Djokovic – Khachanov Pont de tenis Dubai 2022

Home » Djokovic – Khachanov Pont de tenis Dubai 2022

ATP Turneul de la Dubai, optimi de finală, Miercuri, 23.02.2022

Dubai sau Mexic? Deși mulți își pun această întrebare doar atunci când vine vorba de alegerea următoarei vacanțe, aceasta este dilema actuală cu care se confruntă fanii tenisului. Ambele turnee sunt extrem de importante.

Pentru mulți, privirea lor va fi îndreptată mai mult spre deșert, pentru că acolo va servi Novak Djokovic pentru prima dată în 2022. Debutul său a fost deja un succes, dar se va ridica la înălțimea rolului de favorit în fața vicecampionului olimpic? Află în pontul meu Djokovic Khachanov.

Timp de câteva săptămâni a fost în centrul atenției fără să fi servit măcar o dată – Novak Djokovic a trăit probabil cel mai ciudat Open al Australiei din lunga sa carieră. Din cauza lipsei vaccinului Corona, în cele din urmă nu i s-a permis să concureze.

În timp ce Rafael Nadal a triumfat și l-a depășit pe Djoker cu titlul de Grand Slam cu numărul 21, acesta din urmă a trebuit să aștepte ca turneele să îi acorde intrarea. Acum i se permite să concureze în Dubai și, bineînțeles, vrea să fie în top.

El a servit deja aici de unsprezece ori și a câștigat titlul de cinci ori. Ultima dată când a concurat în 2020, a cedat un singur set și l-a învins fără probleme pe Stefanos Tsitsipas la final. Acest turneu a avut ceva special.

În sferturile de finală l-a întâlnit pe un anume Karen Khachanov, pe care îl înfruntă și acum, cu doar un tur mai devreme. Rusul este ceva de genul adversarului său preferat, deși un Novak Djokovic are mai multe, desigur.

Toate cele cinci dueluri, pe zgură, iarbă sau hard, nu numai că au fost câștigate de sârb, dar au arătat cât de lipsit de șanse a fost Khachanov. Nu a câștigat niciun set, nici măcar un tiebreak împotriva numărului 1 mondial.

De la înfrângerea din semifinala ATP Finals de la Torino, din noiembrie, Djokovic nu a mai jucat niciun meci, dar debutul său la Dubai a fost destul de decent. El s-a impus cu 6-3, 6-3 în fața lui Lorenzo Musetti.

A fost norocos că italianul nu a folosit niciuna dintre cele șapte șanse de break pe care le-a avut. Cu un procentaj de 62% de reușite la primul serviciu, este clar unde mai are de îmbunătățit.

Rusul va ști că întreaga lume îi urmărește meciul, și nu atât de mult datorită performanțelor sale. Jucătorul de 25 de ani a avut performanțe decente în acest an, dar victoriile împotriva celor mari încă lipsesc.

La Melbourne a pierdut în patru seturi în fața lui Rafael Nadal în turul 3, iar puțin mai târziu, la Rotterdam, a pierdut la limită în fața lui Cameron Norrie. La Qatar Open a reușit să-l învingă pe Marin Cilic, dar a trebuit să joace apoi cu Roberto Bautista Agut.

6-2, 3-6, 5-7, în ciuda unui start bun, Khachanov a pierdut în semifinale. Acest lucru s-a datorat și faptului că a reușit să convertească doar două din cele douăsprezece mingi de break, ceea ce i-a convenit cu siguranță lui Djokovic. Pe de altă parte, primul serviciu al rusoaicei de 1,98 m înălțime a fost mai reușit.

Văd cinci participări la Dubai Open pentru Khachanov, dar, desigur, nu a avut la fel de mult succes ca viitorul său adversar. Abia în 2020 a reușit să ajungă în sferturile de finală, iar noi știm deja cine a fost responsabil pentru eliminarea sa aici.

În 2021, Khachanov eșuase deja în optimi de finală în fața lui Jeremy Chardy. Companiile de pariuri nu se așteaptă la o victorie nici miercuri, iar unele dintre cote se apropie de 6.00.

Pontul meu Djokovic Khachanov

Săptămâni fără antrenament la meciuri, dar ținta tuturor criticilor și a presei – cum poate trece asta peste un Novak Djokovic? Dacă cineva poate ignora astfel de lucruri, probabil că el este acela, cel puțin așa a părut în fața lui Lorenzo Musetti.

A existat un potențial de îmbunătățire, dar perspectiva celui de-al șaselea titlu de la Dubai îl motivează pe sârb. Karen Khachanov s-a impus cu greu, 6-3, 7-6, 7-5 în fața lui Alex de Minaur, a avut mult mai multe probleme

Rusul este unul dintre adversarii preferați ai lui Djokovic din toate timpurile. Nu a pierdut niciun set și a evitat chiar și un tiebreak. Bineînțeles, asta îmi lasă doar următorul sfat:

Djokovic îl învinge din nou direct pe Khachanov!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.