Altmaier – Norrie Tenis Tip Acapulco 2022

Home » Altmaier – Norrie Tenis Tip Acapulco 2022

ATP Turneul de la Acapulco, turul I, miercuri, 23.02.2022

Lumea tenisului este un pic divizată în acest moment, deoarece în timp ce o jumătate dintre bărbați și-au instalat corturile în Dubai, cealaltă își joacă meciurile sub soarele mexican. O serie de vedete germane concurează, de asemenea, la Acapulco.

În timp ce Alexander Zverev vrea să își apere titlul din 2021, Daniel Altmaier era deja fericit că a reușit să stăpânească calificarea. Aflați dacă jucătorul de 23 de ani poate acum să se descurce și împotriva unui jucător de top în pontul meu Altmaier Norrie!

Numărul 84 în clasamentul mondial? Obiectivul minim al lui Daniel Altmaier pentru anul de tenis 2022 va fi, fără îndoială, să își mențină cel puțin această poziție. El a demonstrat deja că are ceea ce îi trebuie la Australian Open.

Deși a fost eliminat în primul tur, oricine reușește să îl forțeze pe Alexander Zverev în două tie-break-uri are cu siguranță un mare potențial. După prestația respectabilă din Down Under, Altmaier a reușit să își confirme abilitățile.

La Dallas și Delray, a început în forță împotriva lui Andreas Seppi și, respectiv, Jack Sock, dar nu și-a menținut nivelul – și a pierdut de două ori cu 1:2 seturi. Nu a atins încă consistența marilor jucători, iar primul său serviciu mai are nevoie de îmbunătățiri.

Acum, germanul concurează la Acapulco pentru a doua oară în cariera sa și a trecut de calificări pentru prima dată în 2022. Cu toate acestea, acest lucru nu a venit fără emoții. În primul rând, Ernesto Escobedo a fost învins cu 6-2, 3-6, 6-1.

După aceasta, Altmaier s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-2 în fața lui Denis Kudla. La fel de fericit ca și el pentru calificarea reușită: a fost cap de serie pe poziția 1, așa că era de așteptat să se impună pe acest teren.

Acum îl întâlnește pentru prima dată pe Cameron Norrie, iar casele de pariuri nu cred că are prea multe șanse. La Betano, cota rămâne puțin sub 5.00, deoarece adversarul său este un jucător de top.

Desigur, britanicul ar putea să se salveze de calificare, la urma urmei, el este numărul 6 dintre toți participanții. El nu ar trebui să fie nemulțumit de faptul că acum se ajunge la un meci împotriva lui Daniel Altmaier.

Tragerea la sorți îi oferise de fapt un meci împotriva prodigioasei spaniole Carlos Alcaraz, dar cum acesta din urmă a sărbătorit abia duminică un titlu la Rio de Janeiro, a renunțat, în mod normal, la participarea sa în Mexic.

Poate Norrie să se distanțeze încă o dată de începutul de an mai puțin reușit? La Australian Open s-a încheiat imediat cu un 3-6, 0-6, 4-6 în fața lui Sebastian Korda, lucru la care puțini se așteptau.

Curba sa de formă, însă, a urcat abrupt după aceea. La Rotterdam, i-a învins în două seturi pe Ugo Humbert și Karen Khachanov, apoi a pierdut la limită în fața lui Felix Auger-Aliassime.

La Delray, britanicul a fost învingător în cele din urmă. I-a învins pe Oscar Otte și Tommy Paul, și-a luat revanșa pentru înfrângerea suferită în fața lui Sebastian Korda și a câștigat finala cu 7-6, 7-6 în fața lui Reilly Opelka.

În această finală, randamentul său la puncte a fost de peste 90% pe primul serviciu, o valoare pe care Daniel Altmaier nu o atinge aproape niciodată. Nu e de mirare, așadar, că o victorie a britanicului marți ajunge doar la 1,20.

Dar cu siguranță știe cum e să fii eliminat împotriva jucătorilor germani la Acapulco. Anul trecut nu a reușit să-l învingă pe Dominik Koepfer în sferturi, iar în 2019 Alexander Zverev l-a eliminat în semifinale

Sfatul meu Norrie Altmaier

Daniel Altmaier chiar are vreo șansă în fața acestui Cameron Norrie? La Australian Open, probabil că aș fi răspuns „da” la această întrebare, pentru că aici britanicul nu a fost deloc într-o dispoziție bună.

Dar în ultimele săptămâni s-a îmbunătățit foarte mult și a învins mulți jucători puternici. Forma lui Altmaier nu este rea, dar pentru a ține pasul cu Norrie, va fi nevoie de mai mult decât de performanțe solide.

De aceea, nu cred că poate surprinde cu adevărat marți și pariez:

Norrie câștigă categoric împotriva lui Altmaier!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.