Alejandro Tabilo – Taylor Fritz Bet Turneul ATP de la Houston 08.04.2022

Home » Alejandro Tabilo – Taylor Fritz Bet Turneul ATP de la Houston 08.04.2022

Turneul ATP de la Houston, optimi de finală, vineri, 08.04.2022

Duelul dintre Alejandro Tabilo și Taylor Fritz de la turneul ATP de la Houston va determina cine își va asigura unul dintre ultimele bilete pentru sferturile de finală de vineri seară.

În sine, poziția de start pentru pariul Tabilo Fritz este clară: pe de o parte, numărul 100 în clasamentul mondial din Chile, pe de altă parte, americanul din SUA, care, pe locul 13 în clasamentul ATP, zgârie top 10.

Totuși, conform cotelor de pariuri, casele de pariuri se așteaptă la un meci relativ echilibrat. O victorie a lui Tabilo va aduce o cotă mult peste 2.00, în timp ce un succes al americanului din SUA va aduce o cotă în jur de 1.60.

Tabilo nu a avut nicio problemă în meciul din prima rundă. Chilianul a dispus de Christian Harrison, jucător calificat din SUA, în două seturi, 6:1, 6:4 și a dovedit încă o dată că se află într-o formă bună.

Chileanul a demonstrat deja de mai multe ori în acest an că este într-o formă bună. Tabilo este unul dintre cei mai puternici jucători pe zgură din 2022.

Chileanul a ajuns în finala turneului Challenger de la Cordoba fără să cedeze vreun set, iar câteva săptămâni mai târziu a ajuns în sferturile de finală la Santiago fără să cedeze vreun set.

Înainte de comparația cu Fritz, trebuie însă să punem aceste performanțe în perspectivă. Pe de o parte, Tabilo a jucat la nivel de Challenger, iar pe de altă parte, nu i-a ieșit cu o victorie în turneu.

Dar se poate spune: Atunci când chilianul se impune, o face fără să piardă vreun set. Acest lucru s-a întâmplat în 14 din ultimele sale 15 victorii.

În înfrângeri, stângaciul opune, de obicei, multă rezistență. Doar într-una din ultimele trei înfrângeri Tabilo nu a reușit să câștige un set. O statistică pe care ar trebui să o aveți în vedere pentru pontul Tabilo Fritz.

Debutul său la turneul ATP de la Houston a decurs foarte bine pentru numărul 100 în clasamentul mondial de tenis. Tabilo a avut nevoie de doar 66 de minute pentru a ajunge în optimi.

Totuși, sarcina nu a fost prea dificilă cu Harrison, care apare în clasamentul ATP peste 300.

Fritz este cap de serie numărul doi și speră la un rezultat mai bun decât la ultimul turneu 250 din SUA. La Dallas, unde a fost chiar cap de serie numărul unu, americanul a dezamăgit cu o înfrângere în fața compatriotului Marco Giron.

În prezent, jucătorul de 24 de ani joacă mai puternic ca niciodată. Pentru prima dată în top 15 mondial, Fritz este și numărul unu în tenisul american.

Fritz și-a sărbătorit cel mai mare succes în urmă cu aproximativ trei săptămâni, când a câștigat turneul de la Indian Wells. El l-a învins surprinzător pe Rafael Nadal în acest proces.

My Tabilo – Fritz Tip

Pentru pontul meu pentru Tabilo Fritz nu am o comparație directă disponibilă ca ajutor la pariuri, deoarece confruntarea din această seară este prima dintre cei doi.

În opinia mea, potențialul lui Fritz este mult mai mare decât cel al rivalului său chilian. O privire asupra clasamentelor mondiale arată acest lucru.

Dar nici sarcina împotriva lui Tabilo nu va fi ușoară. Chiar și în înfrângere, rezistența stângaciului este mare. De aceea, nu îndrăznesc să pariez pe o victorie a favoritelor fără a pierde un set.

Dar acest lucru nu este absolut necesar, pentru că un pariu Tabilo Fritz pe o victorie a americanului din SUA aduce o cotă de aproximativ 1,60.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.