Bonzi – Otte pont ATP Stuttgart 10.06.2022

Home » Bonzi – Otte pont ATP Stuttgart 10.06.2022

Turneul ATP de la Stuttgart, sferturi de finală, vineri, 10.06.2022

Wimbledon este chiar după colț, ce ar putea fi mai bun pentru încrederea în sine decât o victorie la un turneu cu câteva zile mai devreme? Multe vedete din tenis concurează în aceste zile la Boss Open de la Stuttgart. Fanii îi așteaptă cu nerăbdare în special pe titularii germani.

După accidentarea gravă a lui Alexander Zverev, alții trebuie să scoată cărbunele din foc. Unul dintre ei va juca vineri în sferturile de finală. În pontul meu despre Bonzi Otte, puteți afla de ce cred că eroul local este capabil de lucruri mari!

De multe ori a fost aproape până când ultima consecință a lipsit – ce se va întâmpla acum dacă Oscar Otte are și el puțin noroc? Jucătorul de 28 de ani ar putea sărbători la Stuttgart unul dintre cele mai mari succese ale sale.

Otte și tiebreak-ul, cei doi sunt în prezent cei mai buni prieteni pe Neckar. De două ori a concurat, de două ori a avansat cu 7-6, 7-6! Împotriva colegului Daniel Altmaier, ne puteam aștepta la un rezultat mai clar, dar în turul 2?

Împotriva starului Denis Shapovalov, Otte a intrat ca un outsider clar, dar i-a arătat rapid canadianului cine a fost cel care a luat deciziile. Din nou și-a păstrat curajul și i-a arătat lui Shapovalov că jocurile sale de serviciu sunt în prezent brutal de puternice.

Daniel Altmaier nu a reușit să facă niciun break împotriva lui Otte, iar Shapovalov doar o singură dată. Otte, în schimb, a profitat la maximum de singura sa șansă de break în optimi, iar la final a sărbătorit o victorie mare în premieră la Stuttgart.

85% puncte câștigate pe primul serviciu, cel care obține un astfel de randament de două ori la rând nu trebuie să se ascundă în sferturile de finală. Conform clasamentului mondial, se anunță un duel de la egal la egal.

Benjamin Bonzi, adversarul său, ocupă locul 58, iar Otte însuși numărul 61. O comparație directă ar fi interesantă în acest moment, dar singurul duel nu s-a jucat pe tabloul principal, ci în calificări.

În urmă cu un an, la Lyon, tot pe zgură, germanul s-a impus la o diferență foarte mică, 4-6, 7-6, 6-4. Un astfel de rezultat i s-ar potrivi de minune și în aceste zile de Stuttgart

Francezul concurează și el pentru prima dată la Stuttgart și a evitat cu îndemânare adversari precum Denis Shapovalov. Feliciano Lopez a fost primul său adversar, pe care l-a învins clar cu 6-4, 6-1.

Arthur Rinderknecht nu a reușit să-l enerveze pe Bonzi decât în primul set, în cele din urmă favoritul a smuls un 7-6, 6-2. A servit zece ași în fiecare set, chiar dacă la 1,83 m nu este unul dintre cei mai înalți, fiind cu exact zece centimetri mai mic decât Otte.

Bonzi nu prea a reușit să atragă atenția asupra sa în acest an. A câștigat un Challenger, dar competiția a fost foarte limitată. La Roland Garros a pierdut recent în fața lui Frances Tiafoe în primul tur.

My Bonzi Otte Tip

Oscar Otte ar putea da lovitura la Stuttgart. Nu numai că a dat dovadă de nervi imense de două ori, dar și-a scos jocul de serviciu impecabil până la final. 85% puncte câștigate pe primul serviciu vorbesc de la sine

După ce germanul a învins pentru prima dată un jucător din top 10, pontul meu pentru vineri este:

Oscar Otte învinge pe Benjamin Bonzi!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.