Garin – Fritz Tip ATP Houston 08.04.2022

Home » Garin – Fritz Tip ATP Houston 08.04.2022

Turneul ATP de la Houston, sferturile de finală, vineri, 08.04.2022

Abia duminica trecută a fost încoronat campionul Masters of Miami, iar acum se apropie din nou finala. Vinerea aceasta, turneul ATP de la Houston va căuta mai întâi semifinaliștii.

Unul dintre favoriții de top: Câștigătorul de la Indian Wells, care va întâlni acum un chilian căruia îi place să joace pe zgura roșie. Citește în pontul meu despre Garin Fritz de ce îmi imaginez un meci strâns și mai lung aici.

Întâi o înfrângere la limită în cinci seturi în fața lui Stefanos Tsitsipas la Australian Open, apoi o victorie aclamată la Indian Wells. Taylor Fritz vrea să intre în top 10 mondial în acest an.

Jucătorul de 24 de ani se află în prezent pe locul 13, iar marele său punct forte la 1,96 m este, desigur, serviciul. Cu toate acestea, în timp ce la Indian Wells a trimis acasă în două seturi jucători precum Andrey Rublev și Rafael Nadal, la Miami lucrurile au mers mult mai rău.

El a reușit totuși să-i învingă pe Mihail Kukushkin și Tommy Paul, dar Miomir Kecmanovic, care i-a pus mari probleme chiar și învingătorului Carlos Alcaraz puțin mai târziu, a fost în mod evident depășit la 6-3, 1-4, 4-6.

În Houston, el este principalul favorit la titlu și, prin urmare, a trebuit să intre după un walk-through. A jucat primul meci împotriva lui Alejandro Tabilo și l-a adus acasă cu un categoric 6-1, 6-4

Acum trebuie să joace cu Cristian Garin, al doilea chilian, împotriva căruia nu au jucat niciodată. A fructificat cinci din cele șase șanse de break împotriva lui Tabile, iar acest lucru a fost cheia victoriei sale.

Nu este un secret pentru nimeni că americanul preferă să servească pe terenuri dure, motiv pentru care, probabil, nu a reușit încă prea multe la Houston. În urmă cu patru ani, a ajuns până în semifinale, dar la cea mai recentă ediție din 2019 a fost eliminat în turul 1.

Cristian Garin, spre deosebire de Taylor Fritz, îi place foarte mult să joace pe zgură. Este campionul în exercițiu, iar în urmă cu trei ani l-a învins în finală pe Casper Ruud. A trebuit să intre în turneu cu o rundă înaintea lui Fritz și a avut probleme.

Înfrângerea cu 4-6, 6-3, 7-5 în fața lui Jack Sock a fost similară cu cea cu 3-6, 6-3, 6-3, 6-3 în fața lui Jordan Thompson. Garin a pierdut primul set în fiecare caz, dar apoi a revenit cu atât mai puternic.

El a acordat în total 16 șanse de break celor doi adversari, lucru pe care nu și-l va putea permite în fața lui Fritz. La Miami, Chile, Rio și Cordoba, de la Australian Open, chilianul a eșuat întotdeauna la primul obstacol.

Este exact ceea ce a evitat acum o dată. În orice caz, nu a mai fost în formă de mult timp; ultimul său turneu cu adevărat convingător a avut loc în urmă cu unsprezece luni, la Madrid. Acolo l-a învins, printre alții, pe Daniil Medvedev.

Sfatul meu Garin Fritz

După recentele performanțe ale lui Cristian Garin, este cu siguranță logic că casele de pariuri pariază pe Taylor Fritz. Dar nu l-aș da complet afară pe Garin, pentru că după ce pierde primul set, se luptă adesea pentru a reveni.

Din moment ce zgura nu este suprafața sa preferată, iar Garin este campionul în exercițiu, vă recomand următorul pont:

Vezi mai mult de 20.5 jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.