Suns – Nets Sfat, pronosticuri și cote NBA 02.02.2022

Home » Suns – Nets Sfat, pronosticuri și cote NBA 02.02.2022

NBA 2021/22 miercuri, 02.02.2021

Cu ponturile de astăzi din NBA, un meci de acest calibru nu putea lipsi! Phoenix Suns primește vizita celor de la Brooklyn Nets! Două echipe care au tot ce le trebuie pentru a juca una împotriva celeilalte în finala NBA.

Cu toate acestea, newyorkezii ar trebui să fie în formă maximă pentru a face acest lucru. Dar, după cum rezumă pontul meu Suns Nets, se pare că Zeița Fortuna are alte planuri. Pentru oaspeți, acum se anunță multe accidentări!

Este aproape un scandal faptul că Devin Booker nu a fost nominalizat pentru cinciul de start al viitorului All-Star Game, în ciuda performanțelor sale remarcabile. Cu toate acestea, el își conduce Suns de la o victorie la alta.

Ieri, împotriva celor de la San Antonio Spurs, talentatul fundaș a reușit din nou să aprindă turbo și să întoarcă un deficit de 12 puncte în ultimul sfert. Apropo, aceasta a fost a zecea victorie consecutivă a sezonului!

Acum urmează un duel cu newyorkezii, care nu ar trebui să fie o provocare prea mare pentru echipa gazdă. Nervii celor de la Nets sunt în prezent afectați de accidentări: Mai întâi Durant, acum Harden!

Faptul că Kevin Durant este indisponibil de câteva săptămâni este deja un semn foarte rău! Dar de alaltăieri, James Harden pare să fie nevoit să ia o pauză din cauza unei accidentări la mână. Consecințele pentru alb-negrii de la parchet sunt devastatoare.

Pentru prima dată, Nets a pierdut patru meciuri la rând în acest sezon – chiar dacă adversarii, Timberwolves, Nuggets, Lakers și Warriors, nu au fost lipsiți de probleme. Dar nu va fi mai ușor împotriva lui Phoenix…

Fără Aldridge, Edwards, Harden și Durant, va fi extrem de dificil să îi înfrunte pe Devin Booker și Chris Paul. Mai ales pentru a opri conducerile explozive ale lui Booker în jumătatea de teren, „Barba” ar trebui să aibă o prestație convingătoare – dar probabil că nu va fi cazul!

The Nets vor trebui să oprească o echipă care a pierdut doar unul din ultimele paisprezece meciuri din NBA și care are o apărare mult mai bună. În acest sens, statisticile sunt fără echivoc.

În ultimele zece meciuri din NBA, arizonienii au permis în medie cu 10,7 puncte mai puțin decât New York. Această statistică nu ia în calcul nici măcar absența lui James Harden, care a ratat primul meci abia ieri.

Fără Barbu, va fi o afacere complicată. Poate că Phoenix nu este completă nici în absența lui Jaw Crowder și a pivotului DeAndre Ayton, dar al doilea costum al celor de la Black and Purple se potrivește în prezent ca o mănușă.

De altfel, cele două francize s-au confruntat deja în acest sezon – mai exact pe 28.11.2021 la Barclays Center. Pe atunci, New York avea ca titulari pe Kevin Durant, acum accidentat, James Harden și Lamarcus Aldridge.

Și deși Durantula a reușit chiar să bage 39 de puncte în acea seară, tot Suns au fost cei care au avut câștig de cauză la final, cu 113-107. Deși alb-negrii îl au de această dată pe Kyrie Irving în echipa de start, pierderile sunt mult mai serioase.

Nu în ultimul rând, aș dori să menționez că Phoenix este echipa cu cel mai bun record pe teren propriu după Warriors. Alb-negrii au obținut 21 de victorii în cele 26 de apariții de până acum la Footprint Center.

Dacă ambele echipe ar fi fost în cea mai bună formație a lor, atunci cotele de la diverse case de pariuri ar fi arătat cu siguranță diferit. Cu toate acestea, având în vedere că echipa gazdă este la 85% din forța de luptă, în timp ce Nets este la doar 50%, tabelul de câștiguri nu ar trebui să fie o surpriză.

Conform acestuia, o victorie a lui Suns este oferită la o cotă medie de pariuri de doar 1.32. Pe de altă parte, dacă echipa de înlocuire din Brooklyn reușește într-adevăr să pună capăt seriei de victorii a Arizonei, piețele oferă un pariu de aproape patru ori mai mare!

Concluzie: Pe hârtie un meci de top, dar cel târziu după acest pont Suns Nets ar trebui să fie clar că trebuie să fie o afacere foarte clară în favoarea echipei gazdă.

Pentru că Arizonezii tocmai au câștigat al zecelea meci la rând datorită unui Devin Booker excepțional, care joacă cu un strop de furie în stomac din cauza faptului că nu a fost nominalizat pentru All-Star Game.

Brookyln, pe de altă parte, a pierdut fiecare dintre ultimele patru meciuri. Nici nu e de mirare, pentru că pe lângă Kevin Durant, James Harden este acum și el eliminat. Dar și absențele lui Aldridge și Edwards cântăresc greu.

Sfatul meu pentru Suns Nets nu poate fi, prin urmare, decât următorul: Vinci Suns cu handicap -3.5!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.