Monte Carlo Masters 2022: Transmisiune, favorite, cote și program

Home » Monte Carlo Masters 2022: Transmisiune, favorite, cote și program

Sezonul de zgură începe cu adevărat cu Monte Carlo Masters 2022. Clasicul din Principate nu este doar primul eveniment major pe zgură, ci și al treilea turneu Masters1000 al anului.

Turneul va avea loc între 10 și 17 aprilie la legendarul Monte Carlo Country Club.

Cine va câștiga Mastersul de la Monte Carlo 2022?

În cotele de pariuri de la Monte Carlo ale caselor de pariuri, Carlos Alacaraz este unul dintre principalii favoriți la câștigarea turneului. Tânăra vedetă a câștigat recent turneul Masters1000 de la Miami.

Sau poate Stefanos Tsitsipas să repete victoria de anul trecut?

Monte Carlo Masters 2022 transmis în direct la TV

Unde va fi difuzat la TV și Livestream primul mare turneu pe zgură al anului?

Postul de televiziune cu plată Sky va asigura transmisia Mastersului de la Monte Carlo 2022 și va transmite în direct în fiecare zi. Transmisiunea Monte Carlo pe Sky începe duminică, 10 aprilie, de la ora 11.00.

De duminică până vineri (15.4.), ziua sferturilor de finală, Sky va transmite meciurile zilnic de la ora 11:00.

Sâmbătă (16.4.), transmisia semifinalelor va începe de la ora 13:00. Finala de duminică va fi transmisă în direct și în exclusivitate de la ora 14:30.

Masterul de la Monte Carlo 2022 difuzat pe Sky

– duminică, 10.04: de la 11:00 pe Sky Sport 1
– Luni 11/04: de la 11:00 pe Sky Sport 1
– Marți, 12.04: de la 11:00 pe Sky Sport 1
– Miercuri, 04/13: de la 11:00 pe Sky Sport 1
– Joi, 14.04.: de la ora 11:00 pe Sky Sport 1
– Vineri, 15.04.: de la ora 11:00 pe Sky Sport 1
– Sâmbătă, 16.04.: de la 13:00 pe Sky Sport 1
– Duminică, 17.04.: de la 14:30 pe Sky Sport 1

Monte Carlo 2022: Data, participanții, locul de desfășurare

Monte Carlo Masters 2022: Favoriții în cotele de pariuri

Cine sunt favoriții pentru Monte Carlo Masters 2022? O întrebare la care nu este prea ușor de răspuns în avans, din diverse motive.

Deși numărul doi mondial Daniil Medvedev (RUS/hernia), Rafael Nadal (ESP/ATP nr. 4, fractură de stres la o coastă), de 11 ori campion la Monte Carlo, și Matteo Berrettini (ITA, operat la mâna dreaptă) au fost nevoiți să își anuleze participarea la Mastersul de la Monte Carlo, lista favoriților la titlu este încă destul de lungă.

Tânărul star Carlos Alcaraz, care a crescut pe zgura roșie, numărul unu mondial Novak Djokovic și, de asemenea, finalistul de la Miami, Caspar Ruud, sunt trei exemple care ar putea fi ponturi pentru victoria turneului de la Monte Carlo la pariuri și cote.

Și apoi ar mai fi câștigătorul de anul trecut și campionul în exercițiu Stefanos Tsitsipas, precum și numărul trei mondial Alexander Zverev.

Monte Carlo betting insider tip Carlos Alacaraz

Între timp, starul spaniol Carlos Alcaraz ar putea fi mult mai mult decât un pont din interior la pariurile și cotele pentru Monte Carlo Masters.

Tânărul de 19 ani nu numai că a oferit numeroase performanțe în tinerețe, cu care l-a depășit chiar și pe Nadal, dar a jucat foarte puternic în ultima vreme.

La Indian Wells, Alcaraz a ajuns până în semifinale și a fost învins doar de Nadal. A câștigat apoi Miami Open – fiind al treilea cel mai tânăr jucător care a câștigat vreodată un turneu Masters1000.

Va reuși oare adolescentul din Murcia să facă același lucru la Mastersul de la Monte Carlo 2022?

Alcaraz este cu siguranță capabil de acest lucru, la urma urmei, în calitate de spaniol, el a crescut jucând tenis pe zgura roșie. În cotele de pariuri de la Monte Carlo pentru victoria turneului, el va fi din nou în top.

