Nets – Lakers Pont, pronosticuri și cote NBA 26.01.2022

Home » Nets – Lakers Pont, pronosticuri și cote NBA 26.01.2022

NBA 2021/22 miercuri, 26.01.2022

În timp ce în fotbal este o scurtă pauză, fanii baschetului pot răsufla ușurați, pentru că în NBA, jocul continuă cu sârg. În această seară, de exemplu, are loc meciul palpitant dintre Brooklyn Nets și Los Angeles Lakers, care pur și simplu nu convinge în acest moment.

Dar cine este și mai convingător este LeBron James! Conform pontului meu pentru Nets Lakers, Regele va putea să își continue fără probleme performanțele remarcabile de la începutul anului. Mai ales că echipa gazdă pare să aibă și ea o problemă sau două.

Toți fanii Nets care au pariat pe termen lung pe un sezon de succes pentru franciză la începutul sezonului vor trebui să fie foarte puternici în următoarele săptămâni.

Brooklyn va trebui să se descurce în continuare fără superstarul Kevin Durant, a cărui revenire, la fel ca și cea a lui Joe Harris, va întârzia să apară. Între timp, frustrarea lui Brooklyn este profundă.

James Harden se plânge constant de arbitraj, în timp ce antrenorul secund David Vanterpool tocmai a fost amendat cu 10.000 de dolari pentru că a deviat deliberat o pasă în meciul cu Wizards.

Dar, în ciuda a toate acestea, superioritatea de joc a celor de la Nets a fost totuși suficient de mare pentru a câștiga jumătate din ultimele șase meciuri. Dar meciurile de pe teren propriu – cum ar fi cel cu Los Angeles – reprezintă în mod paradoxal o slăbiciune pentru alb-negri.

Din cauza directivelor orașului New York, doar jucătorii vaccinați pot intra în Barclay Center, motiv pentru care Kyrie Irving, care refuză cu înverșunare vaccinarea, trebuie să treacă. Acest lucru înseamnă că doar James Harden din Big Three va fi pe parchet în această seară.

Cu toate acestea, cred că newyorkezii sunt echipa mai bună. Pe de o parte, tinerii în devenire, precum Patty Mills, sunt de încredere – și, pe de altă parte, adversarii lor viitoare sunt doar o umbră a lor de odinioară.

Încă o accidentare a lui Anthony Davis i-a dat pe californieni înapoi mai mult decât se așteptau, iar numeroasele plecări de la începutul sezonului nu au putut fi înlocuite corespunzător pe deasupra. De fapt, campioana en-titre a NBA 2019/20 este acum doar o echipă medie.

Lakers a câștigat doar patru din ultimele șase meciuri disputate în NBA și nu sunt foarte convingătoare ca și colectiv. Cu toate acestea, singurul jucător care este mai convingător la nivel individual decât aproape oricine altcineva din campionat este legenda LeBron James.

Superstarul a fost excepțional de lipsit de accidentări în ultima vreme și, ori de câte ori joacă așa cum o face în prezent, un pariu pe numărul șase este o necesitate – chiar dacă Lakers pierde în cele din urmă.

LeBron James nu a marcat mai puțin de 25 de puncte în niciuna dintre cele zece apariții ale sale de la Anul Nou încoace. Mai ales în absența lui Anthony Davis, Los Angeles se bazează în acest moment doar pe regele lor.

Cum Nets nu va fi la fel de solidă ca de obicei în apărare din cauza numeroaselor absențe, este de așteptat ca The King să își poată lăsa destul de des amprenta olfactivă sub coșul newyorkezilor.

Între timp, LeBron se află la doar 2.006 puncte de coroana de marcatori din toate timpurile, deținută de Kareem Abdul-Jabbar de ani buni. James a recunoscut că această piatră de hotar îl motivează și pe el, motiv pentru care am încredere că va performa cu atitudinea potrivită.

Un alt motiv care mă face să mă îndoiesc de Los Angeles este faptul că franciza a pierdut ambele meciuri împotriva celor de la Nets până acum în acest sezon – chiar dacă Brooklyn va fi mult mai slabă decât de obicei în această seară.

Cu toate acestea, merită menționat în acest moment: nu vă încredeți în friptură, Los Angeles slăbește considerabil mai mult!

Concluzie: New York continuă să se mențină la suprafață în ciuda numeroaselor probleme pe teren și în afara lui. În timp ce nu i-aș pune în situația de a obține o victorie în fața celor de la Lakers, care se clatină, nu-l vor opri pe Rege.

De partea gazdelor, pe lângă superstarul Durant, Kyrie Irving este și el eliminat din cauza statutului său de vaccinare. Acest lucru îi va oferi lui LeBron James, care încă nu a marcat mai puțin de 25 de puncte în niciun meci în această lună, spațiul de care are nevoie.

În plus, coechipierii săi vor juca cu el mai des decât media – la urma urmei, ce altceva pot face. Davis lipsește, iar numărul șase al lor este singurul care are încrederea necesară pentru a merge direct la coșul advers!

Deci, sfatul meu Nets Lakers este: Los Angeles ar putea pierde, , dar James încă trece de 30 de puncte!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.