Kudermetova – Kasatkina Openul Franței, optimi de finală 01.06.2022

Home » Kudermetova – Kasatkina Openul Franței, optimi de finală 01.06.2022

French Open 2022, sferturi de finală, miercuri, 01.06.2022

Nu va mai dura mult până la finala de la Roland Garros 2022. Sâmbătă este rândul femeilor, sunt destul de multe pe care le puteți vedea în finală. Miercuri, va fi mai întâi un alt sfert de finală de urmărit.

Numărul 20 îl întâlnește pe numărul 29, așadar este un duel între doi jucători care se simt la ei acasă în elita mondială extinsă, dar nu în top. În pontul meu pentru Kudermetova Kasatkina, dezvălui de ce sunt înclinat spre cea care se află pentru a 3-a oară în sferturi de finală la GS.

Amândoi sunt din Rusia, au 25 de ani și sunt despărțiți doar de două săptămâni. Ambele sunt clasate în primele 30 de jucătoare din lume și nu au ajuns niciodată în semifinale la un turneu de Grand Slam.

Veronika Kudermetova și Daria Kasatkina pot sărbători cel mai mare succes al carierei lor pe marea scenă. Pentru Kudermetova, actuala performanță este deja un succes, ea nu mai ajunsese niciodată până acum în optimi.

La Roland Garros a avut parte de o evoluție ascendentă și descendentă, începând cu o victorie greu de obținut în fața lui Zhu Lin, cu 6-4, 3-6, 6-3. În schimb, împotriva Aleksandrei Krunic, în turul 2, a reușit să economise o energie importantă cu un 6-3, 6-3.

Doar câțiva se așteptau la o victorie împotriva Paulei Badosa. Puternicul spaniol a început meciul într-o formă proastă și a cedat la 3-6, 1-2. După ce Kudermetova nu a fost nevoită să își depășească limitele nici aici, a dat piept cu Madison Keys.

Primul set a fost pierdut clar cu 1-6, dar rusoaica a recuperat apoi și s-a impus totuși cu 1-6, 6-3, 6-1. Rezultatele ei sunt un amestec colorat, acum se ajunge abia la al doilea duel direct cu Daria Kasatkina.

În urmă cu un an, la Sankt Petersburg, Kasatkina s-a impus într-un meci oarecum ciudat, cu 1-6, 6-1, 6-2. În 2018, ea a avut cea mai bună fază a carierei, ieșind în top 10 și ajungând în sferturile de finală la Paris și Wimbledon.

Dacă ar avansa acum un tur, ar fi o premieră absolută și pentru Kasatkina. Nu ar fi nemeritat, deoarece performanțele de până acum ale jucătorului de 25 de ani în turneu nu prea arată niciun punct slab.

A dat tonul impecabil cu o victorie fixă cu 6-2, 6-0 în fața Rebeccăi Sramkova, iar victoria cu 6-0, 6-3 în fața Fernandei Gomez, care a urmat, a fost de asemenea de top. Shelby Rogers a încercat să o oprească pe Kasatkina, dar a fost la fel de lipsită de șanse la 3-6, 2-6.

Cel mai târziu, când a învins-o pe Camila Giorgi cu 6-2, 6-2, experții și-au dat seama: Iată o concurentă reală pentru finală! 14 jocuri în patru meciuri au fost cedate – ce scor excelent!

Kasatkina a permis două break-uri, dar ea însăși a transformat mult mai mult de 60% din șansele sale. Faptul că mai mult de 70% din primele sale servicii au fost reușite vorbește în favoarea ei.

My Kudermetova Kasatkina Tip

Atât Daria Kasatkina, cât și Veronika Kudermetova pot ajunge miercuri la cel mai mare succes al carierei lor. O semifinală într-un Grand Slam nu s-a mai întâmplat niciodată până acum.

Nu a cedat niciun set, iar adversarele ei nu au avut nici măcar șansa de a face break. Kudermetova a trebuit să lupte mult mai mult, beneficiind chiar și de un break o dată. Prin urmare, sfatul meu este:

Kasatkina o învinge pe Kudermetova!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.