Philadelphia 76ers – Los Angeles Lakers Tip, Pronosticuri și cote NBA 28.01.2022

Home » Philadelphia 76ers – Los Angeles Lakers Tip, Pronosticuri și cote NBA 28.01.2022

NBA 2021/22 vineri, 28.01.2022

Fanii baschetului se pot bucura, pentru că nu degeaba DAZN transmite astăzi confruntarea din NBA dintre Philadelphia Sixers și Los Angeles Lakers! Ne vom concentra mai mult pe jucători și mai puțin pe rezultatul jocului în sine.

În pontul meu 76ers-Lakers, două nume vor fi în vizor: LeBron James și Joel Embiid. Amândoi zdrobesc totul în acest moment, dar decizia mea de pariere cade pe camerunez pentru un motiv întemeiat…

Un lucru mai întâi: Cei care speră la un schimb monstruos cu Ben Simmons chiar înainte de termenul limită vor fi cel mai probabil dezamăgiți. Pentru că cei de la Sixers vor amâna probabil marile achiziții până în vara anului viitor, când vor fi disponibili jucători precum James Harden.

În meciul care urmează, primul lucru de făcut este să continuăm seria puternică din ultimele săptămâni. Cu douăsprezece victorii în ultimele cincisprezece meciuri din NBA, Philadelphia se află pe drumul cel bun pentru playoff.

Los Angeles, la rândul său, a reușit mult mai puține victorii în aceeași perioadă. Cu toate acestea, se pare că acest lucru a luat sfârșit, Anthony Davis revenind în sfârșit în tricoul violet ieri, după mai bine de șaptesprezece meciuri de absență.

The Lakers au învins ieri pe nimeni alții decât Brooklyn Nets cu 106:96. LeBron James, care a fost extraordinar de câteva săptămâni, a primit în sfârșit sprijinul de care Los Angeles avea nevoie cu Davis pentru a câștiga un meci strâns.

Ambii adversari sunt într-o formă bună pentru această seară. Cu toate acestea, există motive întemeiate pentru care voi prefera în mod clar un pariu de jucător în locul unui pont clasic 1X2.

Pentru că meciurile dintre Sixers și Lakers sunt, din punct de vedere istoric, extrem de dificil de pariat – cel mai bun exemplu este că, din 2001 încoace, s-au disputat în total 41 de dueluri directe, dintre care Lakers au câștigat 21, iar 76ers 20 – pur și simplu nu se poate fi mai echilibrat de atât!

În plus, nu există nici un motiv să ne asumăm riscul de a paria pe o victorie, deoarece ambele echipe au în rândurile lor un centru care pur și simplu livrează constant în acest moment și nu ratează nicio ocazie de a entuziasma masele.

Pentru Lakers, acesta este LeBron James, împotriva căruia echipele nu reușesc să găsească o rețetă de săptămâni întregi. Poate că Lakers au pierdut câteva meciuri în ultima vreme, dar nimeni nu a reușit să-l țină pe Rege la pământ.

James a marcat mai mult de 25 de puncte în zece meciuri numai în luna ianuarie – în 70% dintre aceste meciuri a reușit chiar să depășească pragul de 30 de puncte. Chiar și împotriva celor de la 76ers, bravul centru ar putea ajunge din nou peste această notă!

Dar mai mult decât James, un jucător care mizează pe omologul său din partea Philadelphiei pare a fi cea mai bună soluție. Joel Embiid, până la urmă, are coechipieri ceva mai capabili și este pur și simplu în afara graficului în ceea ce privește performanțele sale!

Este adevărat că Sixers nu a învins un jucător de top în ultimele săptămâni, dar camerunezul tot nu a avut milă. La fel ca LeBron de partea cealaltă, el a marcat constant 25 de puncte în sus în ianuarie.

Dar, mai ales în ultimele zile, Embiid Express a avut suișuri și coborâșuri: 50, 40, 38, 42 – acesta a fost bilanțul ultimelor patru apariții, care – cu excepția meciului cu Clippers – s-au soldat toate cu o victorie.

Motivul pentru care optez pentru Embiid în cele din urmă are de-a face cu faptul că este mai greu de acoperit. Și anume, Lakers au o problemă în acoperirea om-la-om, deoarece vârsta lui LeBron îi face greu să-l închidă pe camerunez într-un meci față în față.

Concluzie: Acest joc promite multă distracție. Dar nici măcar experții înrăiți în NBA nu pot oferi un pont de încredere cu privire la rezultatul acestui meci. Mai ales că, în duelurile directe, legile proprii par să prevaleze de obicei.

Pe de altă parte, un jucător care pariază pe unul dintre cele două centre mi se pare mai promițător. Atât LeBron James pentru californieni, cât și Joel Embiid pentru Philadelphia au fost într-o formă excepțională de la Anul Nou.

Cu toate acestea, optez pentru camerunez, deoarece pare a fi mai greu de acoperit de Los Angeles. Mai mult, Embiid a avut o medie de 42,5 puncte doar în ultimele patru apariții, ceea ce reprezintă o adevărată cifră a casei!

Așadar, pontul meu pentru Sixers Lakers este oficial: Joel Embiid +33.5 puncte!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.