Golden State Warriors – Brooklyn Nets Sfat, pronosticuri și cote NBA 30.01.2022

Home » Golden State Warriors – Brooklyn Nets Sfat, pronosticuri și cote NBA 30.01.2022

NBA 2021/22 duminică, 30.01.2022

În NBA, în această seară se întâlnesc două echipe care s-ar putea intersecta din nou în finală. Vorbim despre meciul de top dintre Golden State Warriors și Brooklyn Nets, echipă fără lider.

Newyorkezilor le lipsește în continuare centrul Kevin Durant, în timp ce jucăușia alb-negrilor este de asemenea o problemă. Pe de altă parte, echipa gazdă funcționează ca un ceas, datorită în parte numeroaselor meciuri pe teren propriu.

The Warriors trebuie acum să își demonstreze curajul împotriva unei francize experimentate care poate ajunge cu ușurință în finala NBA, cel puțin dacă toți jucătorii săi rămân sănătoși.

Dar tocmai în această privință nu putem scăpa de sentimentul că newyorkezii par a fi sub un blestem încăpățânat. Kevin Durant este indisponibil de ceva vreme și va fi nevoit să stea pe tușă o perioadă lungă de timp.

Numai acest lucru îi slăbește enorm pe alb-negri. Nu e de mirare că Brooklyn a pierdut acum al treilea meci la rând și a alunecat de pe primul pe locul patru în Conferința de Vest.

Motivul pentru care lucrurile nu merg deloc bine pentru Nets în acest moment are legătură nu doar cu Durant, ci și cu statutul de vaccinare al lui Kyre Irving. Deși talentatul jucător de mingi va fi titular în această seară, el nu are voie să intre pe Barclays Arena pentru meciurile de acasă.

Desigur, aceasta nu este o situație ideală pentru antrenorul principal Steve Nash, deoarece îl împiedică pe titularul său să se acomodeze definitiv. În schimb, este necesară o rotație constantă, care este oricum dificilă din cauza absențelor ulterioare.

Harris este un jucător de rotație clasic, care este la fel de mult în afara acțiunii ca și Millsap – dar și desfășurările lui Claxton și Sharpe sunt mai mult decât discutabile. Pe scurt, nu aș vrea neapărat să pariez pe Brooklyn în acest moment.

The Warriors, spre deosebire de Nets, sunt conectați. Este adevărat, californienii încă trebuie să se descurce fără Draymond Green, James Wiseman și Andre Iguodala. Dar mingea merge mult mai bine în acest moment.

Nu trebuie să uităm că acesta este deja al cincilea meci la rând pe teren propriu pentru Golden State și, deși primul a fost câștigat împotriva unor Rockets slabe de joc, victoriile ulterioare au fost toate demne de onorat.

Jazz, Mavericks și Timoverwolves au fost învinse aici în ultima săptămână. O serie excelentă, în care vom vedea în această seară un alt cinci de start perfect exersat.

Cinciul de start californian folosit în ultimele două victorii în fața celor de la Mavs și Timberwoles a fost identic. Aceasta a fost formată din Porter, Looney, Poole și cei doi nominalizați la All-Star, Curry și Wiggins.

Nominalizarea lui Wiggins pentru meciul All-Star a provocat o oarecare indignare în rândul fanilor baschetului – la urma urmei, înseamnă că Luka Doncic, Devin Booker sau Chris Paul, care ar putea fi ceva mai buni, trebuie să asiste la meci.

Cu toate acestea, jucătorului de 26 de ani nu-i poate păsa de acest lucru. De fapt, mă aștept ca această onoare să îl motiveze din nou. La urma urmei, să nu uităm că Warriors au învins deja impresionant pe Nets recent.

Ambele francize s-au întâlnit în Brooklyn la mijlocul lunii noiembrie – iar californienii au reușit deja să sărbătorească o victorie categorică de 117:99. Kevin Durant a fost în formă în acea seară, dar fără nicio șansă.

Stephen Curry, care a marcat 37 de puncte, a avut din nou o prestație nebună.

Cotele pentru o victorie a echipei locale sunt în prezent de 1.40, în timp ce un triumf al celor de la New York, care sunt în inferioritate numerică, este în prezent în jur de 3.05.

Concluzie: Nets are încet dar sigur probleme cu rotația. Pentru că nu doar Durant este accidentat, ci odată cu el și alți jucători importanți de pe bancă. În plus, Irving nu are de obicei voie să joace două meciuri la rând din cauza statutului său de vaccinare.

Warriors, pe de altă parte, nu pot fi învinși când vine vorba de experiența de joc. Acum joacă în exact aceeași formație pentru aproape a cincea oară consecutiv – dar nu numai.

Toate aceste meciuri au avut loc în fața propriului public și s-au soldat întotdeauna cu o victorie – și asta împotriva unor echipe de top precum Mavs, Timberwolves și Jazz. Un avantaj clar pentru echipa gazdă!

De fapt, în pontul meu pentru Warriors Nets, presupun o victorie clară a californienilor similară ca și în duelul din sezonul trecut cu newyorkezii.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.