Tenis Tips astăzi 14.04.2022 Program, Predicții și Pariuri

Home » Tenis Tips astăzi 14.04.2022 Program, Predicții și Pariuri

Tenis Tips astăzi – Meciuri astăzi 14.04.

Campionul de la Monte Carlo 2022 se va decide deja duminică. Va reuși Stefanos Tsitsipas să își apere titlul? Cei doi care se aflau în topul favoriților caselor de pariuri sunt deja eliminați!

Atât Novak Djokovic, cât și Carlos Alcaras s-au făcut de rușine în meciurile lor de deschidere. Acest lucru, desigur, îi oferă șanse mari lui Alexander Zverev de a oferi turneului un câștigător german.

Pentru această joi, programul include din nou câteva meciuri de top, ceea ce este logic, până la urmă, trofeul va fi decernat în doar câteva zile. Favoriții au eșuat deja la Miami și Indian Wells, iar acest lucru pare să continue la Monte Carlo.

Tenis ponturi astăzi – 14.04.2022 previzualizare

Un campion în exercițiu trebuie să înceapă cu încredere, ceea ce a făcut Stefanos Tsitsipas în meciul din primul tur. Acum îl va înfrunta pe Laslo Djere, care a făcut o impresie puternică. Va reuși și el să îl enerveze pe grec?

Probleme, dar numai cele pe care le poate rezolva singur, așa arată până acum Hubert Hurkacz. Polonezul are în continuare probleme pe zgură. El a învins deja un spaniol la Monte Carlo, dar poate face același lucru împotriva lui Albert Ramos?

Cine îl învinge pe Novak Djokovic și îl umilește de-a dreptul în setul al treilea este în centrul atenției cu un motiv! Alejandro Fokina a avut o zi grozavă, dar acum trebuie să-și confirme performanța. Adversarul său: David Goffin.

Unul dintre favoriții absoluți la titlu după eliminarea lui Alcaraz și Djokovic este Casper Ruud. Norvegianul s-a chinuit să ajungă în turul următor, dar ar trebui să își îmbunătățească cu siguranță performanța împotriva lui Grigor Dimitrov.

Sebastian Korda, mulți și-au amintit acum și acest nume. După victoria în fața lui Carlos Alcaraz, următorul câștigător al Mastersului este așteptat: Taylor Fritz! Cine va învinge în duelul american?

Tenis sfaturi astăzi: Unde sunt meciurile din 14.04.?

Nu vom putea vedea raliurile de la Monte Carlo la televiziunea gratuită, dar cei care au un abonament Sky nu vor pierde nimic. Echipele vor fi prezente la fața locului începând cu ora 11.00 și, bineînțeles, toată lumea poate urmări meciul și prin SkyGo. Important: Din 16 aprilie, Sâmbăta Paștelui, SkySport 1 va fi însoțit de SkySport 2.

Tenis ponturi azi 14.04.: Laslo Djere – Stefanos Tsitsipas (11:00 a.m.)

6-3, 6-0 cu Fabio Fognini, ce debut de turneu a avut Stefanos Tsitsipas! Numărul 5 mondial vrea să își apere titlul la Monte Carlo, iar dacă își păstrează performanțele recente, șansele sunt foarte bune.

Și asta în ciuda faptului că în primul tur doar 53% din primele sale servicii au fost reușite. Există un potențial de îmbunătățire, cu 1.10 la 6.20, el intră în meciul cu Laslo Djere ca favorit clar.

Dar sârbul nu trebuie subestimat cu siguranță. După ce l-a învins pe Maxime Cressy cu 6-4, 6-7, 6-2, s-a impus categoric în fața lui Lorenzo Sonego cu 6-4, 6-4, 6-4. Așadar, ambele au învins deja un italian.

El a permis doar două break-uri, va putea oare să mențină acest nivel în fața lui Tsitsipas? În urmă cu câteva săptămâni, la Acapulco a avut loc singurul duel direct de până acum. Acesta a mers la favorit, dar a trebuit să își arate toate abilitățile pentru a câștiga cu 7-6, 7-6!

Sfatul nostru de expert: Djere câștigă setul

Tenis ponturi azi 14.04: Hubert Hurkacz vs Albert Ramos (12:20 pm)

Hubert Hurkacz pe zgură, se potrivește? Polonezul a fost destul de puternic în ultimele săptămâni, dar nu totul merge încă perfect la Monte Carlo. A început un pic mai precaut, cu un 7-5, 6-4 împotriva lui Hugo Dellien.

În meciul următor, 6-3, 4-6, 6-4 cu Pedro Martinez, a trebuit să lupte și mai mult, deși nu și-a lăsat adversarul să facă break decât o singură dată. Hurkacz, dublu campion la Miami, este de asemenea puternic pe propriul serviciu pe zgură.

