Spurs – Grizzlies Pont, pronosticuri și cote NBA 31.03.2022

Home » Spurs – Grizzlies Pont, pronosticuri și cote NBA 31.03.2022

NBA 2021/22 joi, 31.03.2022

Meciul dintre San Antonio Spurs și Memphis Grizzlies merită, de asemenea, să fie urmărit pentru că ambele echipe sunt un mare divertisment în acest moment – în special oaspeții îi încântă cu adevărat pe fanii NBA!

Cu toate acestea, în pontul meu pentru Spurs Grizzlies, nu înclin spre o victorie favorită. După succesul de ieri în fața celor de la Warriors, formația albastru închis ar putea coborî o treaptă de viteză, în timp ce texanii, în schimb, vor trebui să mențină ritmul până la final.

Am impresia că nu poți greși pariind pe Grizzlies în acest moment. Pentru că, chiar și fără superstarul lor Ja Morant, nicio franciză nu zguduie NBA așa cum o fac în acest moment Dark Blue.

Totuși, în pontul meu de ieri pentru Grizzlies Warriors, am fost conservator și m-am așteptat „doar” ca echipa gazdă să câștige cu cel puțin șase puncte în absența superstarului lor – la urma urmei, echipa de pe locul trei în Conferința de Vest era în vizită.

În cele din urmă, însă, Memphis i-a zdrobit pe californieni cu 123-95! Warriors au fost atât de nervoși încât până și antrenorul Steve Kerr a fost eliminat înainte de pauză pentru că a criticat prea dur unele decizii ale arbitrilor.

Nu vreau să le dau speranțe false fanilor lui Grizzlies: Da, Morant va lipsi până la startul play-off-ului! În același timp, prestația sa împotriva celor de la Spurs aproape că a însemnat o „victorie garantată”.

Pentru că în ultimul duel direct de la începutul lunii, aproape sigurul câștigător al premiului MIP a fost cel care nu numai că i-a condus pe Grizzlies la victorie cu cele 52 de puncte, dar a stabilit în același timp și un record al francizei.

În cele din urmă, a fost 118-105 pentru Memphis, care, de altfel, a fost și a șaptea victorie la rând în fața celor de la Spurs. Cu toate acestea, mă aștept la un duel mai echilibrat de data aceasta – și nu doar pentru că absența lui Ja Morant reprezintă o slăbire semnificativă pentru oaspeți.

The Grizzlies sunt – așa cum am subliniat deja în meciul cu Warriors – mai mult decât un one-man show și chiar și împotriva unor echipe puternice sunt capabili să se apere cu succes fără superstarul lor.

Pe de altă parte, San Antonio a simțit între timp gustul sângelui și s-a declarat în luptă deschisă cu Lakers, care se află la egalitate de puncte, în privința celui de-al zecelea și, prin urmare, ultimul loc disponibil în play-off.

O interceptare a californienilor este acum chiar în aer, mai ales că Spurs tocmai au câștigat patru meciuri la rând și au reușit să-i învingă și pe Warriors în acest proces – deși mult mai strâns decât Memphis (110:108). Concluzia este că texanii sunt foarte motivați!

În ceea ce privește o victorie a celor de la Grizzlies, sunt de asemenea sceptic, deoarece Dark Blues deja au aproape tranșat lupta pentru locul 2 prin triumful cu Warriors. În consecință, unii jucători cheie ar putea fi cruțați de acum încolo.

Pentru această seară, am în minte două opțiuni de pariere mai promițătoare, una mai agresivă și una mai precaută! Pronosticul cu siguranță mai îndrăzneț pentru Spurs Grizzlies este pentru o victorie a texanilor care se luptă pentru fiecare centimetru.

În cele din urmă, însă, prefer cea de-a doua opțiune, care, în opinia mea, este un pic mai probabilă și ține cont de stilul de joc ofensiv al ambelor echipe. Conform acestuia, la final se vor înscrie peste 225,5 puncte

Perspectiva unui meci distractiv, cu un enorm avânt înainte, este susținută și de statisticile oficiale din NBA, deoarece în luna martie doar Minnesota Timberwolves (124,6) a marcat în medie mai multe puncte decât Grizzlies (122,7).

În ceea ce privește principalele case de pariuri, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că actualele cote pentru Spurs Grizzlies par să favorizeze o victorie a vizitatorilor.

Acesta se tranzacționează în prezent la aproximativ 1,50 pe piețe. Cu toate acestea, având în vedere situația pe care am descris-o, o victorie a lui San Antonio, care este oferită la o cotă de aproximativ 3.00, mi se pare puțin mai promițătoare.

Concluzie: Grizzlies sunt la fel de înfricoșători ca niște urși grizzly adevărați în acest moment. Asta pentru că, după nouă victorii din ultimele zece meciuri și recenta demonstrație de forță împotriva celor de la Warriors, casele de pariuri sunt de acord în ceea ce privește rolul de favoriți pentru această seară.

Însă vizitatorii au ieșit din impas după victoria în fața californienilor și ar putea să o lase mai moale până la finalul sezonului regulat, tocmai pentru a nu risca alte eșecuri înainte de startul postsezonului.

Pe de altă parte, texanii tocmai au câștigat patru meciuri la rând și se află într-o luptă de la distanță cu Lakers pentru ultimul loc disponibil în play-off. În consecință, mă aștept ca echipa gazdă să facă o încercare curajoasă de a o învinge pe Memphis.

Sfatul meu pentru Spurs Grizzlies este, prin urmare: Peste 225.5 puncte – posibil cu un final mai bun pentru echipa gazdă!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.