassime și Hubert Hurkacz într-un duel direct aici, la Halle? Destul de puțini fani își vor aminti, probabil, de această pereche de anul trecut, pentru că 2021 au văzut deja acest meci în turul I.

6-3, 7-5, canadianul s-a impus atunci, dar și în 2019, cu 7-5, 6-4. Astfel, tânărul de 21 de ani conduce cu 2-0 în duelul direct, iar în această după-amiază vrea acum să o urmeze cu a treia victorie. A jucat el însuși într-o formă stabilă la Halle?

După ce la început a avut un 6-3, 7-5, 6-3 cu Marcos Giron, la început a fost încă puțin ezitant, după ce a câștigat un tie-break împotriva lui Mackenzie McDonald, un 6-1 în setul al doilea a lăsat să se întrevadă, în sfârșit, întregul său potențial.

81% puncte câștigate pe primul serviciu, singura șansă de break a americancei a fost zădărnicită – a existat o îmbunătățire foarte clară față de prestația împotriva lui Giron.

Alexander Zverev, Rafael Nadel, Novak Djokovic: În ultimele săptămâni, Auger-Aliassime a eșuat de fapt doar împotriva elitei mondiale absolute. În cazul său nu se poate vorbi întotdeauna de o formă consistentă, ceea ce a dovedit acum câteva zile la Hertogenbosch.

A reușit să îi învingă la limită pe Tallon Griekspoor (7-6, 7-6) și pe Karen Khachanov (7-6, 6-4), dar în fața viitorului campion Tim van Rijthoven a fost învins surprinzător cu 3-6, 6-1, 6-7.

Tiebreak-urile par să i se potrivească foarte bine numărului nouă mondial în acest moment, vom vedea unul împotriva lui Hurkacz? În orice caz, este un fapt că firmele de pariuri germane au fost de partea lui cu o medie de 1,55 la 2,35.

Hubert Hurkacz a adunat două rezultate în turneul de până acum care sunt aproape identice cu cele ale mai tânărului său adversar. A început la Halle cu o victorie cu 6-4, 4-6, 6-4 în fața lui Maxime Cressy.

Înfruntarea cu 7-6, 6-3 împotriva campionului en-titre Ugo Humbert a fost ceva mai încrezătoare. Polonezul a permis doar două break-uri în total, de ambele ori câștigând peste 80% din puncte pe primul serviciu este puternic.

Atât el, cât și Felix Auger-Aliassime sunt cunoscuți ca jucători care servesc excelent. În urmă cu doar câteva zile, la Stuttgart, Hurkacz a fost nevoit să se confrunte cu o eliminare în primul tur în fața lui Marton Fucsovics, dar a câștigat titlul la dublu împreună cu Mate Pavic.

Jucătorului de 25 de ani îi lipsește ultima consistență în acest an, dar atunci când este eliminat, este aproape întotdeauna la o diferență foarte mică. Singura persoană care l-a învins în două seturi fără tiebreak de la Australian Open încoace a fost un anume Novak Djokovic.

Tipul meu Hurkacz Auger-Aliassime

W

Atât Felix Auger-Aliassime, cât și Hubert Hurkacz au tot ce le trebuie pentru a fi semifinaliști la Halle. În urma analizei mele, consider că ambii jucători sunt la fel de puternici și în condiții similare.

Oricine va câștiga aici va avea pur și simplu o zi mai bună. Nu-mi pot imagina că vom asista la o decizie rapidă, deoarece ambii jucători depășesc prea des trei seturi și își prezintă abilitățile în tie-break-uri. Prin urmare, sfatul meu este:

Vom vedea mai mult de 22,5 meciuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.