Kudla – Berrettini tip Queens Club 16.06.2022

Home » Kudla – Berrettini tip Queens Club 16.06.2022

Turneul ATP de la Londra, turul 16, joi, 16.06.2022

Câștigă repede turneul de la Queens Club din Londra și apoi călătorește la Wimbledon cu pieptul larg. Acesta este obiectivul cu care mai multe vedete de top se întrec în prezent în capitala Angliei. Printre ei se numără și campioana în exercițiu.

Unul care a câștigat turneul de la Halle direct după o revenire și care acum vrea să-și asigure al doilea trofeu la rând. Casele de pariuri sunt sigure: turul 16-imilor de finală este o simplă formalitate. În pontul meu pentru Kudla Berrettini, vă explic de ce aș plasa un astfel de pariu!

Matteo Berrettini și drumul său înapoi. Se aștepta italianul însuși să revină atât de repede la forma maximă? A fost nevoit să-și ia două luni de pauză, iar întregul său sezon pe zgură a căzut victimă accidentării.

După cum se știe de la Roman, el a atras atenția prin rezultatele strânse la recentul turneu de la Halle. Dar acest lucru nu ar trebui să fie un indiciu al unei lipse de fitness, deoarece chiar și în condiții de top el oferă astfel de rezultate.

În cele din urmă, nu a contat cât de mult au fost unele meciuri pe muchie de cuțit, Berrettini a câștigat turneul în trei seturi în fața lui Andy Murray. Acum vrea să jubileze din nou la Londra.

În urmă cu un an a câștigat titlul aici, eliminându-i pe Stefano Travaglia, Andy Murray, Daniel Evans, Alex de Minaur și Cameron Norrie. Așa cum ne-a obișnuit Berrettini, doar un singur meci a avut mai puțin de 20 de jocuri de oferit.

Este de bun augur faptul că un anume Daniel Evans a fost deja pe foaia de meci în acest an? Berrettini a trebuit să joace cu britanicul în primul tur și s-a impus foarte clar, cu 6-3, 6-3.

Cu 21 de ași, nu l-a lăsat pe Evans să facă break nici măcar o dată, a folosit el însuși trei din cele șapte oportunități. Anul trecut, numărul 10 mondial ne-a arătat cât de important poate fi turneul de la Londra.

După triumful de la Queens Club, a ajuns neabătut în finala de la Wimbledon, unde a pierdut în fața lui Novak Djokovic în patru seturi. Înainte de a pune din nou mâna pe trofeu, trebuie mai întâi să-l țină la distanță pe Denis Kudla.

Cei doi s-au duelat de patru ori în 2018 și 2019, de fapt, confruntările directe sunt 2-2, singurul meci pe iarbă, la Stuttgart, în urmă cu trei ani, fiind câștigat de Berrettini cu 6-3, 6-3.

Kudla a trebuit să treacă de două tururi de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal. Mai întâi l-a învins pe Taro Daniel cu 6-4, 1-6, 6-0, apoi l-a învins în finală pe Quentin Halys cu 7-6, 6-4.

Calificarea nu a fost lipsită de probleme, Kudla a fost nevoit să servească și detenție în primul tur. Cu toate acestea, dacă o detenție aduce o victorie împotriva lui Lorenzo Sonego, jucătorul de 29 de ani trebuie să se fi bucurat mai mult.

La scorul de 6-4, 3-6, 6-4, serviciul său a fost mai slab decât al adversarului său și a folosit doar cinci din cele 13 șanse de break. Așadar, se poate spune că victoria lui Kudla s-a datorat și faptului că Sonego a avut o zi proastă.

Kudla, numărul 82 mondial, se remarcă rareori prin performanțe foarte bune în fața celor mai bune jucătoare din lume. Atunci când ajunge foarte departe, adversarii au fost cu toții clasați mult în spatele lui Matteo Berrettini.

Sfatul meu Kudla Berrettini

Matteo Berrettini arată ca și cum nu ar fi plecat niciodată.

Așa cum am putut vedea în analiza mea, se îmbunătățește de la meci la meci. Întrucât rezultatele lui Denis Kudla sunt mult mai puțin convingătoare, am încredere în italian pentru a sărbători a doua sa victorie categorică la Londra. Așa că pariez:

WBerrettini câștigă cu 2:0!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.