Tenis Tips astăzi 24.03.2022 Program, Predicții și Pariuri

Home » Tenis Tips astăzi 24.03.2022 Program, Predicții și Pariuri

Tenis Tips astăzi – Meciuri astăzi 24.03.

O nouă zi, un nou noroc – la Mastersul de la Miami, totul se rezumă în continuare la a trece de turul 1 în meciurile de joi, la masculin și feminin. Din punct de vedere german, am primit deja lumină și umbră.

Femeile, însă, sunt deja cu un pas înainte, unele dintre ele duelându-se deja în turul 2. Angelique Kerber intră și ea astăzi în turneu, dar împotriva unei adversare extrem de dificile.

Cei care așteaptă apariția lui Alexander Zverev vor trebui să mai aștepte puțin, startul său a fost amânat până vineri. Dar unii dintre coechipierii săi trebuie să arate astăzi că se poate conta pe ei.

Primele meciuri vor începe după-amiaza și vor continua până noaptea. Dacă privim programul meciurilor din perspectiva orei de vară a Europei Centrale, nu avem absolut nimic de reproșat.

Tenis ponturi astăzi – 24.03.2022 previzualizare

Nu doar jucătorii germani fac ziua de joi mai interesantă. Între Sebastian Korda și Alejandro Davidovici Fokina se ridică chiar la început un meci în care ambii ar fi meritat să evolueze.

Atunci se va vedea de ce este capabil Jan-Lennard Struff. Adversarul său, Pedro Martinez, este favorit, așa că Struff va trebui să joace cel mai bun tenis al său pentru a trece în turul următor.

Daniel Altmaier este clasat cu 100 de poziții înaintea adversarului său J.J. Wolf și este încă ușor defavorizat! Într-un meci în care ambii jucători se află în mare formă, este posibil ca lucrurile să devină deosebit de aprinse.

Încă o dată, speranțele Germaniei se bazează pe Angelique Kerber în proba feminină de simplu. La început a avut un walk-through, dar acum trebuie să joace împotriva lui Naomi Osaka. Japoneza este favorită, dar și ea este puțin cam slabă în acest moment.

Marton Fucsovics și Marcos Giron sunt, conform caselor de pariuri, aproximativ la același nivel. Însă doar una dintre ele poate avansa, iar casele de pariuri mizează mai mult pe maghiară.

Tenis sfaturi astăzi difuzat: Unde sunt meciurile din 24.03.?

Unde pot urmări Miami Open? Postul de televiziune cu plată Sky este autorizat să transmită toate meciurile și nu duce lipsă de informații de fond, fie aici, fie prin intermediul SkyGo. Pentru femei, însă, trebuie să treceți la canalul global de streaming Tennis Channel, care este contra cost.

Tenis ponturi azi 24.03.: Sebastian Korda – Alejandro Davidovich Fokina (17:00)

Sebastian Korda vrea să își continue ascensiunea spre vârful lumii în acest an. Tânărul american nu a reușit să învingă vedete de top decât în turneele recente și aproape că l-a îngenuncheat pe Rafael Nadal la Indian Wells.

La aproape 1,80 m, el vrea să beneficieze din nou de serviciul său în turul 1 la Miami. Debutul său de anul trecut la Masters l-a dus până în sferturile de finală, unde a ratat la limită în fața lui Andrey Rublev.

De aceea, probabil, este favorit joi. Alejandro Davidovich Fokina, însă, nu trebuie subestimat. Spaniolul a fost la fel de convingător în ultimele săptămâni și, ca și Korda, a pierdut doar în fața unor vedete de top.

Va fi un duel al tinerelor vedete, când Korda, în vârstă de 21 de ani, o va întâlni pe Fokina, în vârstă de 22 de ani. Cu cote de la 1,40 la 3,00, casele de pariuri s-au poziționat surprinzător de clar. Poate un pic prea clar?

Sfatul nostru de expert: 2:1 Korda

Tenis ponturi azi 24.03.: Pedro Martinez vs Jan-Lennard Struff (17:20)

Va fi această călătorie în SUA un succes pentru Jan-Lennard Struff până la urmă? Ultimele câteva săptămâni cu siguranță nu au fost așa. La Indian Wells a cedat în turul 1 în fața lui John Millman, iar la Phoenix s-a terminat după primul meci cu Mats Moraing.

De fapt, nu a existat niciun turneu în acest an în care germanul să fi reușit să treacă de primul obstacol. Chiar și la Cupa Davis, a pierdut meciul de simplu împotriva brazilianului Thiago Monteiro, ceea ce, din fericire, nu a contat în cele din urmă.

Adversarul său, Pedro Martinez, se descurcă mult mai bine cu 2022. A luat titlul la Santiago de Chile, iar adversarii în fața cărora a pierdut în celelalte turnee au fost toți puternici.

De altfel, singurul duel direct a avut loc la US Open 2020. În primul tur, Struff s-a impus clar în trei seturi, un succes atât de clar joi ar fi surprinzător în rolul de outsider.

Sfatul nostru de expert: Peste 20,5 meciuri

Tenis ponturi azi 24.03: Daniel Altmaier – J.J. Wolf (17:20 h)

Așa că, în timp ce Struff nu a putut convinge cu adevărat, altcineva a intrat în joc. Daniel Altmaier vrea să își continue parcursul la Miami. Jucătorul de 23 de ani a ajuns până în finala de la Phoenix, pierzând la limită în fața lui Denis Kudla.

Altmaier atrăsese deja atenția la turneele anterioare și s-a remarcat prin rezultatele sale acerbe și strânse. Cu toate acestea: Este clar defavorizat în runda sa actuală.

