Osaka – Kerber Pont de tenis Miami Open 24.03.2022

Home » Osaka – Kerber Pont de tenis Miami Open 24.03.2022

Miami Masters in Miami, turul 2, joi, 24.03.2022

Tenisul feminin este cu susul în jos, chiar dacă Miami Open abia a început! După ce Ashleigh Barty, numărul unu mondial, și-a anunțat sfârșitul carierei, în curând va exista o nouă regină.

După 2019 și 2021, australianul nu va mai sărbători un Grand Slam. Dar printre principalii favoriți se numără și un fost număr unu care acum vrea să o învingă pe speranța germană. Citește în pontul meu pentru Osaka Kerber de ce fiecare rezultat al meciului pare să fie deschis și de ce cred că cotele caselor de pariuri sunt un pic prea clare!

Iga Swiatek, Simona Halep, Naomi Osaka – dacă dăm crezare caselor de pariuri, jucătoarea japoneză este o forță de luat în seamă la Miami. Oricine o urmărește pe Naomi Osaka de ani de zile știe, desigur, că aceasta a trecut recent printr-o fază extrem de dificilă.

Probleme psihologice, pauze mai lungi, iar cel mai recent o mică cădere emoțională la Indian Wells, fostul număr unu mondial nu este preocupat doar de chestiuni sportive în acest moment. Performanțele sale trebuie evaluate în consecință.

La Indian Wells, ea eșuase deja în turul 2 împotriva Veronikăi Kudermetova, pierzând chiar primul set cu 0-6. După eliminarea dezamăgitoare de la Australian Open în turul 3, nici pauza mai lungă nu a ajutat prea mult.

În Miami nu i s-a servit un walk-through, ci a trebuit să joace direct cu Astra Sharma. La 6-3, 6-4, a avut totul sub control, dar a beneficiat și de slăbiciunea adversarei sale. A transformat două din unsprezece șanse de break, e mai bine așa.

Cele două s-au întâlnit de cinci ori, doar o singură dată s-a bucurat Osaka! A câștigat prima și singura dată la US Open 2017, așa că de atunci a cedat patru la rând. Trebuie adăugat, însă, că cel mai recent meci a avut loc la WTA Finals 2018, cu mult timp în urmă.

Prin urmare, Angelique Kerber nu va fi prea deranjată de faptul că șansele ei urcă la 3.00. S-a bucurat de o plimbare, atacând doar în repriza a doua. Mastersul de la Miami nu este unul dintre turneele sale preferate, ea a ajuns doar o singură dată în semifinale aici.

La Indian Wells, jucătoarea din Kiel a fost destul de convingătoare, chiar dacă a pierdut la limită în fața lui Iga Swiatek (6-4, 2-6, 3-6) în optimi. Cu toate acestea, ea nu va fi reușit să treacă complet peste înfrângerea jenantă suferită în primul tur la Australian Open în fața Kaiei Kanepi.

Performanțele ei s-au îmbunătățit constant de atunci, dar cu pași mici. La Indian Wells, primul ei serviciu a fost deosebit de instabil, iar împotriva lui Swiatek a câștigat doar 48% din puncte.

De altfel, primele patru dueluri dintre Kerber și Osaka s-au încheiat fără probleme în două seturi, doar cel mai recent a fost unul dificil pentru nemțoaică, 6-4, 5-7, 6-4. Vom vedea joi un alt meci mai lung?

Pontul meu pentru Osaka Kerber

W

Sunt puțin surprinsă că casele de pariuri au favorizat-o clar pe Naomi Osaka. Șansele sunt mici, chiar dacă jucătorul japonez cară cu ceva probleme și nu pare deloc în formă.

În plus, ea o conduce pe Osaka cu 4-1, așa că nu-mi pot imagina un meci rapid, motiv pentru care pariez:

Vezi mai mult de 19.5 jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.