Osaka – Swiatek Tip Miami Masters Final 02.04.2022

Home » Osaka – Swiatek Tip Miami Masters Final 02.04.2022

WTA Masters de la Miami, Finala, sâmbătă, 02.04.2022

Final time in Miami! Cei mai buni doi jucători ai turneului au fost găsiți și nu puteau fi mai diferiți. Unul dintre ei a fost considerat favorit absolut de la început. Cealaltă, însă, este o mare surpriză.

Un fost număr 1 mondial își desface brusc din nou forma de top la acest Masters, lucru la care nimeni nu se aștepta. Dar casele de pariuri au un favorit polonez. Citește pontul meu despre Osaka Swiatek pentru a vedea dacă sunt de acord cu pronosticul!

Să începem cu finalista care, potrivit caselor de pariuri cu licență germană, era de fapt deja decisă înainte de începerea turneului. Iga Swiatek, numărul 2 mondial, a rezistat presiunii și nu a cedat niciun set până acum.

Ea a ajuns până în sferturile de finală cu maxim trei game-uri pierdute pe set. Viktorija Golubic (6-2, 6-0), Madison Brengle (6-0, 6-3) au cedat complet în fața polonezei și chiar și prodigioasa americană Cori Gauff nu a avut nimic de spus.

Swiatek a triumfat cu 6-3, 6-1 și a avut la fel de puține probleme ca și în următorul 6-3, 6-3 cu Petra Kvitova. Dacă tânăra de 20 de ani a trebuit să lupte puțin, a fost pentru scurt timp în semifinala cu Jessica Pegula.

După ce a câștigat primul set cu 6-2, în maniera sa obișnuită, Swiatek și-a permis un strâns 7-5 în cel de-al doilea. De fapt, este incredibil că acest set trebuie să fie deja folosit ca punct negativ de critică.

Din prima zi de la Miami a jucat un turneu perfect. Așa că, bineînțeles, se explică rapid faptul că ea este considerată favorită în finală. Cu o cotă de 1,60 în partea de sus, pariul simplu se plătește pentru prima dată.

Va avea suficientă încredere în sine pentru a câștiga titlul? La Indian Wells, tânăra poloneză a cedat trei seturi, dar s-a impus în cele din urmă cu o victorie clară în fața Mariei Sakkari.

Având în vedere că a triumfat și în Qatar, ea ar putea acum să obțină un hat-trick de titluri. Și cum Ashleigh Barty își va încheia cariera, noul număr 1 se va numi în curând Iga Swiatek!

Cea de-a doua finalistă nu ar fi surprins pe nimeni în urmă cu un an sau doi, dar astăzi surprinde cu atât mai mult. Naomi Osaka a alunecat tot mai mult în clasamentul mondial, iar acum se află doar pe locul 77.

Fie din punct de vedere sportiv, fie din punct de vedere psihologic, jucătorul japonez s-a confruntat cu probleme din ce în ce mai mari. S-a vorbit chiar de un sfârșit prematur al carierei sale. La Australian Open a fost eliminată în turul 3, iar la Indian Wells a fost eliminată în turul 2.

Deci, cum a apărut explozia de performanță din Miami? După ce a învins-o cu multă încredere pe Angelique Kerber, scor 6-3, 6-2, a trecut fără luptă de Karolina Muchova și o va înfrunta pe Alison Riske.

6-3, 6-4, Osaka a stăpânit cu brio și această sarcină. Cu toate acestea, și mai impresionantă a fost victoria în fața lui Danielle Collins, pe care a întrecut-o cu 6-2, 6-1. Cea mai dificilă adversară a fost Belinda Bencic.

Elvețianca a câștigat primul set cu 6-4, dar apoi Osaka a început să recupereze. Cu 6-3 și 6-4, tot datorită celor 18 ași, a ajuns în finală. Aceasta va fi doar a doua confruntare directă cu ea, de la înfrângerea cu 7-6, 6-4 în fața lui Swiatek în 2019.

My Osaka Swiatek Tip

Din analiza mea, faptul că Naomi Osaka iese și ea în evidență ca outsider în această finală are, desigur, legătură cu performanțele fenomenale ale lui Iga Swiatek. Poloneza și-a învins toate adversarele direct, cedând doar o singură dată mai mult de trei game-uri.

Mă aștept la un meci destul de echilibrat, dar nu-mi pot imagina că Swiatek va rata al treilea titlu consecutiv.

Așadar, pariez: Iga Swiatek câștigă Miami Open 2022!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.