Acum îl va întâlni pentru prima dată pe Albert Ramos. Veteranul de 34 de ani pare să aibă planuri mari la Monte Carlo, avansând de două ori după trei seturi. Mai întâi l-a învins pe Tallon Griekspoor cu 6-4, 4-6, 6-2, apoi pe Cameron Norrie cu 6-4, 2-6, 6-4.

Ramos știe cum să joace aici, după ce a luptat până în finală în 2017! A învins mai multe vedete de top înainte ca Rafael Nadal să fie prea mare pentru el. Cu o cotă de 1,60 la 2,20, Hurkacz are, așadar, un avans foarte mic.

Sfatul nostru de expert: Peste 22,5 jocuri

Tenis ponturi azi 14.04: Alejandro Fokina – David Goffin (13:30)

A fost aproape să-l învingă pe numărul 1 în două seturi, dar în cele din urmă a fost 6-3, 6-7, 6-1. Alejandro Fokina i-a dat o adevărată lecție marelui Novak Djokovic, deși a folosit doar nouă din cele 20 de șanse de break!

O zi excelentă pentru jucătorul de 22 de ani, care îl va întâlni acum pe David Goffin. Fokina a reușit să își îmbunătățească performanța din prima victorie în fața lui Marcos Giron. Pe cât de slab a fost în ultimele turnee, pe atât de în formă este acum.

Adversarul său belgian vrea să arate și el că performanțele din trecut nu sunt un reper pentru el. Goffin a sărbătorit victorii fără probleme în fața lui Jiri Lehecka și Daniel Evans, suferind un singur break în acest proces.

Clasate pe locul 47 contra 46, conform clasamentului mondial, ne putem aștepta la un duel absolut echilibrat joi. Belgianca a câștigat singurul meci direct pe iarbă în urmă cu trei ani. 2.00 la 1.80, de data aceasta Fokina este și ea ușor defavorizată.

Sfatul nostru de expert: Victory Fokina

Tenis ponturi azi 14.04: Casper Ruud – Grigor Dimitrov (15:00)

Printre favoritele de top, dar aproape eliminate în runda 1? Soarta lui Novak Djokovic și a lui Carlos Alcaraz era cât pe ce să i se întâmple lui Casper Ruud. El a scăpat cu greu de eliminare, pierzând cu 7-6, 7-5 în fața lui Holger Rune.

Având în vedere că este unul dintre cei mai buni jucători de pe zgură, nu a reușit suficient. Sau era încă un pic obosit după finala pierdută la Miami? În al doilea meci, este din nou favorit cu o cotă de 1,30 la 3,50.

Dar oricine îl subestimează pe veteranul Grigor Dimitrov riscă să facă o greșeală. Jucătorul de 30 de ani l-a învins mai întâi pe Nikolos Bassilashvili, apoi a revenit de la 4-6 în fața lui Dusan Lajovic și s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-2.

Cu aproape 80% de reușite la primul serviciu și doar două break-uri permise, vrea să dea lovitura după Mastersul slab de la Miami. Singurul duel direct de anul trecut i-a revenit însă lui Ruud, care a triumfat după trei seturi.

Sfatul nostru de expert: 2:1 Ruud

Tenis ponturi azi 14.04: Taylor Fritz – Sebastian Korda (15:40)

Amândoi sunt tineri, amândoi din SUA, amândoi măsoară 1.96m – va fi strânsă între Taylor Fritz și Sebastian Korda pe teren? Korda, în vârstă de 21 de ani, a făcut senzație cu victoria sa în fața lui Carlos Alcaraz.

La 7-6, 6-7, 6-3 i-a oferit adversarului său 19 șanse de break. Cât de bun este acest om când nu-și mai face propriile greșeli? Apropo, el însuși a folosit șapte din zece, ceea ce reprezintă o rată foarte bună.

Taylor Fritz se chinuie din rundă în rundă la Monte Carlo. Mai întâi a avut succes cu 6-7, 7-6, 6-4 în fața lui Lucas Catarina, evitând astfel ieșirea foarte devreme. În victoria cu 6-3, 4-6, 6-4 în fața lui Marin Cilic, el a trebuit din nou să își adune toate forțele.

Acest lucru nu a avut prea mult de-a face cu Taylor Fritz, care a câștigat Mastersul de la Indian Wells. Împotriva lui Cilic, doar aproximativ 50% din primul său serviciu a ajuns peste fileu. Acesta este probabil unul dintre motivele pentru care el și Korda sunt aproape la egalitate, cu cote de aproximativ 1,85.

Sfatul nostru de expert: Korda va câștiga

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.