Tenis Tips astăzi 31.03.2022 Program, Predicții și Pariuri

Home » Tenis Tips astăzi 31.03.2022 Program, Predicții și Pariuri

Tenis Tips astăzi – Meciuri astăzi 31.03.

Nu mai sunt mulți jucători care să fie găsiți pe terenurile de antrenament din jurul Miami Open 2022 în acest moment! Atât turneele feminine, cât și cele masculine intră în faza absolut fierbinte.

Joi și vineri seară, pe teren nu vor fi doar cei care se așteptau să fie atât de departe. Un outsider sau altul va arăta și el ce este posibil la Miami.

Din păcate, din punctul de vedere al Germaniei, trebuie să spunem că mai mult de un sfert de finală nu a fost posibil. Dar poate că va fi o elvețiancă în fruntea competiției feminine? Poate că un outsider absolut din Serbia va câștiga la simplu masculin?

Tenis ponturi astăzi – 31.03.2022 previzualizare

Daniil Medvedev a fost considerat principalul favorit încă de la început, rusul a jucat primele trei meciuri împotriva unor adversari destul de ușori. Împotriva lui Hubert Hurkacz este din nou favorit clar, dar campionul în exercițiu ar trebui să fie în atenția tuturor.

Miomir Kecmanovic în sferturile de finală chiar nu era de așteptat! Jucătorul de 22 de ani joacă în forță, iar acum trebuie să-l înfrunte pe minunea spaniolă Carlos Alcaraz. Nu e de mirare că toate casele de pariuri sunt în favoarea lui Alcaraz.

Naomi Osaka pare a fi pe drumul de întoarcere în topul mondial! Japoneza servește la Miami ca și cum nu ar fi fost niciodată în criză. Nu va fi ușor pentru Belinda Bencic, outsiderul de la casele de pariuri, să îi țină piept.

Ceea ce Daniil Medvedev este pentru bărbați, Iga Swiatek este pentru femei. A fost favorita principală încă de la început și nu a arătat nicio slăbiciune până acum. Va reuși să o învingă fără probleme pe Jessica Pegula?

Tenis sfaturi astăzi difuzat: Unde sunt meciurile din 31.03.?

Două meciuri seara și două noaptea, cei care vor să urmărească meciurile la ora de vară a Europei Centrale vor avea nevoie din nou de două abonamente. Pentru bărbați trebuie să fie Sky, iar pentru femei serviciul de streaming Tennis Channel. Aici nu veți rata niciun miting.

Tenis ponturi azi 31.03.: Daniil Medvedev – Hubert Kurkacz (19:00)

S-a dus oboseala lui Daniil Medvedev? În ultimele săptămâni, numărul 2 mondial a fost lipsit de consistență. Lucrurile merg mai bine la Miami, încă nu a pierdut niciun set.

Cu toate acestea, este de asemenea clar că Andy Murray, Padro Martinez și Jenson Brooksby nu sunt cei mai puternici adversari. El nu a ajuns niciodată în semifinale la Miami, dar casele de pariuri îl favorizează clar împotriva lui Hubert Hurkacz.

Polezul este campionul în exercițiu, a învins toate vedetele de top în urmă cu un an. Cu Arhtur Rinderknecht, Aslan Karatsev și Lloyd Harris, adversarii săi au fost ceva mai grei, în plus, a permis doar trei break-uri împotriva sa.

El și Daniil Medvedev s-au întâlnit de trei ori până acum. De două ori trei seturi și o dată cinci, toate duelurile au fost incredibil de strânse. În prezent, Medvedev este în continuare în frunte cu 2:1.

Sfatul nostru de expert: Peste 20,5 meciuri

Tenis ponturi diseară 01.04: Carlos Alcaraz vs Miomir Kecmanovic (03:00)

Cu cât de departe poate urca Carlos Alcaraz în clasament în acest an, după ce a câștigat titlul la Rio și a pierdut la limită în fața lui Rafael Nadal la Indian Wells? Jucătorul în vârstă de 18 ani se află, de asemenea, pe un drum absolut în Miami.

Aproape că te puteai aștepta ca el să învingă în două seturi adversari precum Marton Fucsovics și Marin Cilic, dar un 7-5, 6-3 cu Stefanos Tsitsipas? Nu e de mirare de ce a fost considerat zile întregi principalul favorit, după Daniil Medvedev.

În timp ce Alcaraz era de așteptat să aibă o astfel de performanță, Miomir Kecmanovic a reușit o surpriză totală în sferturile de finală. Sârbul a fost deja foarte puternic la Indian Wells și și-a luat forma cu el la Miami.

I-a eliminat în două seturi pe Jack Sock, Sebastian Korda și Felix Auger-Aliassime, iar după ce a pierdut un set în fața lui Taylor Fritz, a sărbătorit o revenire fantastică și a smuls victoria. Deci se poate descurca bine cu rolurile de outsider!

Sfatul nostru de expert: 2:0 Alcaraz

Tenis ponturi azi 31.03.: Belinda Bencic – Naomi Osaka (21:00)

Părea că trebuie să ne luăm adio de la zilele de glorie ale unei Naomi Osaka, dar dintr-o dată japoneza pare să fi uitat de toate problemele ei. În Miami, ea cântă irezistibil.

Astra Sharma, Angelique Kerber, Alison Riske și Danille Collins nu au avut nicio șansă în fața fostului număr 1 mondial, mai ales că cele trei game-uri cedate în fața lui Collins au fost foarte puternice.

Cu toate acestea, Belinda Bencic nu este într-o stare mai proastă, ba dimpotrivă. Elvețianul a luat cu asalt semifinalele fără să piardă vreun set, pierzând doar 17 game-uri. Acum, însă, ea este un outsider.

Și asta în ciuda faptului că Naomi Osaka poate fi cu siguranță descrisă ca fiind o adversară favorită. În afară de un duel foarte timpuriu, în urmă cu nouă ani, Bencic a câștigat toate cele trei meciuri disputate în 2019.

Sfatul nostru de expert: Peste 19,5 meciuri

Tenis ponturi diseară 01.04: Jessica Pegula – Iga Swiatek (01:00am)

Și asta în ciuda faptului că Naomi Osaka poate fi numită cu siguranță o adversară favorită. În afară de o confruntare foarte timpurie, în urmă cu nouă ani, Bencic a câștigat toate cele trei meciuri disputate în 2019.

Chiar nu există nicio cale de a ocoli Iga Swiatek? Poloneza a fost de la bun început candidata nr. 1 la victoria de la Miami și exact așa se comportă. 15 meciuri pierdute în patru meciuri, nu se poate mai bine de atât.

Petra Kvitova a fost și ea învinsă cu ușurință cu 6-3, 6-3. Swiatek nu a reușit niciodată să câștige mai mult de trei game-uri într-un set. Nu e de mirare că este cu mult în fața Jessicăi Pegula.

Americanul a avut un parcurs oarecum bizar în turnee. Le-a învins categoric pe Sloane Stephens și Elena Rybakina, dar în fața Paulei Badosa și a Anhelinei Kalinina a trecut rapid mai departe datorită repartizărilor adversarelor sale.

Sfatul nostru de expert: 2:0 Swiatek

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.