Murray – Kyrgios Pariuri ATP Stuttgart 11.06.2022

Home » Murray – Kyrgios Pariuri ATP Stuttgart 11.06.2022

Turneul ATP de la Stuttgart, Semifinale, sâmbătă, 11.06.2022

Sâmbătă, pe Weissenhof din Stuttgart, lucrurile devin serioase: Cine va avansa în finală? În timp ce speranța germană Oscar Otte va trebui să se lupte cu Matteo Berrettini, în cealaltă semifinală se vor duela doi jucători care se află foarte jos în clasament.

Unul este un copil teribil care ar putea juca la vârf, iar celălalt a revenit impresionant la 35 de ani și cu mai multe accidentări. Fără îndoială, cei doi pot oferi publicului o adevărată confruntare.

Bineînțeles, companiile de pariuri germane știu că ambele pot fi așteptate să câștige aici. De aceea, voi căuta un favorit în pontul meu pentru Murray Kyrgios și deja îl pot dezvălui: Recomandarea mea de pariere merge în direcția jucătorului experimentat!

Se aștepta toată lumea la o asemenea revenire? Andy Murray, cândva unul dintre cei mai buni și nu degeaba membru al Big Four, a avut parte de o lungă perioadă de suferință. Timp de luni de zile a trebuit să privească, după întoarcerea sa nimeni nu a crezut în multe victorii.

Acum în vârstă de 35 de ani, scoțianul le-a dovedit tuturor că se înșelau. Între timp, el a luptat pentru a ajunge pe locul 68 în clasament, iar tendința este de creștere. La Stuttgart, el ar putea primi marea recompensă pentru performanța sa îmbunătățită.

De fapt, a ajuns până în semifinale la premiera sa de pe Neckar. Cu 6-4, 6-3 împotriva lui Christopher O’Connell, Murray nu a atras încă prea multă atenție, dar ulterior a învins nume mult mai mari.

Mai întâi, Alexander Bublik a fost nevoit să câștige meciul cu 6-3, 7-6, dar apoi Murray s-a apucat de capodopera sa. 7-6, 6-3 cu nimeni altul decât Stefanos Tsitsipas! De multe ori s-a luptat cu vedetele de top, dar acum, în sfârșit, a învins una dintre ele.

I-a oferit grecului o singură ocazie de break, dar a respins-o cu abilitate. Câștigând 82% din primele sale servicii, l-a enervat pe unul dintre cei mai buni jucători din lume și a intrat, pe bună dreptate, în finală.

Acolo va întâlni un adversar care l-a înfruntat deja în urmă cu opt ani. El a avut deja șase dueluri cu Nick Kyrgios. După cinci victorii la rând, cel mai recent meci i-a revenit australianului, dar: a avut loc deja în 2018.

Așadar, după o lungă pauză, cei doi se înfruntă din nou pe teren. Nick Kyrgios ar trebui de fapt să fie relativ relaxat, pentru că și-a permis luxul de a juca un singur turneu pe zgură.

După semifinala de la Houston, a avut nevoie de două luni pentru a-și îmbunătăți forma pe iarbă. Bineînțeles, cei care îl cunosc pe Kyrgios știu: motivația 100% nu îl însoțește întotdeauna.

La Stuttgart, l-a învins pe Jiri Lehecka cu 7-6, 6-3 în turul I, înainte de a-l înfrunta pe Nikolos Bassilashvili. S-a transformat într-un duel de ași, Kyrgios reușind 20 de ași, iar adversarul său 17. La capătul unui meci strâns, australianul a sărbătorit un 6-7, 6-4, 6-3.

Împotriva lui Marton Fucsovics, în sferturile de finală, se anunța o altă întâlnire lungă și intensă. Fără break, Kyrgios a câștigat primul set cu 7-6, dar apoi ungurul a fost nevoit să plătească tribut corpului său.

El s-a retras la 0-3 în setul al doilea, iar Kyrgios se află acum în top patru la Stuttgart pentru a doua oară din 2018. În urmă cu patru ani, a pierdut la limită în fața lui Roger Federer și a ratat finala.

Pontul meu pentru Murray Kyrgios

Nick Kyrgios vs Andy Murray, ar putea exista perechi pentru o semifinală care să sune mult mai plictisitor! Ceea ce evocă în prezent veteranul pe teren nu poate fi lăudat îndeajuns, ba chiar l-a învins categoric pe Stefanos Tsitsipas.

Rezultatele sale de pe Neckar, însă, mă conving mult mai puțin decât cele de pe partea lui Murray. Mă aștept la un meci intens, dar gândiți-vă:

Andy Murray merge în finală!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.