Warriors – Timberwolves Sfat, pronosticuri și cote NBA 28.01.2022

Home » Warriors – Timberwolves Sfat, pronosticuri și cote NBA 28.01.2022

NBA 2021/22 vineri, 28.01.2022

Aceasta mare nu poate lipsi din ponturile noastre din NBA, desigur. La urma urmei, Golden State Warriors încă mai au ceva de împărțit cu Minnesota Timberwolves după o înfrângere recentă!

Și chiar dacă californienii au reușit o victorie de excepție chiar ieri în fața celor de la Mavs, rămân la părerea mea: în meciul revanșă, Lupii vor câștiga din nou în cele din urmă, pentru că Warriors nu se înțeleg bine cu o „echipă ofensivă” de acest gen pe principiul

Se pregătește ceva pentru Warriors. Recenta revenire a lui Klay Thompson, accidentat de mult timp, a ridicat în mod clar jocul californienilor și, cu excepția lui Suns, nu există nicio echipă din NBA care să aibă în prezent un bilanț mai bun decât al galben-albaștrilor (35-13).

Mai ales dezmembrarea de ieri, cu 132-90, a celor de la Dallas Mavericks, care nu au fost deloc slabi, a făcut multe valuri. Klay Thompson a fost la fel de convingător ca și Jordan Poole și Damion Lee.

Cu toate acestea, nu tot ce strălucește este aur! Mavs este în primul rând o echipă care, la fel ca Warriors, se bazează pe o apărare puternică. Prin urmare, este mult mai ușor pentru Golden State să se impună într-un „duel defensiv” decât să îmblânzească o echipă puternică din punct de vedere ofensiv.

The Timberwolves sunt una dintre perdantele sezonului trecut, dar sunt în creștere anul acesta – și tocmai acești Timberwolves le pot da încă o bătaie de cap celor de la Warriors, datorită stilului lor de joc.

Warriors au pierdut doar unul din ultimele șapte meciuri din NBA în timpul regulamentar. Dar aceasta a fost o înfrângere în fața celor de la Minnesota, dintre toate echipele, care a venit și cu cel mai mare deficit al sezonului (99-119).

De altfel, să nu uităm că Wolves au marcat o medie de 120,5 puncte în ultimele zece meciuri din NBA, excelând astfel în deplasare! Golden State a avut o medie relativ slabă de 108,8 puncte în acea perioadă.

Desigur, apărarea Warriors este mult mai bună pentru asta. La urma urmei, nici o altă echipă din Conferința de Vest nu a avut o medie de puncte mai mică (101,6) și nu a permis un procentaj mai slab al aruncărilor adversarilor (42,5).

Cam atât despre teorie, dar, după cum s-a putut vedea la antrenament în urmă cu mai puțin de o săptămână, tinerii Timberwolves nu au fost impresionați. În plus, există motive întemeiate pentru a ne aștepta la o nouă victorie în inferioritate numerică.

Pentru californieni, Draymond Green, care are medii de 7,9 puncte, 7,6 recuperări și 7,4 pase decisive, va fi din nou indisponibil. Dar și superstarul Stephen Curry pare să aibă probleme.

Stephen Curry este pilonul jocului celor de la Warriors, însă nu se poate nega că în prezent are probleme în a înscrie coșuri de trei puncte, motiv pentru care scurtează deseori distanța.

Regele aruncărilor de trei puncte nu a înscris mai mult de 19 puncte în victoria cu Mavs – doar 2 din cele 10 aruncări de trei puncte ale sale și-au găsit ținta! Curry va da din nou randament, dar o performanță cu 40 de puncte în sus nu este de așteptat în acest moment.

Pe de altă parte, Anthony Edwards a depășit ieri pragul de 40 de puncte, marcând exact 40 de puncte în victoria lui Timberwolves în fața lui Trail Blazers. Cu asta, atacul Lupilor se prezintă în formă maximă chiar la momentul potrivit.

Casele de pariuri vechi și noi care sunt interesate de acest meci sunt de acord asupra unui lucru: Warriors intră în cursă ca echipă care cred că va câștiga în cele din urmă, cu o cotă de 1,43 la toți furnizorii.

Dar furnizorii de pariuri sportive au fost deja în urmă cu o săptămână. Ținând cont de acest lucru, cota de victorie în meciul revanșă a celor de la Timberwolves, care se tranzacționează în prezent la aproximativ 2,90, nu pare complet neinteresantă…

Concluzie: Warriors i-au făcut praf pe Mavs ieri. Dar acesta este un duel între două echipe care se bazează în primul rând pe o apărare puternică.

În meciul cu Timberwolves, însă, californienii se pot aștepta din nou la un joc ofensiv dinamic, căruia deja nu i-au putut face față în urmă cu mai puțin de o săptămână, în cea mai mare înfrângere a sezonului de până acum.

Green este eliminat, în timp ce Curry reduce în prezent distanța prin faptul că nu reușește să înscrie de trei ori. Pe de altă parte, Minnesota tocmai a învins Trail Blazers cu o prestație impresionantă de 40 de puncte din partea lui Edwards.

Pontul meu pentru Warriors Timberwolves este așadar: Vizitatorii vor câștiga revanșa și cu puterea lor ofensivă!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.