Otte – Kecmanovic Tip ATP Halle 14.06.2022

Home » Otte – Kecmanovic Tip ATP Halle 14.06.2022

Turneul ATP de la Halle, turul I, marți, 14.06.2022

Va avea în sfârșit turneul ATP de la Halle din nou un câștigător german? După accidentarea gravă a lui Alexander Zverev, ceilalți titulari în negru-roșu-auriu vor avea dificultăți în a-și menține speranțele

În pontul meu despre Otte Kecmanovic, voi sublinia de ce mă aștept la o rundă 1 intensă. În ceea ce privește un sfat pentru pariuri sportive, voi spune că două propoziții nu sunt suficiente! De ce? Asta va arăta acum analiza mea.

A fost Oscar Otte mândru, supărat sau dezamăgit sâmbăta trecută? Pentru a doua oară în acest an a ajuns în semifinale în circuitul ATP, dar pentru a doua oară nu a fost suficient împotriva viitorului campion.

Otte a fost regele tie-break-urilor la Stuttgart. El i-a învins pe Daniel Altmaier și Denis Shapovalov, ambii cu 7-6, 7-6, înainte ca Benjamin Bonzi să fie nevoit să se retragă din cauza unei boli în sferturile de finală. În cele din urmă, semifinala cu Matteo Berrettini era pe ordinea de zi.

Neamțul nu i-a cedat niciun centimetru jucătorului de talie mondială, niciunul dintre ei nu a reușit să facă break. Cu servicii la urs, ambele seturi au ajuns în tiebreak, dar de data aceasta nervii lui Otte nu au ținut.

În cele din urmă, au fost doar două puncte care i-au asigurat victoria lui Berrettini. Otte a eșuat foarte aproape de final, dar a arătat încă o dată cât de puternic este până acum. Nici măcar vedetele absolute de top nu mai sunt în siguranță în fața lui.

Numărul 51 mondial intră în scurt timp în top 50, devenind al doilea cel mai puternic jucător de tenis din Germania. El nu a mai concurat niciodată la Halle, așa că acum și-a făcut debutul. Și la Stuttgart a obținut un rezultat bun la prima sa participare.

Cu toate acestea, casele de pariuri nu prea au îndrăznit să-l favorizeze în turul 1 împotriva lui Miomir Kecmanovic.

Miomir Kecmanovic este, probabil, văzut și el ca fiind favorit, deoarece clasamentul mondial dă această impresie. Sârbul se află pe locul 30, ceea ce este încă destul de departe de Otte.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a luat o scurtă pauză după eliminarea din turul 3 la Roland Garros, în fața lui Daniil Medvedev, dar acum revine pe teren la Halle. În ultimele câteva luni, a atras atenția cu performanțe destul de puternice.

Fie că este vorba de Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz sau Carlos Alcaraz, toți au avut mari probleme împotriva lui Kecmanovic. Din când în când, însă, jucătorul de 22 de ani are probleme și împotriva unor outsideri adevărați.

După prima sa apariție în 2019, este pentru a doua oară când va servi marți la Halle. Ar trebui să fie destul de ușor să obțină un rezultat mai bun, pentru că acum trei ani a fost eliminat direct în turul 1 împotriva lui Karen Khachanov.

Mi sfat Otte Kecmanovic

Poate Oscar Otte să continue să performeze atât de puternic? Germanul este în formă maximă în fața propriului public în acest an și aproape că l-a învins pe Matteo Berrettini la Stuttgart.

Miomir Kecmanovic este un jucător neplăcut, dar nu unul care să fie imbatabil. Am fost atât de convins de prestația lui Otte în 2022, încât nu cred într-o înfrângere categorică a sârbului. Din moment ce ambele sunt cunoscute pentru meciuri mai lungi, pariez:

Vezi trei seturi!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.