Swiatek – Pegula Openul Franței pontul 01.06.2022

Home » Swiatek – Pegula Openul Franței pontul 01.06.2022

French Open 2022, sferturi de finală, miercuri, 01.06.2022

De la început a existat cu adevărat un singur favorit la French Open 2022: Iga Swiatek! Poloneza se grăbește în acest an, luând tot ce poate obține. Acum nu mai este departe de al doilea triumf de Grand Slam.

În turul 16, ea s-a clătinat o singură dată pentru o scurtă perioadă, dar apoi a ripostat cu atât mai puternic. Acum, ea va intra în turul optimi de finală cu un avantaj foarte clar. Citește pontul meu Swiatek Pegula pentru a afla ce șanse văd pentru outsider!

Iga Swiatek ar putea avea dificultăți în a-și îmbunătăți performanțele după acest an 2022. Poloneza va împlini 21 de ani pe 31 mai și are încă aproape toată cariera în față.

Între timp, ea nu mai este noul număr 1 doar pentru că Ashleigh Barty s-a retras în mod surprinzător. De mai bine de trei luni, ea a câștigat toate turneele la care a participat, majoritatea fără să piardă vreun set.

Nu există nicio îndoială că Swiatek este net superioară concurenței în acest moment. O adevărată noutate a avut loc, așadar, în 16-imile de finală de la Roland Garros. La început, se părea că principala favorită va trece pe repede înainte de Roland Garros.

După ce a învins-o pe Lessja Tsurenko cu 6-2, 6-0, a câștigat fără probleme și împotriva lui Alison Riske, obținând același rezultat. Danka Kovinic a fost învinsă în turul 3 cu 6-3, 7-5, aici Swiatek a cedat deja un număr neobișnuit de game-uri.

În optimi, i-a dat bătăi de cap chinezoaicei Zheng Qinwen, care i-a luat primul set în tiebreak. Swiatek s-a scuturat pentru scurt timp, a câștigat două seturi rapide cu 6-0, 6-2 și a terminat cu încredere în turul următor din nou.

Jucătoarea americană nu are nimic de pierdut în sferturile de finală. Ea a ajuns doar în turul optimilor de finală în Australia, dar la Paris va sărbători o premieră atât de departe pe teren.

Rezultatele ei nu se citesc la fel de clar ca cele ale lui Swiatek. Ea a început în forță, cu o victorie cu 6-2, 6-4 în fața lui Wang Qiang, apoi a învins-o pe Anhelina Kalinina cu 6-1, 5-7, 6-4. A reușit să fructifice mai puțin de jumătate din șansele de break în aceste două meciuri.

În turul al treilea, Pegula s-a impus cu 6-1, 7-6. Din nou a fost nevoită să meargă în „prelungiri” împotriva Irinei-Camelia Begu, pe care a învins-o cu 4-6, 6-2, 6-3. Înainte de începerea Openului Franței, Pegula a atras atenția cu finala de la Madrid.

Cu câteva zile înainte, ea fusese eliminată în semifinalele de la Miami, pierzând în două seturi în fața lui Iga Swiatek. La urma urmei, americanul a câștigat primul duel în urmă cu trei ani la Washington, dar Swiatek nu era încă un jucător de talie mondială aici.

V

W

Iga Swiatek este favorită clară în fiecare dintre meciurile sale, inclusiv în sfertul de finală cu Jessica Pegula. Deci, în cele din urmă, singura întrebare este probabil cât de repede sau cât de clar va câștiga.

Nu pot decât să-mi scot pălăria în fața ei 2022. Am încredere că Jessica Pegula o va supăra, dar nu mă aștept la un adevărat maraton. Prin urmare, presupun că:

Vom vedea mai mult de 17.5 Jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.