McDonald – Koepfer Sfat tenis Miami Open 2022

Home » McDonald – Koepfer Sfat tenis Miami Open 2022

ATP Masters de la Miami, turul 1, Miercuri, 23.03.2022

Miami visează la un câștigător american la celebrul Masters – o dorință realistă? După ce Taylor Fritz a cucerit titlul de la Indian Wells, așteptările spectatorilor sunt mari.

Mackenzie McDonald nu este, fără îndoială, una dintre jucătoarele așteptate în top, dar eroul local vrea totuși să surprindă. Din punct de vedere german, însă, acest lucru nu ar fi tocmai de dorit. Citiți sfatul meu despre McDonald Koepfer pentru a afla cine va fi câștigătorul în final

În urmă cu un an, fanii tenisului așteptau în zadar ca cele mai mari nume să se califice în finala de la Miami. Cu Hubert Hurkacz și Jannik Sinner, două mari senzații au ajuns în final.

Cine va fi în fruntea clasamentului în 2022? Poate că Mckanzie McDonald este doar unul dintre outsideri, dar în ultimele săptămâni a arătat de ce locul 54 în clasamentul mondial nu ar trebui să fie un capăt de drum.

La Indian Wells, l-a învins pe Marton Fucsovics, iar mai târziu a pierdut în fața minune Carlos Alcaraz. Anterior, la Dubai, se impusese în două seturi în fața lui Aslan Karatsev și Filip Krajinovic. A luat un set de la Andrey Rublev, dar a fost eliminat tot în sferturile de finală

Cu o înălțime de doar 1,78 m, McDonald se află la a treia participare pe tabloul principal al Mastersului de la Miami, trecând de două ori de turul 1. În 2019 a fost învins de Stefanos Tsitsipas, apoi în urmă cu un an de John Isner.

Cu alte cuvinte, împotriva unor jucători care sunt clar peste clasa lui Dominik Koepfer. McDonald și Koepfer nu s-au întâlnit încă într-un meci de pe tabloul principal, așa că vom avea parte de o adevărată premieră miercuri

Dominik Koepfer a plecat acasă fără victorie în urmă cu un an, când a pierdut în două seturi în fața francezului Hugo Gaston. Și asta în ciuda faptului că nu era nici măcar în top 150 la acea vreme.

Pentru jucătorul în vârstă de 27 de ani, Miami Open va fi doar al patrulea turneu din 2022. La Australian Open, a avut o prestație atractivă când a pierdut cu 4-6, 3-6, 5-7 în fața lui Reilly Opelka în turul 2.

În urmă cu câteva săptămâni, la Indian Wells, ar fi putut avansa un tur sau două cu adversari ceva mai ușori. Benoit Paire a fost învins cu 2-6, 7-5, 6-4, iar în fața lui Andrey Rublev, germanul a pierdut lupta grea cu 5-7, 4-6.

Dacă poate repeta această performanță împotriva lui Mackenzie McDonald, ceva este posibil. Poate că îl va ajuta pe numărul 64 mondial faptul că de data aceasta nu va trebui să compenseze dezavantajul de mărime adesea existent, el însuși fiind unul dintre jucătorii mai mici, la 1,80 m.

Mi McDonald Koepfer Tip

Deși Dominik Koepfer a avut performanțe destul de pozitive în acest an, el nu a putut câștiga suficiente meciuri strânse în cele din urmă. La Miami, el trebuie acum să se confrunte direct cu un adversar puternic.

Prin urmare, îmi imaginez că cei doi vor avea un schimb de lovituri strâns și prelungit și, de aceea, pariez:

Vezi mai mult de 22,5 jocuri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.