Bochum – Bayern Sfat, pronosticuri și cote – 12.02.2022 Bundesliga

Home » Bochum – Bayern Sfat, pronosticuri și cote – 12.02.2022 Bundesliga

VfL Bochum vs. Bayern Munchen

Pentru cea de-a 22-a zi de meci din Bundesliga, există un punct de atracție special pentru fanii lui VfL Bochum. Alb-albaștrii primesc sâmbătă, de la ora 15:30, pe Vonovia-Ruhrstadion, pe marea FC Bayern și vor să-și folosească forța de acasă pentru a da peste cap favoriții. Cu toate acestea, cei de la Munchen sunt din nou într-o formă excepțională și nu au nicio intenție de a se împiedica la Bochum. Pronosticul nostru pentru această partidă interesantă se regăsește în următorul pont Bochum vs Bayern.

Promovata din Bochum a făcut un sezon solid până acum și se află pe locul 11 în clasament, cu 25 de puncte din 21 de meciuri. Cu toate acestea, VfL este departe de a fi scăpat de probleme, deoarece de la sfârșitul săptămânii trecute locul de retrogradare este la doar trei puncte distanță, iar tensiunea în lupta pentru retrogradare se apropie de final. Bayern, în schimb, a reușit să-și mărească avansul în fruntea clasamentului la nouă puncte în ultima zi de campionat, iar campioana en-titre a adunat deja un total de 52 de puncte.

Bochum – Bayern Info

– Data & Ora: 12.02.2022, la ora 15:30.
– Locul de desfășurare: Vonovia-Ruhrstadion (Bochum)
– Competiție: Bundesliga, etapa a 22-a
– Televiziune: Sky

Bochum Formular &; Balance Check

VfL Bochum poate fi destul de mulțumită de sezonul de până acum, dar nu trebuie să se culce pe lauri. Zona de retrogradare este încă periculos de aproape, iar împotriva lui Bayern, desigur, punctele sunt rareori de așteptat. Din primele patru meciuri de campionat din noul an, Bochum a câștigat doar primul meci cu Wolfsburg și de atunci nu a mai reușit să înregistreze nicio victorie. Vinerea trecută, VfL a reușit totuși să smulgă un punct pe terenul rivalei directe Hertha BSC, după o primă repriză slabă, Polter egalând golul lui Belfodil pentru un scor final de 1-1.

Losilla și Leii se întorc – Polter sau Locadia?

Cel puțin antrenorul Thomas Reis va putea apela din nou la toți titularii săi împotriva lui Bayern (cu excepția lui Simon Zoller). Căpitanul și eternul favorit Anthony Losilla a revenit și va fi și mai necesar împotriva lui Bayern decât a fost deja. Eduard Löwen a revenit, de asemenea, la antrenamentele echipei după infecția cu Covidiu. De asemenea, Reis are de asemenea de unde alege între Sebastian Polter și noul venit în iarnă Jurgen Locadia. Olandezul este mai puternic din punct de vedere tehnic, dar Polter ar putea fi cea mai bună alegere împotriva lui Bayern, cu fizicul său și capacitatea de a reține mingile lungi.

Bochum fapte &; analiză
– Locul 10 în Bundesliga
– Ultima dată a jucat 1:1 la Hertha BSC
– Fără victorie de 3 meciuri în campionat

Bayern formular & verificarea soldului

FC Bayern este din nou într-o formă absolut captivantă și domină în mare parte competiția în voie. Echipa din Munchen a câștigat zece din ultimele unsprezece meciuri competiționale, doar înfrângerea din meciul de debut din turul doi cu Gladbach scăzând din recordul perfect. Cu toate acestea, campioana en-titre a răspuns cu trei victorii consecutive în campionat. În ultima zi de campionat, s-a înregistrat o victorie cu 3:2 în meciul de top cu RB Leipzig. Müller, Lewandowski și un autogol al lui Gvardiol au adus următoarele trei puncte pentru Bayern, Silva și Nkunku au marcat de partea cealaltă.

FCB fără Neuer deocamdată

W

După anunțata plecare a lui Niklas Süle (liber la expirarea contractului din vară) la BVB, campionii în serie au anunțat în cursul săptămânii următoarea veste proastă. Manuel Neuer a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi și va fi indisponibil câteva săptămâni. Miercuri, a existat și o suspiciune de coroană nefavorabilă cu înlocuitorul Sven Ulreich, care, însă, nu a putut fi confirmată. Dacă ar fi fost și el exclus, cel de-al treilea portar, Christian Früchtl, ar fi fost probabil lăsat să își sărbătorească pe neașteptate debutul în Bundesliga.

Bayern fapte & analiză
– În fruntea Bundesliga
– Ultima victorie: 3:2 cu Leipzig
– 10 victorii în ultimele 11 meciuri competitive, cele mai recente 3 triumfuri consecutive în Bundesliga

Ligătorie preconizată – ultima actualizare la 10 februarie 2022


La Bochum ni-l putem imagina pe Polter ca jucător de țintă în atac, flancat de rapizi Asano și Holtmann. Osterhage, care este puternic în alergare, are șanse mari să fie titular în fața celor de la Munchen, mai ales că Löwen s-ar putea să nu fie încă pe deplin apt din nou. Stafylidis, Pantovic și Locadia sunt alte opțiuni. La Bayern, a apărut recent un prim unsprezece foarte ofensiv într-un 3-4-3, în care doar Upamecano este o alternativă la Süle. Neuer, Davies, Goretzka și Musiala sunt out.

Bochum – Bayern comparație directă & statistici

Înfruntarea dintre VfL Bochum și FC Bayern s-a disputat până acum de 77 de ori, dintre care 69 în Bundesliga. Bavarezii sunt clar în frunte și au câștigat 51 de meciuri până acum. Bochum a câștigat doar 10 meciuri, dintre care 16 s-au încheiat la egalitate. Ultimele șapte confruntări au fost câștigate de campioana en-titre, ultima victorie a lui VfL împotriva Munchenului fiind înregistrată în 2004.

– Numărul mediu de goluri marcate atunci când se întâlnesc VfL Bochum și Bayern Munchen este de 4,4.
– Numărul mediu de goluri marcate în prima repriză în meciurile dintre VfL Bochum și Bayern Munchen este de 2.
– Cel mai des întâlnit rezultat între VfL Bochum și Bayern Munchen este 1-3. 6 meciuri s-au încheiat astfel.
– Ultima victorie pe teren propriu a lui VfL Bochum împotriva lui Bayern Munchen datează din 2004.
– Prima manșă s-a încheiat cu 7-0 pentru Bayern Munchen.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.