Bassilashvili – Otte Bet ATP Halle 16.06.2022

Home » Bassilashvili – Otte Bet ATP Halle 16.06.2022

Turneul ATP de la Halle, optimi de finală, joi, 16.06.2022

Va avea turneul ATP de la Halle din nou un câștigător german? E drept că, fără Alexander Zverev, șansele nu sunt prea mari, dar numărul 2 al Germaniei este pe cale să schimbe asta!

Oscar Otte este în mare formă și a ajuns deja de două ori în semifinale în 2022. Între timp, el și-a trimis acasă și adversari mult mai bine cotați. Este timpul să aducem această formă pe teren la Halle.

Dacă nu este un înlocuitor demn pentru Alexander Zverev, accidentat! Oscar Otte, care va fi în curând acasă în top 50 mondial, pare să intre în cea mai bună fază a carierei sale de până acum, la 20 de ani.

El a ajuns deja în semifinale la München, unde a pierdut la limită în fața starului de tir Holger Rune. În urmă cu câteva zile, la Stuttgart, aproape că ar fi putut să meargă mai departe. Încă o dată a ajuns între primii patru și cu rezultate deosebite.

Otte i-a învins pe Daniel Altmaier și Denis Shapovalov, ambii cu 7-6, 7-6, înainte de a-l înfrunta pe Matteo Berrettini. Aici, din păcate, lucrurile s-au întors și acest meci a fost câștigat de italian în două tie-break-uri.

Jocul de serviciu al lui Otte este excelent, nu lasă nici măcar cel mai bun break împotriva lui în acest moment. La Halle, unde joacă pentru prima dată, a început cu o victorie relativ ușoară după standardele sale.

S-a impus cu 7-6, 6-4 în fața lui Miomir Kecmanovic, care era favorit. Bineînțeles, un tiebreak este singura modalitate de a încheia un meci. Doar 52% din primele sale servicii au fost reușite, ceea ce este surprinzător de puțin.

Pe de altă parte, nu și-a lăsat adversarul să facă break decât o singură dată și a câștigat 86% din punctele de pe serviciul numărul 1. În fața publicului, forma lui Otte pare să fie din nou în creștere.

Între timp, el este chiar suficient pentru a fi favorit în 16-imile de finală. Deși viitorul său adversar, Nikolos Bassilashvili, este clar în fața sa, cu o clasare pe locul 25, casele de pariuri tind să-l vadă pe german în față.

Dar Bassilashvili nu trebuie să-și facă griji în privința asta, pentru că, chiar înainte de prima rundă de la Halle, aproape nimeni nu a crezut în georgian. A avut o remiză dificilă cu Andrey Rublev, căreia i-a supraviețuit în mod surprinzător.

Dacă în urmă cu un an pierduse în semifinale în fața exact aceluiași adversar, de data aceasta Bassilashvili s-a impus, și clar! S-a impus cu 7-6, 6-4 și a câștigat 81% din puncte pe primul serviciu.

Valori care sunt destul de asemănătoare cu cele ale lui Oscar Otte. Dar a fost Bassilashvili la fel de bun ca germanul timp de câteva săptămâni? De la Openul Qatarului de la jumătatea lunii februarie, unde a pierdut finala la limită, nu a mai reușit să câștige două meciuri într-un turneu!

Doar acest lucru arată de ce trebuie să joace joi în rolul de outsider. De altfel, georgianul nu l-a mai întâlnit niciodată pe Otte, așa că turul 16-imilor de finală va fi o premieră pentru el.

Tipul meu Bassilashvili Otte

Tânărul de 28 de ani își păstrează forma, impresionând cu un serviciu ursuz.

Cele mai multe dintre meciurile sale implică un tiebreak, lucru pe care l-am observat și în cazul lui Nikolos Bassilashvili în analiza mea. De asemenea, georgianul servește foarte bine și a evoluat și în tiebreak împotriva lui Andrey Rublev. Îmi rămâne doar următorul sfat:

WX

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.