Medvedev – Goffin Tip ATP Halle 15.06.2022

Home » Medvedev – Goffin Tip ATP Halle 15.06.2022

Turneul ATP de la Halle, turul I, miercuri, 15.06.2022

În sfârșit s-a terminat sezonul de zgură! Cam așa ar trebui să rezume Daniil Medvedev ultimele câteva săptămâni. Rusul nu a fost în cea mai bună formă în ultima vreme, dar este actualul nr. 1 mondial.

La Halle, își propune să câștige turneul, dar are deja un adversar destul de dificil în primul tur.

Prin urmare, în pontul meu pentru Medvedev Goffin, voi încerca să aflu de ce casele de pariuri l-au făcut favorit atât de clar. Mă aștept la un meci mult mai strâns!

O înfrângere, dar totuși a sărit din nou în fruntea clasamentului mondial, asta i s-a întâmplat lui Daniil Medvedev în urmă cu câteva zile. Jucătorul de 26 de ani este în primul rând fericit că meciurile neplăcute de pe zgură vor dispărea din nou de pe scenă pentru multe luni.

Săptămâna trecută, la Hertogenbosch, a ajuns în finală. A câștigat categoric împotriva lui Gilles Simon, Ilya Ivashka și Adrian Mannarino, dar victoriile sale nu au fost niciodată mai mici de 22 de game-uri.

În finală, a urmat dușul rece: 4-6, 1-6 cu Tim van Rijthoven! Doar 56% din punctele câștigate pe primul serviciu sau două șanse de break proprii, au existat multe motive pentru această înfrângere clară.

Cu toate acestea, finala a fost suficientă pentru a recâștiga locul întâi în clasamentul mondial. Dacă Medvedev vrea să rămână în top, va trebui să facă o competiție convingătoare la Halle. La debutul său de anul trecut, a pierdut cu 6-7, 3-6 în fața lui Jan-Lennard Struff în primul tur.

Acum trebuie să joace cu David Goffin pentru a patra oară în cariera sa.

Ultimele două au fost foarte disputate, inclusiv un meci de cinci seturi la Wimbledon. Fără îndoială, Goffin știe cum să joace împotriva lui Medvedev. În mod ciudat, companiile de pariuri au foarte puțină încredere în el.

Cu o cotă de 1.20 la 4.50, Bet365 este relativ sigur că va fi un succes rusesc. Goffin, numărul 39 mondial, își caută de ceva vreme forma de top de altădată.

În primul rând, la 1,80 metri, el măsoară cu aproape 20 de centimetri mai puțin decât Medvedev, un dezavantaj clar când vine vorba de serviciu. A eșuat de două ori la Halle, chiar la început, așa că știe ce înseamnă o eliminare foarte rapidă.

Pe de altă parte, el a sărbătorit deja un mare succes aici și a ajuns în finală în 2019. După ce i-a învins pe Alexander Zverev și Matteo Berrettini, a fost învins în finală de Roger Federer.

Cu toate acestea, în urmă cu trei ani, David Goffin era mult mai puternic decât este acum. La Roland Garros, nu a avut nicio șansă în fața lui Hubert Hurkacz în turul al treilea, iar în general, rezultatele sale mai puternice și mai slabe alternează.

Dacă are o zi bună, îl poate speria și pe Rafael Nadal. În general, nu ar trebui să îl subestimezi niciodată pe Goffin, dar nici nu ar trebui să îl plasezi printre cele mai bune vedete absolute.

My Medvedev Goffin Tip

W

Cât de puternic este Daniil Medvedev în acest moment? Deși nu mai trebuie să concureze pe zgură, performanțele sale din Olanda nu au fost foarte convingătoare în ultima vreme. Victoriile au fost strânse și disputate, rușinea din finală, se știe că rusul este mult mai încrezător.

David Goffin este un pachet surpriză. Este clar defavorizat la casele de pariuri, dar îi poate deranja întotdeauna pe cei mai buni. Deoarece Medvedev nu este în cea mai bună formă în acest moment, pariez:

Vezi mai mult de 20.5 jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.