Tenis ponturi azi 13.04.2022 Program meciuri, pronosticuri și ponturi pariuri

Home » Tenis ponturi azi 13.04.2022 Program meciuri, pronosticuri și ponturi pariuri

Tenis ponturi azi – Meciuri azi 13.04.

O nouă zi, un nou noroc! Primul din cele trei Masters pe zgură își reia ritmul miercuri și se îndreaptă cu pași repezi spre finala din Duminica Paștelui. Unele vedete nici măcar nu au intrat încă în turneu!

Pentru cei mai buni, totul începe cu adevărat astăzi, iar speranța germană Alexander Zverev va servi și el pentru prima dată. Campioana olimpică nu a avut parte de o tragere la sorți ușoară și va fi pusă la încercare încă de la început.

Carlos Alcaraz, principalul favorit și campion la Miami, va intra și el în acțiune. Nu există niciun motiv să ne plângem de lipsa de entuziasm în turul al treilea, deoarece numeroși jucători de top 10 sunt pe teren.

Nu se caută doar succesorul lui Stefanos Tsitsipas, ci și forma sa. Nu mai e mult până la Openul Franței, așa că nu mai e mult timp pentru a se adapta la zgură.

Tenis ponturi astăzi – 13.04.2022 previzualizare

La ora 11:00 vom vedea din nou primele servicii, iar startul va fi unul de mare clasă. Carlos Alcaraz este unul dintre principalii favoriți și este oricum puternic pe zgură. Va reuși Sebastian Korda, super talentul american, să țină pasul?

Un alt campion la Masters trebuie să joace mai devreme, și anume Taylor Fritz, câștigătorul de la Indian Wells. Nici el nu va avea parte de un adversar ușor, ci va trebui să țină piept veteranului Marin Cilic.

Felix Auger-Aliassime a fost complet ieșit din formă în ultima vreme. Tânărul canadian a eșuat de nenumărate ori în prima rundă, iar acum trebuie să vadă că poate rezista în fața lui Lorenzo Musetti. La 1,40 – 2,90, el este încă favorit.

Se poate dovedi Andrey Rublev în absența compatriotului Daniil Medvedev? La Miami a fost depășit de Nick Kyrgios, iar miercuri toată lumea se bazează pe o victorie împotriva lui Alex de Minaur.

În timp ce Oscar Otte a fost deja eliminat, Alexander Zverev trebuie să țină din nou steagurile germane sus. Cu Federico Delbonis, el va juca împotriva unui om împotriva căruia a câștigat de două ori la limită. Se va poticni din nou?

Tenis sfaturi astăzi difuzat: Unde sunt meciurile din 13.04.?

Din moment ce avem de-a face cu un mare 1000 în Monte Carlo, Sky este bineînțeles în direct. Până vineri, toate meciurile pot fi urmărite pe Sky Sport1 de la ora 11.00, iar apoi Sky Sport2 va intra în joc la timp pentru weekend. Bineînțeles, nu veți pierde niciunul dintre mitinguri dacă le transmiteți prin SkyGo.

Tenis ponturi azi 13.04.: Sebastian Korda – Carlos Alcaraz (11:00 a.m.)

Unul are 21 de ani, celălalt 18. Când Sebastian Korda și Carlos Alcaraz se vor înfrunta miercuri, nu puțini vor vorbi despre noua generație. Poate că spaniolul este mai tânăr, dar a înregistrat deja mai multe succese.

2022 a fost anul său până acum, iar la Monte Carlo își dorește al treilea titlu. El va fi titular doar împotriva lui Korda, dar oricum iubește nisipul. Cu o cotă de 1,20 la 4,20, este clar favorit. În urmă cu un an, a câștigat singurul duel cu Korda de până acum, la finala Next Generation.

Bineînțeles, americanul de 1,96 m nu trebuie subestimat. El trebuia deja să înceapă turneul și a făcut acest lucru cu o victorie greu de obținut, 7-5, 6-4, în fața lui Botic van de Zandschulp. În turneele recente, el a eșuat deseori devreme, dar și la limită.

Numărul 42 mondial concurează pentru prima dată la Monte Carlo, la fel ca și colegul său, care este cu trei ani mai tânăr. Dar Alcaraz are deja un titlu de Masters în buzunar.

Sfatul nostru de expert: Sub 23.5 meciuri

Tenis ponturi azi 13.04: Taylor Fritz vs Marin Cilic (12:20pm)

Cum se descurcă câștigătoarea de la Indian Wells pe zgură? Taylor Fritz a fost la un pas de a se face de râs, reușind cu greu să se impună în fața lui Lucas Catarina cu 6-7, 7-6, 6-4. Americanul a eșuat deja la Miami și Houston.

