Sonego – Berrettini pont ATP Stuttgart 10.06.2022

Home » Sonego – Berrettini pont ATP Stuttgart 10.06.2022

Turneu ATP Stuttgart, sferturi de finală, vineri, 10.06.2022

Este el din nou în formă la timp pentru Wimbledon și la două luni și jumătate de la accidentare? Matteo Berrettini vrea să le arate tuturor la Stuttgart că este din nou o forță de luat în seamă la următorul Grand Slam.

Italianul a câștigat turneul din 2019 și va înfrunta vineri un compatriot în sferturile de finală. Este favorit la casele de pariuri, desigur, dar pot să confirm asta în pariul meu pe Sonego Berrettini?

La începutul anului, totul era în regulă cu Matteo Berrettini. A ajuns până în semifinalele Australian Open, învingând adversari precum Carlos Alcaraz și Pablo Carreno Busta.

Dar imediat ce a început luna martie, s-a terminat cu integritatea fizică. La un moment dat, Romanul a tras frâna de urgență și a anunțat: Îmi iau o pauză înainte de a-mi restabili condiția fizică.

Acum își sărbătorește revenirea la Stuttgart. Berrettini știe cum să câștige aici, la Weißenhof, pentru că în urmă cu trei ani a ajuns în finală după ce i-a învins pe Nick Kyrgios, Karen Khachanov, Denis Kudla și Jan-Lennard Struff.

Acolo l-a învins pe Felix Auger-Aliassime cu 6-4, 7-6, un rezultat care îi convine perfect italianului. Gigantului de 1,96 m îi plac rezultatele strânse. Nu puțini sunt cei care spun: Berrettini trăiește doar dintr-un serviciu puternic.

Încă împotriva lui Radu Albot, la prima sa apariție aici, la Neckar, a devenit clar că încă îi lipsește ceva din vechea sa formă. Favoritul s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-3, dar a fost nevoit să se întindă.

Numărul 10 mondial a reușit 21 de ași pe teren și a permis doar un singur break. Ce poate face Berrettini pe zgură se știe încă de la Wimbledon 2021, unde a fost oprit doar de Novak Djokovic în finală.

Pentru a ajunge în semifinalele de la Stuttgart, el ar trebui să-l învingă pe compatriotul său Lorenzo Sonego, care este cu un an mai mare decât el. De fapt, cei doi nu s-au întâlnit niciodată pe tabloul principal.

În 2016 și 2019, tragerea la sorți i-a adus pe cei doi italieni împreună, Berrettini impunându-se de ambele ori. 6-4, 7-6, precum și 6-4, 6-4, 6-4, rezultatele nu sunt surprinzătoare, având în vedere punctele forte ale romanului.

La Roland Garros a fost eliminat în turul al treilea, dar cine pierde în cinci seturi în fața finalistului Casper Ruud poate primi totuși câteva laude din partea prietenilor pariori.

El a început turneul de la Stuttgart cu o victorie cu 7-5, 6-2 în fața lui Benoit Paire. A doua sa apariție în optimi a căzut victimă haosului meteorologic. El a câștigat primul set împotriva lui Jan-Lennard Struff în tiebreak.

La 4-3 pentru german în setul doi, meciul a trebuit să fie abandonat din cauza ploii și amânat pentru joi. Din nou, ambii au servit la nivelul ochilor, ceea ce a dus la un tiebreak.

Pentru a doua oară, Sonego a fost cel care a avut nervii mai tari și și-a asigurat un 7-6, 7-6 în final. Nu i-a lăsat lui Struff nici măcar o șansă de break, ratând-o chiar și pe cea care i-a fost acordată.

81% din primul serviciu a fost reușit, 84% din punctele câștigate la primul serviciu reprezintă o valoare imens de mare. Cu acest randament, Sonego aproape că l-a depășit pe Matteo Berrettini. Va fi capabil să mențină acest joc de serviciu împotriva compatriotului său?

Consiliul meu Sonego Berrettini

Matteo Berrettini vrea să revină la vechea sa forță înainte de Wimbledon, la Stuttgart există încă câteva dificultăți. Dar jocul său de serviciu este în continuare excelent.

Cu toate acestea, Lorenzo Sonego a arătat în meciul său din optimi exact punctele forte pe care altfel doar Berrettini le aduce. Amândurora le plac rezultatele strânse și în prezent servesc puternic.

Cu toate acestea, cred că Berrettini va avea un start mai bun și va câștiga meciul în cele din urmă. Prin urmare, pontul meu pentru Sonego Berrettini este: Numărul 10 mondial câștigă primul set și meciul.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.