Și asta în ciuda faptului că adversarul său, J.J. Wolf, se află mult în urma lui în clasamentul mondial. Americanul este, din păcate din punct de vedere german, și el în formă maximă. A trecut cu ușurință de calificările de la Miami.

La Phoenix, aproape că l-a întâlnit pe Altmaier, dar nu a reușit să-l învingă pe Denis Kudla, viitorul câștigător, cu puțin timp înainte. Chiar și Roberto Bautista Agut a avut mari probleme împotriva tânărului în urmă cu câteva săptămâni.

Sfatul nostru de expert: Victory Altmaier

Tenis ponturi azi 24.03.: Naomi Osaka – Angelique Kerber (18:20 Uhr)

Prima o plimbare și apoi marele duel, poate să iasă bine? Angelique Kerber este odihnită, dar o va înfrunta acum pe Naomi Osaka. Dar cu un record de 4:1, chiar o sperie asta?

Nemțoaica pornește în meci ca outsider, chiar dacă Osaka nu este chiar în cea mai bună formă. După multe accidentări, pauze și probleme psihologice, fostul număr 1 mondial a supraviețuit primului tur.

Însă victoria cu 6-3, 6-4 în fața lui Astra Sharma a arătat că este departe de a fi revenită la forma inițială. La Indian Wells, unde eșuase deja în turul 2, era vorba de revenirea ei după un Australian Open la fel de dezamăgitor.

De altfel, nici Kerber și nici Osaka nu au ajuns până acum într-o finală la Miami, ultimul duel direct dintre cele două fiind în urmă cu mai bine de trei ani.

Sfatul nostru de expert: Câștigă Osaka

Tenis ponturi azi 24.03.: Marton Fucsovics – Marcos Giron (19:50)

Numărul 55 se întâlnește cu numărul 52, pe cine ar trebui să favorizezi? Marton Fucsovics vrea să se bucure din nou, în sfârșit, după înfrângerile din primul tur de la Dubai și Indian Wells, dar nici cu Denis Shapovalov și Mackenzie Mcdonald nu a avut adversari ușori.

Runda a 3-a de anul trecut, la Miami, este cel mai bun rezultat al său de până acum, dar a primit și un walk-through chiar la început. Nu există nicio îndoială că Marcos Giron nu este un jucător care să treacă neobservat.

Americanul s-a arătat foarte puternic în Abierto, unde l-a învins pe Pablo Carreno Busta și nu a fost complet lipsit de șanse nici în fața lui Stefanos Tsitsipas. Cu toate acestea, a fost eliminat direct împotriva lui Lorenzo Musetti la Indian Wells.

Cei doi adversari nu s-au mai întâlnit niciodată, iar casele de pariuri îl au pe maghiar ușor în față. De altfel, Giron a supraviețuit în primul tur de la Miami în fața numărului 53 mondial în 2021. Fucsovics se află acum pe locul 55, este acesta un semn bun?

Sfatul nostru de expert: Win Fucsovics

Tenis ponturi diseară 25.03: Anett Kontaveit – Ann Li (01:00)

În această seară, un „roller coaster rider” de primă clasă intră în acțiune în turneu cu Anett Kontaveit. Un loc în finala de la Doha, o eliminare în turul doi la Indian Wells – ce parte a numărului 7 mondial vom vedea în duelul cu Ann Li?

Casele de pariuri sunt unanime: estonianul este marele favorit cu o cotă de aproximativ 1,20. Un duel cu americanca din SUA este un teritoriu nou, dar o privire în clasamentul WTA ne arată clar poziția de start.

Ca număr 65, Li Na este cu 58 de poziții mai jos decât Kontaveit. Prin urmare, predicția noastră este clară.

Sfatul nostru de expert: Victorie Kontaveit 2:0

Tenis ponturi diseară 25.03: Federico Delbonis – Andy Murray (01:00)

În proba de simplu masculin, Federico Delbonis și Andy Murray se luptă în sesiunea de noapte. Dacă este adevărat că nu mai ai nevoie de atât de mult somn atunci când îmbătrânești, atunci ne putem aștepta la un meci interesant. Duelul va fi un meci pentru cei peste 30 de ani, deoarece Delbonis are 31 de ani, Murray fiind cu trei ani mai în vârstă.

Italianul se află cu aproape 50 de locuri înaintea britanicului în clasamentul ATP, dar locul 85 este destul de impresionant datorită istoricului său de accidentări și reveniri.
La urma urmei, Murray era deja în afara top 200 și aproape de a-și încheia cariera. În Miami, el este în combinație datorită unui wildcard.

Cu toate acestea, ea este clar defavorizată în fața lui Iga Swiatek la 4,20 la 1,15. Poloneza, cu 16 ani mai tânără decât adversara sa, a ajuns, de asemenea, în primul sfert de finală la AO. De aceea a câștigat Openul Franței în 2020.

Ar trebui menționat, totuși, că Delbonis se află pe locul 38 în lume. Cu toate acestea, ultima dată a pierdut categoric în fața lui Nick Kyrgios în urmă cu două săptămâni.

Delbonis a câștigat singura sa întâlnire cu Murray, în urmă cu șase ani, la o diferență strânsă de 6:4, 6:7 și 7:6.

36 de meciuri, un meci la fel de lung cu siguranță nu este de așteptat. În condițiile în care Delbonis are o serie de 13 meciuri fără victorie pe terenuri dure în aer liber, iar Murray a pierdut doar unul din cele șapte meciuri din primul tur din acest an, nu ar trebui să existe nicio îndoială că britanicul va progresa rapid.

Sfatul nostru de expert: Sub 20.5 meciuri

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.