Ruud – Zverev Miami Masters tip 31.03.2022

Home » Ruud – Zverev Miami Masters tip 31.03.2022

ATP Masters de la Miami, sferturi de finală, joi, 31.03.2022

Așa că un reprezentant al Germaniei ajunge în sferturile de finală ale Miami Open 2022 – și apoi trebuie să seteze ceasul deșteptător la 3 dimineața pentru a putea urmări meciul său? Adevăraților fani Zverev nu le va fi greu să se ridice.

Campionul olimpic a luptat pentru a intra în turneu și acum este hotărât să ajungă în primele patru locuri. În sferturile de finală îl așteaptă un adversar pe care l-a învins de trei ori în 2021.

Citește pontul meu despre Ruud Zverev pentru a afla dacă acesta este motivul pentru care cotele sunt relativ clare!

Se luptă cu criticii săi care îi prezic un an dificil pentru el în 2022! Alexander Zverev a învățat din ultimele sale performanțe și este concentrat și încrezător la Miami.

Un eșec timpuriu la Australian Open, o finală pierdută în Franța, descalificarea de la Acapulco și rușinea de la Indian Wells: a sosit momentul să ne asigurăm în sfârșit un prim sentiment de reușită.

După ce Mastersul său de la Miami începuse un pic ezitant, cu un 6-4, 3-6, 6-3 împotriva lui Borna Coric, Zverev a arătat că uneori are încă nevoie de un meci mixt pentru a se pune în mișcare într-un turneu.

Victoria sa cu 6-2, 6-2 în fața lui Mackenzie McDonald a fost mult mai bună. În optimi, l-a învins în cele din urmă pe Thanasi Kokkinakis cu 6-4, 6-4. Sunt aceste performanțe suficiente pentru a-l învinge și pe Casper Ruud?

Jocul de serviciu este puternic în sensul că a cedat doar trei șanse de break în trei runde. Dar a fost neobișnuit să-l vedem reușind doar patru ași împotriva lui Kokkinakis.

Se pare că își folosește forța în doze și în funcție de adversar. Pentru a doua oară după 2018, Zverev ar putea ajunge acum în semifinale la Miami. Atunci ca și acum: o victorie împotriva lui Borna Coric, care s-ar putea dovedi a fi de bun augur.

Când numărul 4 mondial se gândește la anul trecut, ar trebui să aibă numai amintiri bune despre Casper Ruud. La Acapulco, norvegianul a fost nevoit să se retragă accidentat, dar la Cincinnati și Paris s-au duelat în sfârșit pe teren.

Ambele dueluri au decurs fără probleme pentru germani, astfel că scorul este 3:0. Interesant este și faptul că fiecare întâlnire a avut loc într-un sfert de finală, așa cum a fost cazul joi. În consecință, Zverev este favorit clar, cu o cotă de aproximativ 1.35.

Dar nu ar trebui să-l subestimezi deloc pe Casper Ruud, cel puțin după prestația sa de la Miami. Norvegianul se află într-o formă foarte bună și nu a cedat încă niciun set în acest turneu.

În timp ce victoria cu 6-1, 6-2 în fața lui Henri Laaksonen nu a fost supraevaluată, victoria cu 6-3, 6-2 în fața lui Alexander Bublik a surprins prin claritatea sa. Dar Ruud a jucat și mai bine în optimi.

Cameron Norrie a fost complet lipsit de șanse, pierzând cu 3-6, 4-6. Deși mai ales ultimele două victorii au impresionat, trebuie să menționez pe scurt al doilea serviciu.

25% împotriva lui Bublik și 36% împotriva lui Norrie? Alexander Zverev obține mai multe puncte procentuale într-un meci decât Ruud în două! La 1,83 m, jucătorul de 23 de ani este considerabil mai scund decât rivalul său german, astfel că acest lucru ar putea fi un dezavantaj decisiv la serviciu.

Pontul meu pentru Ruud Zverev

Alexander Zverev a luptat puternic pentru a intra în turneu, dar acum trebuie să demonstreze că poate aduce acest aplomb pe teren împotriva unor vedete de top. Casper Ruud va fi primul adversar cu adevărat puternic.

Nu degeaba norvegianul este încă fără set pierdut și nu i-a dat nicio șansă nici lui Cameron Norrie. Prin urmare, sfatul meu este:

Vezi mai mult de 20.5 jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.