Otte – Monfils Sfat tenis Miami Open 25.03.2022

Home » Otte – Monfils Sfat tenis Miami Open 25.03.2022

ATP Masters de la Miami, turul 2, vineri, 25.03.2022

Din punct de vedere german, speranțele pentru Miami Open 2022 se bazează pe Alexander Zverev, desigur, dar ce performanțe au coechipierii săi? Una dintre ele a trecut deja de primul tur și acum merge mai departe ca outsider.

Vineri este numărul 74 împotriva numărului 24: Numărul 74 împotriva numărului 24. Nu este o surpriză faptul că societățile de pariuri sunt clar în favoarea jucătorului mai bine poziționat. Citește pontul meu despre Otte Monfils pentru a afla de ce nu mă aștept să fie o partidă cu o singură față!

Cine este ea acum, numărul 2 german în spatele lui Alexander Zverev? De la un turneu la altul, altcineva reușește performanțe convingătoare. Oscar Otte are pregătite lucruri mari la Miami Open 2022.

Jucătorul de 28 de ani se află pentru prima dată pe tabloul principal și a stăpânit bine turul 1 încă de la început. În meciul cu 6-3, 6-4 împotriva americanului Mitchell Krueger, Otte a beneficiat de jocul său de serviciu și a obținut statistici foarte bune în acest domeniu.

El a câștigat 97% din primele sale puncte de serviciu și nu a permis niciun break, lucru pe care trebuie să îl ia în turul al doilea, unde adversarul său va fi mult mai dificil. Germanul demonstrase deja la Indian Wells că este o forță de care trebuie să se țină cont.

A pierdut în turul 2 cu 3-6, 6-3, 3-6, dar împotriva unui Hubert Hurkacz un astfel de rezultat nu este un dezastru. De altfel, a avut doar patru oportunități de break și aici, dar polonezul a fost prea puternic la serviciu.

Pablo Carreno Busta, Cameron Norrie sau Lorenzo Sonego la Australian Open, Otte a ținut pasul cu cei mai buni jucători de la strălucitorul US Open 2020. Cu toate acestea, el nu va fi surprins să fie clar defavorizat vineri.

Cotele de 4.00 nu fac excepție la casele de pariuri germane. Bineînțeles, va ști că adversarul său este net superior lui în clasamentul mondial. Gael Monfils se află la a doua sa primăvară și ar putea reveni în curând în top 20.

Au trecut 16 ani de când francezul a debutat la Miami Open, iar acum revine după o pauză de șase ani. Vineri îl vom vedea pentru prima dată pe teren, așa cum a început cu un walk-through.

Marea întrebare va fi: Cum pot fi judecate performanțele sale de la Indian Wells? O victorie cu 4-6, 6-3, 6-1 în fața lui Daniil Medvedev este puternică la prima vedere, dar nu trebuie să ascundă faptul că rusul a avut o zi foarte proastă.

Monfils a avut 14 șanse de break, ceea ce se întâmplă probabil doar o dată pe an cu Medvedev. Veteranul nu a avut nicio șansă nici în fața lui Carlos Alcaraz, mai ales la 1-6 în setul secund.

Înainte de asta, jucătorul de 35 de ani pierduse direct în fața lui Mikael Ymer la Open Sud, ceea ce a arătat, de asemenea, că performanțele sale sunt adesea fluctuante. Cu o cotă de 1.25, el este favorit absolut împotriva lui Oscar Otte, cei doi jucând pentru prima dată unul împotriva celuilalt.

Indicatorul meu pentru Otte Monfils

Gael Monfils este, pe bună dreptate, favorit în fața lui Oscar Otte după ultimele luni, dar nu i-aș da prea puțin credit germanului. De asemenea, devine din ce în ce mai puternic în fața adversarilor mari.

Cu toate acestea, nu l-aș lăsa pe Otte să îl pună pe favorit într-un meci greu.

Deci, sfatul meu: Vom vedea cel puțin 20 de jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.