Pelicans – Chicago Bulls Tip, Predicție și cote NBA 25.03.2022

Home » Pelicans – Chicago Bulls Tip, Predicție și cote NBA 25.03.2022

NBA 2021/22 vineri, 25.03.2022

Există o mulțime de echipe care își vor depune toate eforturile în lupta pentru un loc în playoff de acum până la jumătatea lunii aprilie. Două dintre ele sunt New Orleans Pelicans și Chicago Bulls, care se vor confrunta în această seară.

Vizitatorii au șanse mult mai mari de a supraviețui în sezonul regulat. Cu toate acestea, voi explica în pontul meu pentru Pelicans Bulls de ce echipa gazdă ar putea ieși învingătoare în cele din urmă, cel puțin în acest duel.

De fiecare dată când Bulls trebuie să concureze cu cele mai bune echipe din ligă, dezamăgirea se instalează cel târziu după meci! În ciuda unui sezon bun, echipa alb-roșie nu reușește să ajungă la Olimpiada din NBA.

Chiar ieri, franciza din Illinois a primit din nou o bătaie cruntă din partea unei echipe de top – și ce bătaie a fost. În înfrângerea cu 98-126 în fața deținătoarei în exercițiu a titlului, Chicago a fost de-a dreptul surclasată.

Cel târziu în acest moment, fanii baschetului ar trebui să acorde o atenție deosebită. Recordul lui Bulls din meciurile de sezon împotriva uneia dintre primele trei echipe din ambele conferințe este un incredibil „0 la 16”, ceea ce îi lasă fără cuvinte chiar și pe analiștii sobri ca mine.

Înfrângerea cu Bucks ar fi putut fi o lovitură din care moralul lui Bulls s-ar putea să nu-și revină prea repede. Pentru că în această înfrângere au fost stabilite mai multe recorduri negative în același timp.

Echipa alb-roșie a permis cea mai mare rată de aruncări a adversarilor din acest sezon (61%), nu a produs pentru prima dată un singur fastbreak și a avut doar cinci puncte de la linia de libere până la începutul ultimului sfert – când campioana în exercițiu a încetinit vizibil.

Pe scurt, încrederea lui Bulls de a intra în playoff a fost complet verificată de campionii în exercițiu. Pelicanii, la rândul lor, nu pot decât să beneficieze de acest lucru în această seară!

Există de fapt mai multe motive pentru care cred că New Orleans va câștiga acasă. Mai ales că nu trebuie uitat că Zack LaVine și Lonzo Ball nu au fost pe parchet împotriva celor de la Bucks și probabil că vor lipsi și de această dată.

Cu toate acestea, LaVine este singurul dintre cei doi care a fost listat ca fiind „Day-to-Day” și ar putea încă să alunece în cinciul de start cu mult noroc. Dar, indiferent de asta: Pelicanii încă se luptă ei înșiși pentru playoff.

Chiar și înainte de introducerea turneului play-in, sezonul era deja încheiat pentru multe francize din jumătatea inferioară a clasamentului în acest moment. Dar echipa gazdă, cu un ochi în clasament, are toate motivele să meargă până la capăt.

Pelicanii trebuie să își apere cu toate forțele locul 10, pentru că atunci fac parte și ei din francizele pentru care sezonul continuă după 11 aprilie. Tendința este deja îndreptată în direcția corectă.

În timp ce Bulls a câștigat doar unul din ultimele cinci meciuri disputate în NBA, formația gazdă a câștigat două din ultimele trei, învingând chiar și pe Hawks, care a învins cu 117-112.

Cu toate acestea, șansele lui New Orleans ar fi mult mai bune dacă superstarul lor Brandon Ingram ar putea juca. Dar absența sa are și un avantaj pentru mulți, deoarece principalele case de pariuri oferă în acest moment cote extrem de interesante pentru Pelicans Bulls.

Personal, prevăd un meci 60-40 în favoarea echipei gazdă. Cu toate acestea, favoritismul caselor de pariuri față de Bulls îmi oferă un motiv bun pentru a paria pe un outsider.

O victorie a subevaluatei Pelicans este oferită la aproximativ 2.00 în bazarurile de pariuri de pe ambele maluri ale oceanului, în timp ce o victorie a presupusei echipe mai puternice din Illinois este oferită în prezent la 1.78.

Concluzie: Bulls au primit o bătaie de cap de la Bucks în ultimul meci. De fapt, în confruntarea cu campioana în exercițiu, alb-roșii au suferit una dintre cele mai grele frecții din actualul sezon.

Pierderile lui Zack Lavine și Lonzo Ball și-au lăsat în mod clar amprenta asupra vizitatorilor, chiar dacă recenta revenire a lui Anthony Caruso a stabilizat oarecum apărarea.

Cu toate acestea, cred că echipa gazdă este suficient de puternică pentru a profita de scorul mic al vizitatorilor. Mai ales că New Orleans a câștigat două din ultimele trei meciuri din NBA și chiar a reușit să învingă pe Hawks.

Pontul meu pentru Pelicans Bulls: Vince New Orleans!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.