Los Angeles Lakers – Utah Jazz Sfat, pronosticuri și cote NBA 18.01.2022

Home » Los Angeles Lakers – Utah Jazz Sfat, pronosticuri și cote NBA 18.01.2022

NBA 2021/22 joi, 18.01.2022

Los Angeles Lakers și Utah Jazz sunt două echipe pe care le vom revedea cu ușurință în playoff. Cu toate acestea, ambele francize sunt în prezent pe prima pagină a ziarelor din cauza performanțelor lor slabe!

În sfatul meu pentru Lakers Jazz, vom analiza punctele slabe ale ambelor echipe. Mai mult, vom aborda și motivul pentru care vizitatorii ar putea să le fi rezolvat deja pe ale lor cu efect imediat…

Los Angeles Lakers și Utah Jazz sunt două dintre cele mai bune echipe din ligă în ceea ce privește baschetul. Însă, în ultimele săptămâni, ambele francize au arătat probleme majore în a-și apăra propriile coșuri.

De fapt, statisticile NBA sunt inconfundabile în acest sens! Dacă luăm în calcul doar ultimele meciuri, atât Jazz (118,7), cât și californienii (117,8) se află printre cele mai slabe cinci echipe din ligă la categoria „Defensive Rating”!

În timp ce problema cu galbenii mov se datorează unei cauze neidentificabile, scurgerea poate fi astupată pentru franciza din Salt Lake City începând de sâmbătă – Rudy Gobert s-a întors.

Francezul nu este chiar cunoscut ca o mașină de marcat pe postul de centru al lui Utah, dar fizicul și viziunea sa formează coloana vertebrală a ceea ce este de fapt o apărare galben și albastru perfect capabilă! Prin urmare, absența sa a fost o problemă reală.

Gobert a fost depistat pozitiv pe 6 ianuarie, iar Jazz a pierdut patru din cele cinci meciuri disputate și chiar a înregistrat un rating defensiv abisal de 120,8 în acea perioadă. Cu toate acestea, ar trebui să arate mult mai bine în seara asta.

Mai ales că și Lakers pare să aibă probleme acute în backcourt, pe care antrenorul Frank Vogel nu pare să le poată eradica – și asta în ciuda faptului că cel mai bun om al său, LeBron James, se descurcă ca de obicei.

Ultimele trei meciuri ale lui Lakers sunt în orice caz un rechizitoriu: 119:127 cu Grizzlies, 116:125 cu Kings și în final o debandadă devastatoare de 96:133 cu Nuggets, pe care o anunțasem, dar care m-a surprins până și pe mine în claritatea ei!

Desigur, pierderea lui Anthony Davis a fost o mare problemă pentru californieni de câteva săptămâni! Dar numai acest lucru nu poate explica de ce echipa de pe Coasta de Vest s-a lăsat atât de mult înfrântă în defensivă.

Un factor suplimentar care ar putea decide meciul în favoarea oaspeților este Donovan Mitchell. El a lăsat de dorit în ultima sa apariție contra celor de la Cavaliers, cu doar 17 puncte, dar până atunci fundașul a fost pur și simplu excepțional.

Mitchel depășise de 4 ori pragul de 29 de puncte numai în luna ianuarie, înainte de înfrângerea cu Cavs. Cu toate acestea, Jazz nici măcar nu a avut nevoie de superstarul lor în ultima lor victorie în fața lui Lakers.

În ultima întâlnire cu californienii, Utah s-a impus cu 97-111 fără Mitchell! Dar cel care a stat în acea seară la poziția de centru pentru Jazz și a făcut viața grea pentru Los Angeles a fost Rudy Gobert.

În această seară va fi o reîntâlnire cu francezul. Și, deși nu cred că Lakers vor cădea fără luptă, LeBron James va avea multe probleme în a obține cifrele sale obișnuite – pentru că meciul cu Gobert este unul dificil!

Pariatorii sportivi de toate categoriile par să se simtă în general confortabil cu pontul meu despre Lakers Jazz. Cota de victorie a celor de la Jazz, în prezent în jur de 1.50, indică faptul că vor fi favoriți când vor vizita LA.

Summary: Ambele echipe permit în prezent prea mult în defensivă! Numai pe baza ratingului apărării din ultimele șapte meciuri, se poate argumenta bine, motiv pentru care putem presupune din nou un meci cu multe goluri.

Totuși, se pare că această stare de fapt a fost doar temporară pentru vizitatori, deoarece Rudy Gobert a revenit în echipă încă din weekend. Cu francezul în linia de cinci, apărarea lui Utah ar trebui să funcționeze mult mai bine.

Pe de altă parte, pentru californieni, pierderile mari se adună. Mai ales ultima împotriva celor de la Nuggets a arătat o ușoară diferență de clasă. Mă îndoiesc că antrenorul principal Frank Vogel va găsi o soluție la această problemă până în această seară.

Pontul meu pentru Lakers Jazz: Victorie pentru vizitatori!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.