Nuggets – Nets Sfat, pronosticuri și cote NBA 06.02.2022

Home » Nuggets – Nets Sfat, pronosticuri și cote NBA 06.02.2022

NBA 2021/22 duminică, 06.02.2022

Suntem martorii prăbușirii celor trei mari și mult lăudate Big Three din New York? De fapt, acest spectacol neatractiv la ora actuală ar putea fi prelungit cu încă un capitol în revanșa dintre Denver Nuggets și Brooklyn Nets.

Spiritul de echipă este în prezent scris cu litere mici pentru oaspeți. Ceea ce este capitalizat în schimb sunt leziunile. O victorie a lui Denver pare însă inevitabilă și vă explicăm de ce în pontul nostru Nuggets Nets!

Incredibil ce se întâmplă în Big Apple în acest moment. Și anume, asistăm la destrămarea uneia dintre cele mai bune echipe din toate timpurile, înainte de a începe cu adevărat marea lor ascensiune. Dar, pe de altă parte, potențialul uriaș al lui Nets a existat doar pe hârtie.

Brooklyn a pierdut aseară al șaptelea meci la rând în fața celor de la Utah Jazz, care, după cum știm cu toții, sunt în cel mai bun caz 80% fără Rudy Gobert. De neconceput pentru o echipă care la începutul sezonului era încă considerată de diverse case de pariuri drept principala favorită la câștigarea trofeului.

Totuși, această evoluție negativă nu ar trebui să fie o surpriză. Căci Durant este out, în timp ce Irving, care nu se vaccinează, a ratat un număr enorm de meciuri. Al treilea din lot, James Harden, ar putea chiar să refuze să lucreze!

Bărbosul nu a fost din nou pe parchet în înfrângerea cu Jazz. Oficial, fundașul a invocat o accidentare, dar fanii înrăiți ai NBA își vor aminti inevitabil de perioada petrecută cu Rockets.

Atunci, Harden le-a spus clar și fără echivoc oficialilor texanilor, cu puțin timp înainte de termenul limită de tranzacționare, că vrea să schimbe prin faptul că nu vrea să joace. Și, într-adevăr, un posibil Monstertrade la Sixers pare să fie în cărți și de această dată, coincidență?

În orice caz, starea de spirit de la New York pare să fi atins un nou minim. Unitatea de echipă de la începutul sezonului a dispărut de mult din echipa alb-negrilor.

Nuggets pot profita acum de toată această dezbinarea. Mai ales că au reușit deja o victorie în fața celor de la Brooklyn în urmă cu puțin mai puțin de o săptămână – și asta în ciuda faptului că în acea seară, cel puțin, în cinciul de start al alb-negrilor din acea seară se aflau încă Harden și Aldridge.

Ambii jucători vor lipsi însă în meciul revanșă, motiv pentru care numărul trei va trebui să pornească din nou de la zero în postura de centru pentru newyorkezi. De altfel, acest lucru va duce la cea mai mare nepotrivire din meciul următor.

Nikola Jokic, superstarul din NBA, va trebui să se confrunte doar cu Nicolas Claxton la poziția cinci. Cu toate acestea, talentatul jucător de 22 de ani este doar un jucător de bancă și probabil că va avea mari probleme încă de la început pentru a se apăra cu succes în fața unui asemenea gigant.

De altfel, să nu uităm că jucătorii de la Nets, Nicolas Claxton și Kessler Edwards, au combinat pentru 0 puncte împotriva celor de la Jazz. O prestație complet indiscretă – chiar și pentru doi jucători de pe bancă.

La rândul lor, cei de la Nuggets au pierdut trei meciuri la rând, dar sunt totuși optimist că nodul se va rupe în această seară. Denver este convingător ca și colectiv și a reușit să învingă un cinci de start mai bun al lui Nets în urmă cu doar câteva zile.

În plus, New York a pierdut deja cinci meciuri la rând în deplasare. În patru dintre aceste înfrângeri, deficitul a fost întotdeauna de zece sau mai multe puncte. Negrii și albii au văzut cu siguranță vremuri mai bune.

În consecință, echipa gazdă intră în cursă cu o cotă de aproximativ 1.50 pentru victorie.

Dacă dezavantajele lui Claxton în duelul direct cu Nikola Jokic nu sunt suficient de mari pentru a-i împiedica pe Nets să câștige, aceleași piețe de pariuri oferă o cotă de aproximativ 2.70 pentru acest lucru!

Concluzie: Nuggets nu au fost deloc remarcabile în ultima vreme, dar nu se poate nega faptul că lasă o impresie generală mai bună. Mai ales că în urmă cu o săptămână au reușit să învingă pe Nets într-o formație mai puternică.

Între timp, pentru newyorkezi, întreaga echipă se prăbușește. A șaptea înfrângere la rând și prestația subterană a unor jucători de pe bancă dau o imagine asupra situației actuale a alb-negrilor.

Doar el știe dacă James Harden este într-adevăr accidentat. Dar, indiferent de asta, oaspeții sunt deja destul de slăbiți așa cum sunt. Pentru că al treilea centru, Nicolas Claxton, va avea cu greu o șansă în duelul cu Nikola Jokic!

Sfatul meu pentru Nuggets Nets: Win Denver!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.