Serviciul său nu este încă atât de bun pe cât și-ar dori pe zgura lentă, iar acum va juca împotriva lui Marin Cilic pentru a treia oară. Ambele jucătoare au obținut câte o victorie, cele două dueluri fiind foarte disputate la trei seturi.

Cilic, la 1,98 m, chiar și cu 2 cm mai înalt decât mai tânărul său rival, a fost mult mai fin în prima rundă, deși este considerat mai degrabă un specialist în iarbă verde. El a dispus de Jo-Wilfried Tsonga cu 6-2, 6-1.

86% puncte câștigate pe primul serviciu și nicio șansă de break acordată, ceea ce ar trebui să fie greu de rezolvat chiar și pentru Fritz. În ultimele două participări, Cilic a fost eliminat direct la Monte Carlo; acest lucru nu i se poate întâmpla din nou în 2022.

Sfatul nostru de expert: Win Fritz

Tenis ponturi azi 13.04: Felix Auger-Aliassime – Lorenzo Musetti (13:30)

Felix Auger-Aliassime a intrat în Grand Prix Hassan II ca mare favorit, dorind să rupă în sfârșit blestemul finalei. Dar nu s-a ajuns atât de departe, pentru că canadianul a eșuat deja în fața lui Alex Molcan.

Fără îndoială, este complet ieșit din formă. În Franța, a pierdut o finală împotriva lui Andrey Rublev, dar apoi s-a prăbușit și a fost eliminat imediat după primul meci în ultimele câteva turnee.

Numărul 9 mondial s-a duelat cu Lorenzo Musetti de două ori în ultimul an, ambele dueluri au ajuns la trei seturi și au avut de fiecare dată un câștigător diferit. De două ori în turul 1, o dată în turul 2, Monte Carlo nu a fost deloc un loc bun pentru Auger-Aliassime până acum.

Lorenzo Musetti a reușit să testeze terenul în primul tur împotriva lui Benoit Paire. Cu un scor de 6-2, 6-7, 6-2, niciun spectator nu s-a plictisit. Italianul, care a fost mediocru în ultimele turnee, a beneficiat și de faptul că Paire a avut o zi slabă.

Sfatul nostru de expert: Peste 18.5 meciuri

Tenis ponturi azi 13.04: Andrey Rublev – Alex de Minaur (15:00)

De la finalul pauzei Corona, Andrey Rublev a fost cel mai de succes jucător din circuitul ATP. Rusul a cucerit deja două titluri în acest an, așa că a fost cu atât mai surprinzător când a căzut neputincios în fața lui Nick Kyrgios în primul tur la Miami.

În urmă cu un an, Rublev a avut performanțe fantastice la Monte Carlo, învingându-i, printre alții, pe Rafael Nadal și Casper Ruud. În finală, însă, nu a reușit să facă nimic și a fost învins de Stefanos Tsitsipas.
Apropo de înfrângere, a pierdut ambele dueluri anterioare cu Alex de Minaur. În urmă cu patru ani, australianul era de două ori mai puternic. A început Mastersul cu o victorie categorică, 6-3, 6-4, în fața lui Bruno Zapata Miralles.

În ultimele turnee, de Minaur a eșuat, de obicei, foarte devreme, dar a fost și ghinionist în fața unor adversari de primă mână. Cu o cotă de 1,25 la 3,60, casele de pariuri au fost totuși clar de partea lui Andrey Rublev.

Sfatul nostru de expert: Peste 20,5 meciuri

Tenis ponturi azi 13.04: Federico Delbonis – Alexander Zverev (15:00)

Nu are performanțe bune, a luat-o razna la Acapulco – Alexander Zverev vrea, în sfârșit, să scrie din nou titluri pozitive. Vrea să fie pentru prima dată în fruntea clasamentului la turneul său de acasă, deși îi place doar într-o măsură limitată zgura lentă de la Monte Carlo.

El a ajuns deja în sferturile de finală la dublu, iar primul său meci de simplu este programat pentru miercuri. Adversarul său: Federico Delbonis. În ciuda cotelor de 1.15 la 6.50, ar putea fi strânsă, pentru că cele două dueluri de până acum au fost de toată frumusețea.

Delbonis l-a pus pe Zverev la un pas de înfrângere de două ori. A trebuit să lase câteva forțe în urmă în meciul cu Jaume Munar, cu 6-4, 3-6, 6-4, pentru a începe cu 6-4, 3-6, 6-4. Cu toate acestea, 74% din punctele câștigate la al doilea serviciu a fost un scor bun.

Numărul 34 mondial a ajuns pentru prima dată în turul 3 la Monte Carlo anul trecut, dar a pierdut acolo fără nicio șansă în fața lui Rafael Nadal. Este al treilea din lume acum din nou capătul de linie?

Sfatul nostru de expert: Peste 20,5 meciuri

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.