Lakers – Nuggets Tip, Pronosticuri și cote NBA 03.04.2022

Home » Lakers – Nuggets Tip, Pronosticuri și cote NBA 03.04.2022

NBA 2021/22 duminică, 03.04.2022

Meciul dintre Los Angeles Lakers și Denver Nuggets este interesant și pentru că ambele se luptă în felul lor pentru un bilet în playoff.

Californienii au în vizor ultimul loc disponibil pentru turneul play-in.

Vizitatorii, în schimb, vor să se numere printre primele șase echipe din conferință care se califică direct în postsezon. Între timp, în pontul meu Lakers Nuggets, voi explora care dintre cele două francize este mai aproape de o victorie în această seară.

Au mai rămas doar câteva meciuri până la finalul sezonului regulat și, conform situației actuale, câștigătoarea generală de acum doi ani ar fi eliminată! Lakers pare să piardă duelul la distanță cu Spurs pentru locul 10.

Și nu au decât pe ei înșiși de vină! Pentru că Lilagelben tocmai au pierdut al cincilea meci la rând!

Înfrângerea de ieri cu New Orleans a fost la limită, dar devastatoare pentru moralul echipei, care a pierdut acum pentru a doua oară în câteva zile în fața unui cinci de start deloc excepțional al celor de la Pelicans.

Ceea ce a fost uimitor la înfrângerea în fața celor de la Pelicans a fost că Anthony Davis și-a sărbătorit revenirea, iar ei nu au reușit să câștige în ciuda unui alt LeBron James excepțional alături de el (38 de puncte) și a propriului public în spatele lor.

Dacă Lakers nu pot câștiga nici măcar meciurile împotriva unei francize cu un bilanț negativ în aceste condiții favorabile, atunci probabil că nu vor mai câștiga niciun meci până la finalul sezonului regulat.

Mai ales acum că Nuggets vizitează Los Angeles. Cu un bilanț de 46-32, Denver este clar una dintre cele mai bune echipe din conferință, dar va trebui să meargă cu toată forța până la final, pentru că orice, de la locul doi până la locul șapte, pare să fie posibil!

The Nuggets au câștigat trei meciuri la rând împotriva unor echipe care pot fi comparate cu Lakers. Ieri, însă, au fost învinși de puternicii Timberwolves cu 130-136.

Meciul din această seară va fi însă mai ușor pentru vizitatori, deoarece Anthony Davis lipsește mult de la antrenamente după revenirea sa, astfel că cei doi atacanți Gordon și Green nu ar trebui să aibă prea multe probleme în a juca.

Totuși, principalele probleme ale californienilor rămân aceleași ca la începutul sezonului. Pe de o parte, mizeria echipei locale se datorează unei apărări slabe, care a permis o medie de 121,4 puncte doar în ultimele zece meciuri.

O altă problemă a celor de la Lakers este că achiziții precum cea a lui Russell Westbrook au fost o mare dezamăgire. De asemenea, diferența de performanță dintre James, Davis și restul echipei a devenit pur și simplu mult prea mare din cauza tuturor tranzacțiilor proaste.

Ultima dată, Nuggets a beneficiat de aceste dezechilibre la mijlocul lunii ianuarie. Atunci, au reușit să le arate pe Lakers într-o victorie cu 133-96 într-un duel direct! Nah’Shon Hyland a înscris singur 27 de puncte în acea noapte!

În concluzie, nu ar trebui să surprindă pe nimeni că pontul Lakers Nuggets pare să favorizeze vizitatorii. Sunt mult mai aproape de o victorie, atât din punct de vedere calitativ, cât și al formei.

Concluzie: Este o adevărată rușine că o echipă ca Lakers, cu probabil al doilea cel mai bun jucător din toate timpurile la cârmă, este în pericol să rateze complet sezonul următor.

Dar revenirea lui Anthony nu a adus revirimentul sperat și a dus, în schimb, la a cincea înfrângere consecutivă. În această seară, cu siguranță nu va fi mai ușor împotriva puternicei Nuggets, care se luptă în prezent pentru un loc direct în playoff.

În plus, Denver i-a învins pe californieni la peste treizeci de puncte în ultima lor confruntare, în urmă cu aproximativ două luni. Având în vedere acest lucru, rămân optimist că vizitatorii care joacă mai bine vor învinge încă o dată.

Pontul meu pentru Lakers și Nuggets : Vincere cu Nuggets!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.