Otte – Berrettini pont ATP Stuttgart 11.06.2022

Home » Otte – Berrettini pont ATP Stuttgart 11.06.2022

Turneul ATP de la Stuttgart, semifinale, sâmbătă, 11.06.2022

O dată la Munchen pe zgură, o dată la Stuttgart pe iarbă – Oscar Otte joacă cel mai bun an al carierei sale cu două semifinale! După accidentarea lui Alexander Zverev, el este marea speranță germană și vrea acum să ajungă pentru prima dată în finală.

Sâmbătă va înfrunta o adevărată vedetă de top în fața propriului public, dar se întoarce după o accidentare. În pontul meu pentru Otte Berrettini, vă dezvălui de ce am multă încredere în german și pariez pe el să câștige cel puțin un set, chiar dacă companiile de pariuri germane sunt mai degrabă sceptice!

Fără efort, fără bucurie, fără emoții – Oscar Otte și-a imaginat probabil a doua semifinală în circuitul ATP în mod diferit. De fapt, ar fi trebuit să joace vineri cu Benjamin Bonzi.

Cu puțin timp înainte de meci, însă, francezul a renunțat la joc din cauza unor dureri de stomac, iar meciul a fost anulat. Otte a privit situația din punct de vedere sportiv și a știut: „Cel puțin am economisit o energie importantă. El este al doilea cel mai bun jucător de tenis din Germania și va intra în curând pentru prima dată în top 50.

În urmă cu câteva săptămâni, la Munchen, a pierdut în semifinale în fața starului de tir Holger Rune și a ratat prima sa finală. Acum va primi rapid o nouă șansă, după prestațiile de până acum ale lui Stuttgart, finala nu ar fi cu siguranță nemeritată.

Otte a fost omul tie-break-urilor, câștigând ambele meciuri cu 7-6, 7-6. Mai întâi l-a învins pe Daniel Altmaier cu acest rezultat strâns, apoi a provocat un pumn de surprize învingându-l categoric pe Denis Shapovalov.

Jocul de serviciu al jucătorului de 28 de ani a fost excelent până acum, Altmaier nu a făcut niciun break, Shapovalov o dată. Câștigă peste 80% pe primul serviciu, iar dacă va avea o astfel de prestație în semifinale, Berrettini va avea probleme.

Otte împotriva lui Berrettini, nu a mai fost ceva înainte? La ultima ediție a US Open, germanul a ajuns senzațional în optimi de finală, unde și-a întâlnit actualul adversar. Scorul era 1-1 înainte ca Otte să cadă pe mână.

Vizibil handicapat, meciul s-a încheiat cu 4-6, 6-3, 6-3, 6-3, 6-2 pentru Berrettini. În urmă cu patru ani, la Roland Garros, romanul s-a impus tot cu 3-1. Așadar, Otte a arătat deja de două ori că poate să bage frica în el.

În timp ce Oscar Otte a câștigat ambele meciuri de la Stuttgart, chiar dacă la limită, Matteo Berrettini a fost nevoit de două ori să meargă în setul al treilea. Jucătorul în vârstă de 26 de ani revine pe Neckar, după ce a ratat tot sezonul de zgură din cauza unei accidentări.

Este evident că nu și-a revenit încă la vechea forță. Împotriva lui Radu Albot, în turul I, s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-3. La fel s-a întâmplat și în sferturile de finală, unde l-a înfruntat pe compatriotul său Lorenzo Sonego.

3-6, 6-3, 6-3, 6-4, într-un fel, meciurile lui Berrettini pot fi întotdeauna analizate într-un mod similar. Împotriva lui Sonego a folosit doar două din cele zece șanse de break, dar a permis doar un singur break de partea sa.

Când vine vorba de serviciu, Berrettini este aproape la fel ca înainte, dar când vine vorba de retur, are probleme chiar și cu o condiție fizică perfectă. 21 de ași împotriva lui Albot, șapte împotriva lui Sonego, bineînțeles că nu se poate vorbi aici de o îmbunătățire a performanțelor.

Tipul meu Otte Berrettini

Oscar Otte are sâmbătă o șansă istorică de a ajunge pentru prima dată în carieră într-o finală ATP Tour. Oricine învinge fără probleme un Denis Shapovalov și se remarcă cu un serviciu strălucitor are tot dreptul să țintească finala

Oponentul său, Matteo Berrettini, nu se descurcă la fel de bine în analiza mea. Bineînțeles, italianul este încă un om de talie mondială la revenirea sa, însă dezvăluie slăbiciuni clare. Din acest punct de vedere, nu mi-l pot imagina învingându-l pe puternicul Otte cu 2:0.

Așadar, pariez: Otte va câștiga cel puțin un set!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.