Enigma Alexander Zverev

Cel mai bun jucător de tenis al Germaniei nu s-a acoperit de glorie în ultima vreme. După scandalul de la Acapulco (racheta împotriva scaunului arbitrului), lucrurile nu au mers bine nici din punct de vedere sportiv.

La Mastersul de la Indian Wells, după un walk-through în turul 1, a eșuat deja în turul 2, ceea ce este de facto același lucru cu o înfrângere în deschidere. La Miami, a pierdut în sferturile de finală în fața lui Caspar Ruud.

Înainte de asta, lucrurile nu au mers bine nici pentru Zverev. Un eșec timpuriu la Montpellier și la Australian Open a dus la un început de sezon mai degrabă slab.

Care sunt șansele lui Zverev la Monte Carlo?

Dacă ne luăm după cotele de pariuri de la Monte Carlo 2022 ale furnizorilor de pariuri, atunci Zverev se va număra probabil în cercul extins al candidaților la titlu. Până la urmă, el este numărul 3 mondial și se simte foarte bine pe zgura roșie.

Este Novak Djokovic, cel care se întoarce în țară, un co-favorit?

Novak Djokovic se întoarce pe marea scenă a tenisului. După ce numărul unu mondial nu a fost lăsat să participe la turneele Masters de la Indian Wells și Miami pentru că nu poate prezenta un vaccin Corona, sârbul de 34 de ani este autorizat să concureze din nou în Principate.

Rămâne întrebarea: Cum se va prezenta Djokovic la primul turneu major pe zgură al anului?

Până acum, în acest sezon, el a reușit să câștige doar puțin antrenament în meciuri. Anul acesta a fost lăsat să joace doar turneul 500 de la Dubai – și acolo a eșuat deja în sferturile de finală împotriva lui Jiri Vesely.

J

„Îmi lipsește antrenamentul la meciuri, se vede asta”, își spusese el autocritic după aceea. Se poate presupune că acest lucru se va întâmpla și în cazul Monte Carlo. Din acest punct de vedere, el nu este unul dintre favoriții la titlu.

Pe de altă parte, Djokovic a avut destul timp să se pregătească perfect pentru sezonul pe zgură. El locuiește în Principat și de peste 15 ani își are baza de antrenament la Monte Carlo Masters, situat într-o zonă pitorească.

Djokovic va fi unul dintre candidații la titlu la Monte Carlo Masters 2022 cote de pariuri. La urma urmei, Djoker a câștigat deja de două ori aici, cel mai recent în 2015.

Pentru Djokovic, meciul de acasă are și alte două obiective: să-și consolideze avansul restrâns în clasamentul mondial și să se pună în poziția de a atinge marele său obiectiv: Își apără titlul la French Open.

Miami Open Co-Favorite Cotele de pariuri

Cine altcineva, în afară de Djokovic, Alcaraz și Zverev, ar putea fi în cursa pentru câștigarea titlului la Mastersul de la Monte Carlo din 2022? Aparent, o mulțime de ele. Lista pretendenților la titlu pentru victoria din Principate este lungă.

Dacă ne luăm după clasamentul mondial, Stefanos Tsitsipas (numărul 5), Caspar Ruud (locul 7) și Andrey Rublev (locul 8) sunt trei pretendenți la titlul turneului de la Monte Carlo.

Tsitsipas, în special, se va întoarce la Monte Carlo Country Club cu un zâmbet pe față – la urma urmei, grecul a câștigat aici anul trecut și, prin urmare, este campionul în exercițiu în Principat.

Totuși, în spatele acestui trio se află și alți co-favorabili promițători. Tânărul italian Jannik Sinner ar fi unul dintre ei, la fel ca și Cameron Norrie, care este în prezent numărul 10 în clasamentul mondial ATP.

Pe zgură, Diego Schwartzman ar putea fi, de asemenea, o forță de luat în seamă. Micul argentinian se simte întotdeauna bine pe suprafața sa preferată. De ce nu pe Marea Mediterană?

Premiul în bani al Monte Carlo Masters 2022

Premiul în bani al turneului Masters1000 de la Monte Carlo din acest an se ridică la 5.415.410 euro.

Câștigătorul turneului va primi 836.335 de euro. În plus, el poate spera la 1000 de puncte în clasamentul mondial.

Pe lângă cele 500 de puncte pentru clasamentul mondial, finalistul va primi și 456.720 de euro ca „premiu de consolare” pentru că a pierdut finala.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.