Memphis Grizzlies – Utah Jazz Sfat, pronosticuri și cote NBA 29.01.2022

Home » Memphis Grizzlies – Utah Jazz Sfat, pronosticuri și cote NBA 29.01.2022

NBA 2021/22 sâmbătă, 29.01.2022

Duelul dintre Memphis Grizzlies și Utah Jazz pur și simplu nu poate lipsi din sfaturile noastre de astăzi din NBA. De fapt, văd condițiile ideale pentru o nouă victorie a echipei gazdă în acest meci.

Deși vizitatorii sunt un adversar periculos din punct de vedere al stilului lor de joc, doi titulari importanți vor continua să lipsească, ceea ce va lăsa goluri care vor fi pedepsite constant de ofensiva dinamică a celor de la Grizzlies.

Nu știu unde va duce drumul celor de la Grizzlies. Dar adevărul este că, în acest moment, aproape nicio echipă nu mă convinge mai mult. Iar un jucător important ca Dillon Brooks este accidentat de câteva săptămâni.

Cu toate acestea, tinerii au câștigat 14 din ultimele 17 meciuri disputate în NBA. Pe de altă parte, au pierdut doar trei meciuri: unul împotriva campioanei Milwaukee și două împotriva celor de la Mavs, ceea ce am prezis corect.

Motivul pentru care am fost atât de sigur de Mavericks în ambele cazuri? Același motiv pentru care aș avea încredere că Jazz va învinge Memphis în cea mai bună formație a lor, pentru că ambele echipe au apărări feroce.

Defensiva de top este ceea ce trebuie pentru a contracara ofensiva celor de la Grizzlies. În caz contrar, riscați să fiți pur și simplu copleșit de ele. Producția lor este enormă, după cum arată statisticile NBA.

În ultimele zece meciuri, doar Timberwolves, Nuggets și Nets au avut o medie de puncte mai mare decât Memphis (113,1). Ja Morant, în special, trebuie să primească o misiune convingătoare.

Apropo, dacă jucătorul de 22 de ani nu va primi premiul „Cel mai bun jucător”, voi fi mai mult decât consternat.

Da, Morant se îmbunătățește de la meci la meci! Numai ieri, tânărul exploziv a contribuit cu 41 de puncte la victoria lui Grizzlies cu 118-110 în fața lui San Antonio Spurs. Deci, Utah este avertizat!

Dar acum ajungem la motivul pentru care nu le dau vizitatorilor aceleași șanse de reușită ca și Mavericks data trecută. Apărarea lui Utah este remarcabilă, dar cel mai probabil Rudy Gobert va fi din nou indisponibil.

De la începutul lunii ianuarie, fanii au putut vedea ce înseamnă când francezul nu este permanent în cinci. Pentru că galben-albaștrii au câștigat acum doar două din ultimele unsprezece meciuri din NBA și au nevoie disperată de puternicul lor fundaș central.

Rudy Gobert ar putea reveni înainte de All-Star Break, potrivit unor informații recente, dar se știe că aceasta va avea loc pe 18 februarie. Până atunci, orice ajutor ar fi probabil prea târziu, și nu doar în meciul cu Grizzlies.

Dar mizeria francizei din Salt Lake City nu poate fi atribuită doar francezului. Există, de asemenea, o pierdere devastatoare pe partea ofensivă, ceea ce le va diminua și mai mult șansele de victorie împotriva lui Memphis.

Este vorba despre Donovan Mitchell, care a suferit o accidentare la cap în meciul cu Lakers din 17 ianuarie. Potrivit rapoartelor, fundașul ar putea fi pe parchet în această seară, dar este considerat mai probabil să joace în următorul meci cu Minnesota.

Până la urmă, o victorie a celor de la Grizzlies este oferită la o cotă care se situează în prezent în jurul valorii de 1.70 – o ofertă bună având în vedere forma actuală a lui Ja Morant. O victorie a celor de la Jazz, pe care nu-i favorizez deloc, este oferită la aproximativ 2.20.

Concluzie: La fel ca și Mavs, Jazz are o apărare puternică, ceea ce reprezintă de asemenea fundamentul pentru o victorie în fața lui Memphis. Pentru că, în primul rând, trebuie să amortizeze atacul puștilor tineri.

Cu toate acestea, absența lui Rudy Gobert este o lovitură amară pentru apărarea vizitatorilor. Împreună cu accidentatul Donovan Mitchell, franciza din Salt Lake City a pierdut nouă din ultimele unsprezece meciuri.

Pentru a-i opri pe acești Grizzlies, va fi nevoie de Jazz în formă maximă. Mai ales că echipa gazdă a câștigat 14 din ultimele 17 meciuri din NBA – dar nu numai atât, Ja Morant a marcat ieri un remarcabil 41 de puncte împotriva celor de la Spurs.

Pontul meu pentru Grizzlies Jazz: Încă o „victorie” a fenomenalei echipe de acasă!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.