Bublik – Cilic Tip Queens Club 15.06.2022

Home » Bublik – Cilic Tip Queens Club 15.06.2022

ATP Queens Club, optimi de finală, miercuri, 15.06.2022

Hall sau Londra, care dintre aceste două turnee pregătitoare pentru Wimbledon au ales vedetele de top? În capitala Angliei, printre altele, una dintre surprizele ultimului Open al Franței este punerea în formă.

Pentru ambele jucătoare aflate miercuri în 16-imile de finală, va fi pentru prima dată când vor juca pe tabloul principal din Queens. În pontul meu pentru Bublik Cilic, caut motivele pentru care casele de pariuri pariază pe o victorie a croatului!

A digerat deja experiența de la Roland Garros? Marin Cilic a fost una dintre marile senzații, ba chiar a jucat pentru un loc în finală la final. A pierdut în fața lui Casper Ruud în patru seturi, dar veteranul a făcut totuși un turneu excelent.

Cel care îi va învinge pe cei doi ruși de top Andrey Rublev și Daniil Medvedev, ultimul chiar în trei seturi, ar trebui să fie o alternativă reală pentru Wimbledon. Este un lucru bun că lui Cilic îi place oricum foarte mult iarba rapidă.

A început pe suprafața sa favorită în urmă cu câteva zile, împotriva eroului local Liam Broady, câștigând cu 6-1, 4-6, 7-5. A fructificat patru din cele cinci șanse de break și a câștigat 85% din puncte pe primul serviciu, așa că poate continua.

Este pentru prima dată când croatul concurează aici, în Queens. 2020, 2021, 2022, de ceva vreme există un duel pe an împotriva lui Alexander Bublik, viitorul său adversar. Până acum merge bine, Cilic conduce cu 2:0.

Ambele meciuri de până acum s-au jucat pe zgură, ambele încheiate în trei seturi. Aceste rezultate ar sugera că vom vedea un meci strâns, echilibrat și miercuri.

Cazahul, la 1,96 m, cu doar doi centimetri mai scund decât Cilic, a reușit să-și conserve puțin forțele în meciul din turul I la Londra. Lorenzo Musetti s-a retras la 6-3, așa că a fost suficient să câștige un set

Statisticile de serviciu sunt puternice, dar nu le poți atârna prea sus cu un singur set. După eliminarea timpurie de la Roland Garros (turul 2 împotriva lui Miomir Kecmanovic), Bublik a concurat la Stuttgart.

Dar numai cu un succes moderat, pentru că, după o victorie la limită împotriva lui Denis Kudla, nu a putut face nimic împotriva lui Andy Murray. Ar fi o mare surpriză dacă l-ar învinge miercuri pe Marin Cilic.

De la Open Sud de France, pe care l-a câștigat în mod surprinzător, nu a mai reușit să sărbătorească două victorii într-un turneu! Ultima dată când a făcut-o a fost la începutul lunii februarie, așa că putem vorbi cu siguranță de o criză aici.

V

W

Marin Cilic vrea să demonstreze că semifinala de la Paris nu a fost un foc de paie. În plus, a câștigat ambele dueluri anterioare cu Alexander Bublik.

Cu toate acestea, am putut vedea în analiza mea că s-a luptat puțin cu Liam Broady. Având în vedere că Bublik nu a mai câștigat două meciuri la rând de la începutul lunii februarie, dar poate servi puternic, fac următoarea recomandare de pariere:

Cilic să câștige la peste 22.5 jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.