Delbonis – Zverev pont Monte Carlo Masters 13.04.2022

Home » Delbonis – Zverev pont Monte Carlo Masters 13.04.2022

ATP Masters de la Monte Carlo, turul 3, marți, 13.04.2022

Campionul record este nevoit să se uite accidentat, numărul 1 mondial nu este în formă, numărul 2 stă și el în fața televizorului – care sunt șansele ca Mastersul de la Monte Carlo 2022 să aibă un câștigător german?

Dacă se va ajunge la asta, desigur că toată lumea este de acord cu numele lui. Cu toate acestea, campionul olimpic va trebui, în primul rând, să-și ridice forma din ultima vreme și, în al doilea rând, să-și descopere dragostea pentru nisipul roșu. Citește pontul meu Delbonis Zverev pentru a afla de ce văd condiții mult mai puțin clare decât casele de pariuri!

Faptul că Alexander Zverev și suprafața de zgură nu sunt cei mai buni prieteni devine clar doar dacă ne uităm la cotele generale. Fie că este vorba de Carlos Alcaraz, Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas sau Casper Ruud, toți sunt în fața lui în favoarea pariorilor germani.

În ultimele săptămâni, numărul 1 german a fost subiect de discuție cu retrageri anticipate și gafe, dar acest lucru ar trebui să se schimbe acum. Aici, la Monte Carlo, se simte ca acasă și are un obiectiv clar.

Este singurul Masters pe zgură care îi mai lipsește! Este el un specialist în argilă până la urmă? După propria sa mărturisire, un „da” clar. Lui Zverev îi place nisipul rapid, care este disponibil doar atunci când temperaturile se încălzesc.

Nu a primit chiar cea mai bună replică la tragerea la sorți. Deja în turul 3, dacă trece de obstacolul inaugural, Pablo Carreno Busta, Alexander Bublik sau Stan Wawrinka amenință.

Andrey Rublev și Jannik Sinner ar putea fi următorii săi adversari. Doar o singură dată, în 2018, Zverev a trecut de optimi la Monte Carlo, așa că nu este chiar un turneu favorit aici.

2019 a câștigat ambele dueluri anterioare cu Federico Delbonis, dar niciodată nu a fost foarte clar. 7-5, 6-7, 6-3 și 6-4, 7-6, spectatorii nu s-au plictisit deloc aici.

Federico Delbonis va spera, bineînțeles, să-i ofere lui Zverev o nouă luptă grea miercuri. Argentinianul se află pe locul 34 în clasament, așa că nu este un adversar ușor.

Și-a stăpânit primul meci cu o victorie cu 6-4, 3-6, 6-4 în fața lui Jaume Munar. 57% puncte câștigate pe primul serviciu, în această statistică va fi mult în urma lui Zverev dacă nu se îmbunătățește.

Și asta în ciuda faptului că este aproape la fel de înalt ca germanul, cu 1,93 m. În urmă cu un an, stângaciul a ajuns pentru prima dată în turul 3 la Monte Carlo după o victorie clară în fața lui Adrian Mannarino.

Cu toate acestea, Rafael Nadal l-a pus în mod clar la locul lui după aceea. Alexander Zverev nu a fost singurul care a avut probleme la Indian Wells și Miami, nici Federico Delbonis nu a făcut față condițiilor.

A eșuat devreme în ambele meciuri, dar a avut un adversar foarte puternic în Nick Kyrgios. Pe de altă parte, a jucat excelent înainte de cele două Masters, după cum o demonstrează semifinala de la Argentina Open.

Puțin mai târziu, i-a oferit o luptă grea lui Carlos Alcaraz la Rio și a eșuat de puțin. Dacă va aduce această performanță pe teren împotriva lui Alexander Zverev, cu siguranță nu va fi o plimbare în parc pentru favorit.

V

W

Alexander Zverev mizează pe o victorie rapidă și plină de forță în turul 1, dar va fi chiar atât de ușor? Nu prea îi place argila de la Monte Carlo.

Cele două victorii ale sale împotriva lui Federico Delbonis au fost foarte strânse, va fi din nou strâns împotriva argentinianului?

Am încredere că Delbonis îi va da o luptă grea lui Zverev. Nu ar fi prima dată când campioana olimpică are probleme la începutul unui turneu. Prin urmare, sfatul meu este:

Vezi mai mult de 18.5 jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.