Houston Rockets – Los Angeles Lakers Pont, pronosticuri și cote NBA 10.03.2022

Home » Houston Rockets – Los Angeles Lakers Pont, pronosticuri și cote NBA 10.03.2022

NBA 2021/22 joi, 10.03.2022

Houston Rockets vs Los Angeles Lakers? Instinctiv, mulți fani ai baschetului ar atribui victoria galben-violeților în această pereche pe biletul de pariuri. Dar cu acest sfat din NBA, merită să te uiți puțin mai atent.

Desigur, texanii sunt una dintre cele mai slabe echipe care nu au văzut teren în ultimele săptămâni. Cu toate acestea, în pontul meu Rockets Lakers, am încredere că echipa gazdă va fi de partea câștigătoare în această seară, pentru prima dată, și pe bună dreptate…

Meciul cu Lakers va fi unul foarte special pentru Dennis Schröder. Anul trecut, germanul a jucat tot la galbenii de la Lila, dar s-a pierdut în pokerul salarial și a ajuns la Boston Celtics la începutul sezonului.

În urmă cu câteva săptămâni, a fost trimis la Houston, presupusa „Greuther Fürth din NBA”. Dar ceea ce a fost un punct slab al carierei sale pentru tânărul originar din Braunschweig s-a dovedit a fi o lovitură de noroc absolută pentru texani.

Într-adevăr, Rockets au fost nevoiți să le ofere celor de la C’s câteva talente promițătoare precum Bruno Fernando și Enes Freedom pentru acest schimb, dar structura de joc a roș-albilor a beneficiat enorm de această decizie.

În timp ce Houston rămâne în mod clar o echipă care nu va adulmeca aerul de playoff sau nu va face o mare senzație în viitor. Cu toate acestea, i-am ales în mod deliberat pentru meciul de astăzi dintre Rockets și Lakers.

Texanii au o echipă tânără și promițătoare, care este ajutată enorm de Dennis Schröder în pregătirea meciului – chiar dacă nu au câștigat decât unul din ultimele paisprezece meciuri din NBA.

Dar cele mai multe dintre aceste înfrângeri au avut loc înainte ca germanul să fie tranzacționat. Împotriva acestor Lakers care se dau de ceasul morții, am și eu toată încrederea în echipa gazdă, chiar dacă casele de pariuri germane nu par să vrea să știe de asta.

The Lakers sunt o umbră a ceea ce au fost în ochii mei și sunt ținute în viață doar de un LeBron James excepțional. Dar nici măcar el nu i-a putut împiedica pe galben-violeți să piardă până acum cinci din ultimele șase meciuri.

Russell Westbrook, între timp, va fi probabil indisponibil până la finalul sezonului, cu multe resentimente revărsate de la fani, pe care le-a făcut publice recent. De asemenea, este puțin probabil ca Anthony Davis să revină prea curând.

În consecință, presupun de fapt că Rockets ar putea în cele din urmă să se impună în fața unui cinci de start al californienilor care este serios slăbit de înlocuiri. Avantajul terenului propriu nu va juca cu siguranță un rol secundar aici.

The Lakers au pierdut fiecare din ultimele opt meciuri disputate în deplasare în NBA și sunt în declin. Deși galben-violeții au câștigat fiecare dintre cele trei meciuri împotriva texanilor din acest sezon, este important să adăugăm ceva în acest moment.

Pe de o parte, Los Angeles nu a reușit să câștige niciunul dintre aceste trei meciuri la o diferență mai mare de zece puncte, iar pe de altă parte, două (sau uneori chiar toate cele trei) dintre superstarurile vizitatorilor au fost întotdeauna pe teren.

Asta înseamnă LeBron James, Anthony Davis și Russell Westbrook. Cu toate acestea, am aflat că doi dintre acești jucători cheie sunt indisponibili, în timp ce Dennis Schröder va îmbrăca pentru prima dată culorile alb-roșu în acest cuplaj.

Aștept o nouă performanță puternică din partea lui LeBron James dincolo de 30 de puncte. Bineînțeles, orice este posibil pentru The King, dar este puțin probabil ca el să scoată 56 de puncte din pălărie, așa cum a făcut recent împotriva celor de la Warriors.

Concluzie: În mod normal, nu m-aș gândi la o posibilă victorie a texanilor în această pereche. Cu toate acestea, câțiva factori favorabili se intersectează în această seară!

În primul rând, Dennis Schröder, recent transferat la Houston, reprezintă un upgrade ofensiv fără precedent, iar acesta ar putea excela în meciul împotriva fostului său angajator.

Mai mult, Los Angeles nu a câștigat niciuna dintre cele trei victorii obținute în fața lui Rockets în acest sezon la mai mult de zece puncte. Mai mult, în toate aceste meciuri, LeBron James nu a fost niciodată pe cont propriu așa cum este în această seară.

În consecință, în pontul meu Rockets Lakers mă aștept la o victorie surpriză a gazdelor!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.