Alcaraz – Kecmanovic Tip Miami Masters 01.04.2022

Home » Alcaraz – Kecmanovic Tip Miami Masters 01.04.2022

ATP Masters de la Miami, sferturi de finală, joi, 01.04.2022

Cei mai buni opt jucători din Miami se luptă pentru titlu! În afară de favoritul absolut Daniil Medvedev, câteva surprize au ajuns în sferturile de finală.

Doi tineri profesioniști foarte tineri, unul dintre ei printre cofavorit, celălalt deloc: când joi seara are loc primul raliu, casele de pariuri au decis de mult timp cine este potențialul câștigător.

18 ani și este deja pe cale să devină una dintre cele mai bune vedete absolute. Pentru Carlos Alcaraz, anul 2022 s-ar putea transforma într-un adevărat triumf. Spaniolul a făcut deja curățenie la Rio și este într-o formă impresionantă.

La Indian Wells, nu a reușit să-l învingă la limită pe Rafael Nadal, după victorii în fața lui Roberto Bautista Agut, Gael Monfils și Cameron Norrie, dar a lăsat această înfrângere în urmă cât mai repede posibil.

La Mastersul de la Miami, el a arătat de la bun început de ce este principalul favorit la titlu, după Daniil Medvedev. Mai întâi, l-a eliminat pe Marton Fucsovics cu 6-3, 6-2, apoi nu i-a dat nicio șansă lui Marin Cilic cu 6-4, 6-4.

Dar capodopera sa de moment a venit în optimi de finală împotriva lui Stefanos Tsitsipas. 7-5, 6-3 împotriva numărului 5 mondial, mulți cred că Alcaraz va reuși să atingă cote similare până la sfârșitul anului.

A evitat șapte break-uri în fața lui Tsitsipas, dar unde mai este loc de îmbunătățiri este în folosirea propriilor oportunități. Ar fi putut marca de 26 de ori, dar a făcut-o doar de nouă ori.

Miomir Kecmanovic din Serbia își petrece zilele din Miami într-o frenezie absolută și, așa cum era de așteptat, nu vrea să pună capăt încă seriei de victorii. Cei care cred acum că a avut pur și simplu mult noroc la tragere se înșeală amarnic.

După victoria cu 7-6, 6-4 în fața lui Jack Sock, a fost clar defavorizat în fața lui Felix Auger-Aliassime – dar sârbul s-a impus surprinzător de clar, cu 6-4, 6-2. Nici Sebastian Korda nu a putut ține pasul cu el, Kecmanovic s-a impus cu 7-6, 6-3.

Cel mai târziu când Taylor Fritz, campionul de la Indian Wells, era în așteptare, toată lumea se aștepta ca povestea de succes să se încheie. Primul set i-a revenit tot americancei cu 6-3, dar apoi Kecmanovic a dat drumul la căldură.

6-1 și 6-4, nu a știut ce s-a întâmplat cu el. Acum merită să fie în sferturile de finală, după ce a cedat un singur set în fața unei concurențe puternice. A fost rupt doar de trei ori, ceea ce este enorm de puternic.

Dar performanța sa nu este atât de întâmplătoare, sârbul era deja puternic la Indian Wells. I-a învins, printre alții, pe Marin Cilic și Matteo Berrettini, dar a pierdut în fața lui Taylor Fritz în trei seturi. Așadar, răzbunarea a reușit deja o dată.

Joi, va juca al patrulea sfert de finală consecutiv. Va fi oare suficient pentru a ajunge în sfârșit în primele patru? La 22 de ani, este doar puțin mai în vârstă decât Carlos Alcaraz, iar cei doi nu au mai jucat niciodată unul împotriva celuilalt.

Sfatul meu Alcaraz Kecmanovic

W

Fără îndoială, Carlos Alcaraz este în formă maximă. Era de așteptat, dar ceea ce Miomir Kecmanovic aduce pe teren de câteva săptămâni este cel puțin la fel de impresionant.

Sârbul a învins mai mulți jucători de top, la Miami chiar și câțiva categoric. Dar, în opinia mea, Alcaraz este cu o ligă mai sus. Și pentru că Stefanos Tsitsipas nu a avut nicio șansă împotriva lui. Prin urmare, sfatul meu este:

Alcaraz câștigă 2:0!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.